Yapma cok kiskancsa gelecegin ve daha fazlasi bu yazida bulabilirsinKıskanç erkekten hep bu sebeplerden çok korkuyorum. Erkek arkadaşımda kıskanç ve sırf bu yüzden adım atmaktan korkuyorum hep ileride bu tarz şeyler olmasından korkuyorum. Allah sabır versin size çok üzüldüm
Aynen öyle. Paşa'nın bir sıkıntısı varsa gitsin kendine düzen kursun.Ayrilinca kadinlarin babalarinin evine gitmesini anlamiyorum. Orasi seninde evin bir derdi varsa efendinin kendisi gitsin.
Hayir asla aramiyorum konusmuyorum. Gel git hicbisey demiyorum. Gururuma yediremiyorum yaptigini. Boyle aptal birseyden dolayi ailemi katmak aklima gelmio. Evet arkdslarimlaydim butun gun yoksa kafayi yerdimOlay daha çok yeni çok uzucu bi durum ama ailenin evine gitmek su an dogru olmaz diye dusunuyorum aileleri de uzer ortalik da biraz karisir. Ama ne demek baban gelsin seni alsin ya ne buyuk bi terbiyesizlik bu biraz kendisiyle kalip durup dusununce cok pisman olacagi kesin ama pisman olunca sakin taviz verme. Bi nefes al sakin ol bu kadar aglamana degmez varsa cok yakin bi arkadasin onu cagir onunla vakt gecir arkadas boyle durumlarda terapi gibi oluyor. Eminim ki pisman olacak, pismanim demeycek ama bi oturup konusalim diyecek sakin taviz verme. Ben yerinde olsam nerdesin ya da gel diye de kesinlikle aramam güvenmiyosa almayacakti efendim.
Ben evimdeyim o yok zatenAyrilinca kadinlarin babalarinin evine gitmesini anlamiyorum. Orasi seninde evin bir derdi varsa efendinin kendisi gitsin.
Hayir seni babanin evine gondermeye calistiya onu diyorum. Boyle insanlarla omur gecmez allah yardimciniz olsunBen evimdeyim o yok zaten
Ben bittim benİşte böyle adamla yaşamak çok zor. Sindiriyolar kadınları bir müddet sonra. Artık o yanınızda olmasa bile kimselere hatta hiçbir yere bakamaz oluyosunuz artık. 4 yıl yaşadım en sonunda çark ettim. Artık kabul etmediğimden mi,yoksa çocuğum oldu o yüzdenmidir bilmem,bitti bu tür saçmalıklar. 15 yıllık evliyim,daha yeni yeni attım o tedirginliği üzerimden
Amin Allah razi olsunHayir seni babanin evine gondermeye calistiya onu diyorum. Boyle insanlarla omur gecmez allah yardimciniz olsun
Hazmedemiyorum bende zaten. Dayanamiyorum. Ama gitmicem! Gidip bak sucluymus dedirtmicem arkamdan. En azindan az daha sabretcem gururum yonetmesse benibenimde zamanında buna benzer bir olayım olmuştu. eski sevgilisi kişisiyle bara gitmiştik. barda bi adamla bakıştığımı iddia edip olay çıkarmıştı. ki adamı görmedim bile. etraf zaten karanlık ne adamı demiştim. ama sizin gibi suçlu psikolojisine girp ağlayıp valla bakmadım diye söylenmedim. gayet kendimden emin bir şekilde bakmadım ben kimseye filan dedim. 2 surat astım eğlenmeye devam ettim. sonra inanmak zorunda kaldı.
daha fazla ağlayıp özürler filan dilemeyin. bu sefer gerçekten baktığınızı suçlu olduğunuzu düşünür eşiniz. hoş ben böyle bir durumda babamın gelmesine gerek yok bana atılan bu iftira hazmedemem deyip çıkar giderdim.
Hikaye ama cok igrendiriciSiz adamı felan boşverin bu işin altında başka bi sebep var bence onu araştırın çok basit ve ucuz bir bahane
İnsallah. Cok tesekkurlerBu Türk erkeklerinin %90'ı arızalı. Bir de çıkarlar yok kadınlar böyle şöyle diye ahkam keserler. Şurada kadınların yaşadıklarını bir okusalar şaşıp kalırlar herhalde.
Eşiniz sıkıntılı birisi. Bu olayın gerçek olmadığını kendisine geri adım atmadan anlatın ama kendinizi de harap etmeyin. Umarım herşey iyi olur sizin için.
İste bu normal olan benim yasadigim tamamen anormal olanKi bu sevgilindi, insan 5 yillik esini tanimazmi?? Hani diyorlar ya "esinin kiskanc oldugunu biliyorsun, niye bakiyorsun?" Eeh eside konu sahibin nasil biri oldugunu bilmezmi? Karsi cinse o sekilde bakmayacagini. Aynisi bizde olsa ya esim saka ederdi "cokmu yakisikli buldun" diye yada beni uyarirdi o adam bana bakiyor diye, cünkü ben öyle seyleri asla fark etmem. Hicbir senaryoda esim, baska bir erkek ile bakistigimi düsünmez.
Var zaten biliyorumki. Cok sikintili bir donemden geciyor kendi ailevi isleri anormal sıkıntılı ama en yakini olarak benden cikiyor acisi bilemiyorumki. Ama dagitti beni bu yaptigindan sonra dayancak yerim kalmadiBana bahane gibi geldi.
Altından başka bir şey çıkar bunun kesin, görürsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?