- 14 Ağustos 2018
- 21.138
- En iyi cevaplar
- 2
- 80.032
- 598
Ki bu sevgilindi, insan 5 yillik esini tanimazmi?? Hani diyorlar ya "esinin kiskanc oldugunu biliyorsun, niye bakiyorsun?" Eeh eside konu sahibin nasil biri oldugunu bilmezmi? Karsi cinse o sekilde bakmayacagini. Aynisi bizde olsa ya esim saka ederdi "cokmu yakisikli buldun" diye yada beni uyarirdi o adam bana bakiyor diye, cünkü ben öyle seyleri asla fark etmem. Hicbir senaryoda esim, baska bir erkek ile bakistigimi düsünmez.
Anlamadm uzun uzun bi bakmamiydi bu kadar buyuttu.yoksa goz bu heryere kayar.tam olarak ne olduSaatlerdir nasil agladigimi bir Allah birde bos duvarlar biliyor. Esim cok kiskanctir. Bugun biyere yemege gittik. Esimin arka masasinda bi erkek grubu oturuyordu. Onlarinda arkasinda bir cift sevgili. Benim gozum bir anda sevgili olan kizla erkegin hareketlerine takildi. Megerse o sirada o ciftin onundeki masadaki erkek grubundan biri bana bakiyomus. Sonradan farkettim. Esiminde arkasi o tarafa tamamen donuk oldugu icin esim benim o adamla bakistigimi sandi ve mekandan kalkti. Ben sonradan adamin baktigini farkettim. Adama bakmadim!!!! Allahim inandiramadim kocama. Arabada bana binlerce hakaret. Binlerce laf. Yeminler ediyoko ben adamla nasil oluyosa kocam karsimda otururken bakismisim. Kafayi yicem ya. Anlatamadimki adama bakmadigimi kufurle bagrisla susturdu beni. Sonrasinda eve birakti beni kendi gitti. Terketti( yarin babani ara alsin seni dedi bana. Yapmadigim biseyden dolayi bu kdr agir hakareti ve defedilmeyi haketmiyorum ya. Saka gibi. Ya 5 yillik karisiyim onun karisi. Allah korusun adama bile bakio olsam(tevbe tevbe) bi sebebi vardir demeli ya. 5 yil boyunca edebimle oturmusum. Simdi kocamla disari cikinca elin adamlarinami bakcam Allahim bu nasil bir kafa nasil bir mantik anlamiyorum. Perisan oldum. İftirasini kaldiramiyorum.
Bende bu yorumu yaptım ama linç edildimEşiniz normal değil. Peki siz neden insanlara gözünüzü dikip bakıyorsunuz? Size bakan adam kendisine baktığınızı sanmış olabilir.
İnsanın bazen gözü bile takılıyor bı noktaya ki siz belirtmişsiniz adama bakmadığınizi eşiniz adamın size baktığını fark ettiğinde gosterseymis keşke erkekliğini 5 yıllık eşine insan güvenmiyorsa zaten sıkıntı vardır sizin anlatimlariniza göre yazıyorum tamamen aldatmissnz gibi baban gelsin seni alsın nedir babanız gelip sizi almasın bunu gerektirecek bu durum yasamamissnz çünkü çokta istiyorsa kendi annesinin evine gitsinSaatlerdir nasil agladigimi bir Allah birde bos duvarlar biliyor. Esim cok kiskanctir. Bugun biyere yemege gittik. Esimin arka masasinda bi erkek grubu oturuyordu. Onlarinda arkasinda bir cift sevgili. Benim gozum bir anda sevgili olan kizla erkegin hareketlerine takildi. Megerse o sirada o ciftin onundeki masadaki erkek grubundan biri bana bakiyomus. Sonradan farkettim. Esiminde arkasi o tarafa tamamen donuk oldugu icin esim benim o adamla bakistigimi sandi ve mekandan kalkti. Ben sonradan adamin baktigini farkettim. Adama bakmadim!!!! Allahim inandiramadim kocama. Arabada bana binlerce hakaret. Binlerce laf. Yeminler ediyoko ben adamla nasil oluyosa kocam karsimda otururken bakismisim. Kafayi yicem ya. Anlatamadimki adama bakmadigimi kufurle bagrisla susturdu beni. Sonrasinda eve birakti beni kendi gitti. Terketti( yarin babani ara alsin seni dedi bana. Yapmadigim biseyden dolayi bu kdr agir hakareti ve defedilmeyi haketmiyorum ya. Saka gibi. Ya 5 yillik karisiyim onun karisi. Allah korusun adama bile bakio olsam(tevbe tevbe) bi sebebi vardir demeli ya. 5 yil boyunca edebimle oturmusum. Simdi kocamla disari cikinca elin adamlarinami bakcam Allahim bu nasil bir kafa nasil bir mantik anlamiyorum. Perisan oldum. İftirasini kaldiramiyorum.
3 yılık ilişkimi oraya buraya baktın yüzünden bitirdim yolda sağdan sola, soldan sağa geciriliyordm erkek geçiyor diyeKıskanç erkekten hep bu sebeplerden çok korkuyorum. Erkek arkadaşımda kıskanç ve sırf bu yüzden adım atmaktan korkuyorum hep ileride bu tarz şeyler olmasından korkuyorum. Allah sabır versin size çok üzüldüm
Nasıl törpüşenir, törpüşenir mi ki ondan da emin değilim. Yaş ile alakası var mı sizce mesela 24 yaşında, yaş ilerledikçe daha mı artar yoksa törpülenir mi bilemiyorum3 yılık ilişkimi oraya buraya baktın yüzünden bitirdim yolda sağdan sola, soldan sağa geciriliyordm erkek geçiyor diyekıskançlığın ötesini yaşadım çok zor törpülemeye çalışın.
Tam olarak goz bu heryere kayardi o adamla bakismadim ama baktigini gordum sadexeAnlamadm uzun uzun bi bakmamiydi bu kadar buyuttu.yoksa goz bu heryere kayar.tam olarak ne oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?