Eşim evi terketti nolur nolurr yardim edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yapma cok kiskancsa gelecegin ve daha fazlasi bu yazida bulabilirsin

Arkadaslar elestirenler olmus guzelce yaklasanlar olmus. Allah hepinizden razi olsun. Hepsini tek tek okudum. Bugun o kadar kendimde degildimki. Bugin hic konusmadik. Aramadim aramadi. Sadece ortak bir anlattigim aramis. Bakisti diyor baska bisey demiyor. Ben neyim diyo. Adamin agzini yuzunu dagitcaktim ama karimda bakiodu diyo. Resmen inandirmis kendisini buna. Konustigu kiside ya kocasi yaninda hic aklin aliomu vb bin tane sey demis. Nuh diyo peygamber demiyor. Gordum dio mahfoldum dio bittim ben dio. Ya ne oluyor ben anlamiyorumki. Eve hic gelmemis ben cikmistim duramadim bu evde gunduz. Buyuk ihtimalle gelmicekte yine. Ben kendimi savunmadim savunulcak bisey yapmadim. Adamla bakismadim. Arkasindaki gencler cok guzeldi sakalasiodu bilmemne birbirleriyle ben adamin hemen arkasindaki o cifti ne guzel ya diyerek izledim. Ama bunu anlatamadim. Kocamda anlamadi. Ben savunulcak bisey yapmadim. Ailemede demedim. Evimdeyim burdayim hala. O yok!!

Olay daha çok yeni çok uzucu bi durum ama ailenin evine gitmek su an dogru olmaz diye dusunuyorum aileleri de uzer ortalik da biraz karisir. Ama ne demek baban gelsin seni alsin ya ne buyuk bi terbiyesizlik bu biraz kendisiyle kalip durup dusununce cok pisman olacagi kesin ama pisman olunca sakin taviz verme. Bi nefes al sakin ol bu kadar aglamana degmez varsa cok yakin bi arkadasin onu cagir onunla vakt gecir arkadas boyle durumlarda terapi gibi oluyor. Eminim ki pisman olacak, pismanim demeycek ama bi oturup konusalim diyecek sakin taviz verme. Ben yerinde olsam nerdesin ya da gel diye de kesinlikle aramam güvenmiyosa almayacakti efendim.

tamam insanız da eşiniz farketecek kadar bakmak ne oluyor onu anlamadım

İşte böyle adamla yaşamak çok zor. Sindiriyolar kadınları bir müddet sonra. Artık o yanınızda olmasa bile kimselere hatta hiçbir yere bakamaz oluyosunuz artık. 4 yıl yaşadım en sonunda çark ettim. Artık kabul etmediğimden mi,yoksa çocuğum oldu o yüzdenmidir bilmem,bitti bu tür saçmalıklar. 15 yıllık evliyim,daha yeni yeni attım o tedirginliği üzerimden

Hayir asla aramiyorum konusmuyorum. Gel git hicbisey demiyorum. Gururuma yediremiyorum yaptigini. Boyle aptal birseyden dolayi ailemi katmak aklima gelmio. Evet arkdslarimlaydim butun gun yoksa kafayi yerdim

Ben bittim ben

Hazmedemiyorum bende zaten. Dayanamiyorum. Ama gitmicem! Gidip bak sucluymus dedirtmicem arkamdan. En azindan az daha sabretcem gururum yonetmesse beni

İnsallah. Cok tesekkurler

İste bu normal olan benim yasadigim tamamen anormal olan

Bana bahane gibi geldi.

Altından başka bir şey çıkar bunun kesin, görürsün.

Bana bahane gibi geldi.

Altından başka bir şey çıkar bunun kesin, görürsün.
Var zaten biliyorumki. Cok sikintili bir donemden geciyor kendi ailevi isleri anormal sıkıntılı ama en yakini olarak benden cikiyor acisi bilemiyorumki. Ama dagitti beni bu yaptigindan sonra dayancak yerim kalmadi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…