- Konu Sahibi _Insomnia_
-
Canım bence ne olursa olsun pisman olmamak adına konus esinle bir sans daha verelim de sorun ne ogrenmeye calis o kestirip atmis sen yapma erkeklere gore cok kolay hersey daha pozitif olmaya calis yapici ol ama baktin boylede olmuyorsa kendini uzme canim hakkinda hayirlisi olsun
Seni iyice bitirip kendinle çeliştirecek
Kendi özgüven eksikliğini seni harcayarak tamamlamaya çalışacak.
Sana diyecek bi şeyi olsa seni arardı zaten
Ne ara ne sor
Allah akıl versin ona
Peki cinsel hayatınız nasıl ve çocuk istiyor muydunuz?
Israr etmeyin lütfen. Boşanmak istiyorsa boşanın. Kadınlar bazen duygusal oldukları için fevri davranıp boşanalım diyebiliyor ama erkekler öyle değil...
Israr edip yüzgöz olmanın anlamı yok. Sevmiyorum demiş, kararına saygınız olsun biraz.
Canim o hep kendini vazgecilmez saniyor zaten.. benim uzuldugum sey cok sacma sudan sebepler yuzunden daha evliligimizi yasayamadan evliligi anlayamadan bitiyor olmasi... evlenirken ondan ailesinden hicbisey istemedim... dugun alisverisi yapilirken cok az sey aldirdim aldirmadigim seyleri kendim aldim maddi durumum cok iyi olmasada... herseyin uygun fiyatlisina gittim hic gereksiz seyler aldirmadim hala evde eskik seylerimiz vardi hicbi zaman almadiniz alcaksiniz diye basinin etini yemedim agzimi bile acmadim..herseyin ucuzunu aldirdim.. evlendik her zaman ailesine karsi iyi oldum... hicbiseye sesimi cikarmadim huzursuzluk olmasin diye... maddi durumumuz kotuye gitti agzimi acipta tek kelime etmedim evde ne varsa onlardan biseyler uydurmaya calistim aa umursanmadi bile hicbisey... evliligim kotuye gitmeye baslamisti ben cabaladim ben ugrastim...ama esime gore ben hicbisey yapmamisim degismezmisim... simdide sevmiyorum istemiyorum davranislarin yuzunden sogudum bitti diyor
Tamda iyilikten maraz dogmus ,tam tersi davran bak,nasıl kıymet li oluyosun
Boşver canım istiyorsa boşanan zorla tutamazsin ya çok pişman olur merak etme sen yoluna bak artık kimse için harcayacak ömrün yok.Konuşmaktan vazgectigini söyledin mi ?ne tepki verdiCanim ben artik herseyden vazgectim umudum hic kalmadibosanmak istiyor elimden hicbisey gelmiyor artik
Boşver canım istiyorsa boşanan zorla tutamazsin ya çok pişman olur merak etme sen yoluna bak artık kimse için harcayacak ömrün yok.Konuşmaktan vazgectigini söyledin mi ?ne tepki verdi
Şu "sevmiyorum" kelimesini akliniza kazirsaniz her sey cok daha kolay olacaktir. Reste rest cekin. O istese de artik olmayacak imaji verin. Eminim pisman olacaktir. Tabi eger ikinci bir kadin yoksa.Kizlar esim evi terketti bosanmak istiyor karari kesin... onunla bulusup yuzyuze konusmak istedigimi soyledim mesajda... hicbisey degismicek bosanicaz konusmamizin bi faydasi olmicak ama konusalim konusabiliriz dedi... kesin bosanma karari veren biri neden konusmayi kabul eder...hem degismicek bosanicaz diyor hemde konusmayi kabul ediyor...nolur yardim edin kizlar
Neden onun istegine gore oluyormus. Esinizi cok simartmissiniz. Bence arayin ve gorusmek istemediginizi en yakin zamanda dilekceyi gondermesini isteyin.Soylemedim daha canim..bayramdan sonra haber vericek o bulusalim diye o zaman soylemeyi dusunuyorum vazgectigimi... ben sadece evliligimiz daha cok yeni sacma sebeplerden dolayi bitmesini istememistimama acik acik sevmedigini istemedigini bosanmak istedigini soyledi.. bulusup konusmayi kabul ettigini soyleyince belki bi ihtimal vardir diye dusundum kabul edince belki ikna olmayi istiyodur diye dusundum ama acik bi sekilde konussakta degismicek sevmiyorum bosanicaz dedigi icin vazgectim
Duzelcegini düşünsem git konuş arkadaşım derim.Sebebimiz karsilikli inatlasmalar, herseyi birbirimizden beklemek, davranislarimiz... 4.ayda bozuldu hersey... hep konusmaya calistim onunla 3 ay boyunca duzeltelim inatlasmayalim cabalayalim herseyi duzeltelim diye...hep benden bekledi herseyi sonra sen degismezsin demeye basladi en sonunda evi terketti...
Duzelcegini düşünsem git konuş arkadaşım derim.
Ama senin adım atman bu tip insanı daha da çok simartacak.
Bir de gidene dur denmez.
Kalmak isteyen de her türlü zorluga göğüs gerip yaninda olur.
Tecrübe ettim tüm bunları.
Sonradan pişman olabilirsin adım atıp reddedilirsen.
Ama vicdanın rahat olur.
Canim ben artik herseyden vazgectim umudum hic kalmadibosanmak istiyor elimden hicbisey gelmiyor artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?