Eşim evi terketti nolur nolurr yardim edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

aynen sevgilimdi ve sonra aldattı zaten haklıydım yani.

uzun süre birlikte olduğum birine güvenirim güvenmediğim biriyle de uzun süre birlikte olmam zaten.

hatta başka bi senaryo diyeyim konu sahibi gibi karşılıklı bir zamanlarki sevgilimle otururken onun tam arkasına şansa bak eski bir sevgilim otururken denk geldi bir keresinde. şimdi adama söylesem tadımız kaçacak karşımda sevgilime bakıyordum kulağının yanında eski sevgilimin kafası görünüyor öyle de absürt bir durum neyse ben üstüne alınmasın diye aşırı dikkat ediyorum çünkü uzun süre ayrıldıktan sonra peşimden koşmuştu yanlış anlasın istemedim ama karşımda adama baktığımda direkt ona bakıyormuşum gibi oluyor.

şimdi bu durumda mesela ben arkadaki adamı kesiyorsun falan diye suçlansam ortalığı yıkardım mesela.

benimde zamanında buna benzer bir olayım olmuştu. eski sevgilisi kişisiyle bara gitmiştik. barda bi adamla bakıştığımı iddia edip olay çıkarmıştı. ki adamı görmedim bile. etraf zaten karanlık ne adamı demiştim. ama sizin gibi suçlu psikolojisine girp ağlayıp valla bakmadım diye söylenmedim. gayet kendimden emin bir şekilde bakmadım ben kimseye filan dedim. 2 surat astım eğlenmeye devam ettim. sonra inanmak zorunda kaldı.
daha fazla ağlayıp özürler filan dilemeyin. bu sefer gerçekten baktığınızı suçlu olduğunuzu düşünür eşiniz. hoş ben böyle bir durumda babamın gelmesine gerek yok bana atılan bu iftira hazmedemem deyip çıkar giderdim.

Önceliklw geçmiş olsun. ALLAH kimsenin başına vermesin. Gelelim konumuza. Malesef ortada füşüneceğim:eşiniz açıısndan durum sizin düşündüğünüz gibi olamaz. Yani kimse ALLAH tan başka sizin kalbinizi bilemez vede kalbinizden geçeni. Olayı eşinizin yerine koyaraktan inşaAllah atlatacaksınız. Önce fazla tepki vermeyin eşiniz tartışırsa sessiz kalın ve dinşeyin cevap vermeyin nedeni bir erkek sinirli anında ona cevap vermek sadece onu daha fazla kışkırtır. Daha sonra ailenize konudan bahsetmeyin. Gelip almasınıda kesimlikle istemeyin. Daha sonra eşinize onu ne olursa olsun kesinlikle bırakmayacağınızı ve sadece onun olduğunuzu kabullendirin. ALLAH yar ve yardımcınız olsun.

Anlamadm uzun uzun bi bakmamiydi bu kadar buyuttu.yoksa goz bu heryere kayar.tam olarak ne oldu

Velev ki baktın. Rabbim göz vermiş, istemsizce sağa sola bakınır insan. Sırf bu yüzden terkedilir mi?

Adamın terkedeceği vardı da bu da bahanesi olmuş mu ne?

Bu yüzden biterse sizin evlilik.
Ortada evlilik yokmuş zaten.
Üzülmeyin.

Kıskanç erkekten hep bu sebeplerden çok korkuyorum. Erkek arkadaşımda kıskanç ve sırf bu yüzden adım atmaktan korkuyorum hep ileride bu tarz şeyler olmasından korkuyorum. Allah sabır versin size çok üzüldüm

İnsanın bazen gözü bile takılıyor bı noktaya ki siz belirtmişsiniz adama bakmadığınizi eşiniz adamın size baktığını fark ettiğinde gosterseymis keşke erkekliğini 5 yıllık eşine insan güvenmiyorsa zaten sıkıntı vardır sizin anlatimlariniza göre yazıyorum tamamen aldatmissnz gibi baban gelsin seni alsın nedir babanız gelip sizi almasın bunu gerektirecek bu durum yasamamissnz çünkü çokta istiyorsa kendi annesinin evine gitsin

3 yılık ilişkimi oraya buraya baktın yüzünden bitirdim yolda sağdan sola, soldan sağa geciriliyordm erkek geçiyor diye kıskançlığın ötesini yaşadım çok zor törpülemeye çalışın.

3 yılık ilişkimi oraya buraya baktın yüzünden bitirdim yolda sağdan sola, soldan sağa geciriliyordm erkek geçiyor diye kıskançlığın ötesini yaşadım çok zor törpülemeye çalışın.
Nasıl törpüşenir, törpüşenir mi ki ondan da emin değilim. Yaş ile alakası var mı sizce mesela 24 yaşında, yaş ilerledikçe daha mı artar yoksa törpülenir mi bilemiyorum

H Hayvandostu Valla gençlikte daha çok oluyor ama yaşlada pek ilgisi yok bazı insanlar öyle 24 yaş da küçük değil çok evlilik için erken tabi ama sevgililk dönemi için yeterli olgunlukta bi yaş bence. Ben törpüleyemedm gerçi size dedim ama zamana bırakmak en iyisi...

O adama catsaydi.gucu sana mi yetmiş .ama Astoria hakli bak gozun takılır bakarsın ayrı mesele ama nie hemen onune geri donmuyonki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…