Eşim evi terketti ve.... akıl verin kizlar:(

Esim neden beni istemedigi halde bulusup konusmayi kabul etti bilmiyorum ama artik konusmamin bi faydasi olcagini dusunmuyorum kizlar..zaten kesin olarak soyledi dun sabaha kadar da konussak bisey degismicek bosancaz ama konusabiliriz dedi..karari kesin yani konusmamin bi anlami yok artik.6 aylik evliligim anlayamadan bitiyor destekleriniz icin cok tesekkur ederim kizlar hepinize...

Bi faydasi olcagini dusunmuyorum artik canim zaten dun acik acik sevmedigini istemedigini soyledi..ben sadece konusmayi kabul etti belki bi ihtimal vardir diye dusundum ama kesin kararli istemiyor yani..konussamds onunla bana yine yuzume karsi sevmedigini istemedigini soylicektir.. ne yapsam bos artik bitirdin herseyi konusmamin bi faydasi yok artik

Israr etmeyin lütfen. Boşanmak istiyorsa boşanın. Kadınlar bazen duygusal oldukları için fevri davranıp boşanalım diyebiliyor ama erkekler öyle değil...

Israr edip yüzgöz olmanın anlamı yok. Sevmiyorum demiş, kararına saygınız olsun biraz.

Cocuk istiyoduk basta en cokta esim istiyodu sonradan istemedi cocuk...evi terketmeden 3-4 gun once iliskimiz oldu 3-4 gun sonra terketti zaten canim..

Haklisiniz..zaten konusmaktan vazgectim artik

Tamda iyilikten maraz dogmus ,tam tersi davran bak,nasıl kıymet li oluyosun

Canim ben artik herseyden vazgectim umudum hic kalmadi bosanmak istiyor elimden hicbisey gelmiyor artik
Boşver canım istiyorsa boşanan zorla tutamazsin ya çok pişman olur merak etme sen yoluna bak artık kimse için harcayacak ömrün yok.Konuşmaktan vazgectigini söyledin mi ?ne tepki verdi

Boşver canım istiyorsa boşanan zorla tutamazsin ya çok pişman olur merak etme sen yoluna bak artık kimse için harcayacak ömrün yok.Konuşmaktan vazgectigini söyledin mi ?ne tepki verdi

Soylemedim daha canim..bayramdan sonra haber vericek o bulusalim diye o zaman soylemeyi dusunuyorum vazgectigimi... ben sadece evliligimiz daha cok yeni sacma sebeplerden dolayi bitmesini istememistim ama acik acik sevmedigini istemedigini bosanmak istedigini soyledi.. bulusup konusmayi kabul ettigini soyleyince belki bi ihtimal vardir diye dusundum kabul edince belki ikna olmayi istiyodur diye dusundum ama acik bi sekilde konussakta degismicek sevmiyorum bosanicaz dedigi icin vazgectim

Şu "sevmiyorum" kelimesini akliniza kazirsaniz her sey cok daha kolay olacaktir. Reste rest cekin. O istese de artik olmayacak imaji verin. Eminim pisman olacaktir. Tabi eger ikinci bir kadin yoksa.

Neden onun istegine gore oluyormus. Esinizi cok simartmissiniz. Bence arayin ve gorusmek istemediginizi en yakin zamanda dilekceyi gondermesini isteyin.

Duzelcegini düşünsem git konuş arkadaşım derim.
Ama senin adım atman bu tip insanı daha da çok simartacak.
Bir de gidene dur denmez.
Kalmak isteyen de her türlü zorluga göğüs gerip yaninda olur.
Tecrübe ettim tüm bunları.
Sonradan pişman olabilirsin adım atıp reddedilirsen.
Ama vicdanın rahat olur.

Haklisin canim zaten bulusup konusmaktan vazgectim... beni dusunmeyen sevmeyen bi adam icin cabalamicam artik..3 ay cabaladim ben suclu oldum onun gozunde... yoruldum artik uzulmekten cabalamaktan.. ugrasmicam artik bende

Böyle yapan insanları aynen iade edeceksin. Ne hali varsa görsün. Bide sevmediğini söylüyorsa zaten hiiiiiç uğraşmaya değmez.
Bide eşin çok itici geldi davranışları, inan değmez, sen özel bi insansın, değerlisin.. Bırak ne hali varsa görsün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…