- Konu Sahibi _Insomnia_
-
Sebep ne canim.ne oldu da evi terk ettiKizlar esim evi terketti bosanmak istiyor karari kesin... onunla bulusup yuzyuze konusmak istedigimi soyledim mesajda... hicbisey degismicek bosanicaz konusmamizin bi faydasi olmicak ama konusalim konusabiliriz dedi... kesin bosanma karari veren biri neden konusmayi kabul eder...hem degismicek bosanicaz diyor hemde konusmayi kabul ediyor...nolur yardim edin kizlar
Sebep ne canim.ne oldu da evi terk etti
derdi neymis merak ettim..
Bosanmasina sebep ne.açık olursan belki yardımcı olunabilir.neden yürümüyor ne oluyor.boşanmayı düşünse bile konusalim dedigin icin kabul etmistir seni dinlemek istemiştir neticede kari kocasiniz yani.seninle konuşması bosanmayacagi anlamina gelmez yani.insallah duzelirsinizArtik olmuyor yurumuyor istemiyorum dedi terketti...6 aylik evliyiz daha ve karari kesin bosanmak istiyor
Belirgin hareketleriniz var mı o şöyle olunca ben de böyleyim tarzı?Derdi benmisim davranislarimmis sogumus benden sevmiyorum seni dedi...tek istedigim bosanmak diyor konusmayi kabul ediyorkafam karisik konusmaktan vazmigecsem acaba... degismicek bosancaz diyor...
Derdi benmisim davranislarimmis sogumus benden sevmiyorum seni dedi...tek istedigim bosanmak diyor konusmayi kabul ediyorkafam karisik konusmaktan vazmigecsem acaba... degismicek bosancaz diyor...
Bosanmasina sebep ne.açık olursan belki yardımcı olunabilir.neden yürümüyor ne oluyor.boşanmayı düşünse bile konusalim dedigin icin kabul etmistir seni dinlemek istemiştir neticede kari kocasiniz yani.seninle konuşması bosanmayacagi anlamina gelmez yani.insallah duzelirsiniz
Bence seni korkutmak amacli yapio gibi geldi bana.bilemiyorum.evlilik pamuk ipliğine bağlı degil ki ustelik 6 aydır evlisinizzzSebebimiz karsilikli inatlasmalar, herseyi birbirimizden beklemek, davranislarimiz... 4.ayda bozuldu hersey... hep konusmaya calistim onunla 3 ay boyunca duzeltelim inatlasmayalim cabalayalim herseyi duzeltelim diye...hep benden bekledi herseyi sonra sen degismezsin demeye basladi en sonunda evi terketti...
Bence seni korkutmak amacli yapio gibi geldi bana.bilemiyorum.evlilik pamuk ipliğine bağlı degil ki ustelik 6 aydır evlisinizzz
Anladim.canim.yine de konusun bakalım belki biseyler hallolur.insallah bosanmazsiniz.ama illa ki sevmiyorum bosanmak istiyorum diyosa sende cok üstüne gitme bidaha, herşey olacağına varır. Belki geri döner bu süreçte pisman olurYok butun esyalarini topladi... evi bosalttik artik bi evimiz de yok... daha cok erken bosanmak icin diye konustum ama kararindan donmuyor kesin bosancaz istemiyorum sevmiyorum diyor
Üzüldüm çözülebilecek sorunlarınız varken ayrılık kararınaBaşka bir sebebi olabilir mi?
Hakkınızda hayırlısı olsun
Anladim.canim.yine de konusun bakalım belki biseyler hallolur.insallah bosanmazsiniz.ama illa ki sevmiyorum bosanmak istiyorum diyosa sende cok üstüne gitme bidaha, herşey olacağına varır. Belki geri döner bu süreçte pisman olur
Sebebimiz karsilikli inatlasmalar, herseyi birbirimizden beklemek, davranislarimiz... 4.ayda bozuldu hersey... hep konusmaya calistim onunla 3 ay boyunca duzeltelim inatlasmayalim cabalayalim herseyi duzeltelim diye...hep benden bekledi herseyi sonra sen degismezsin demeye basladi en sonunda evi terketti...
konusun düzeltebilirsiniz evlilikler kolay bitmemeli
kolay değil bi evliliği yürütebilmek bizde 3 yıllık evliyiz kavgada oldu tartısmada ama sogudum senden ne demek ya ..
Esim cok dedigim dediktir...bisey bittiyse bitmistir onda... konusalim ama bisey degismicek bosanicaz diyor... suan dava acicak param yok olunca acicam diyor yada sen ac diyor... demedigim sey kalmadi ama istemiyor... konussamda degismicekmis o yuzden birazdan mesaj atip konusmaktan vazgectigimi soylesemmi acaba
Sogudum sevmiyorum daha acik nasil soyleyebilirim dedi... istemiyorum seni diyor tek istedigi sorunsuz bi sekilde bosanmakmis... konusmak bazi seyleri degistirir diye dusundum ama degismicek belli... sevmiyorum seni niye evli kalayim diyor...karari kesin..bitti dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?