- Konu Sahibi _Insomnia_
-
Hayır hayır konus bence
simdiki evliklerin cogu cocuk oyuncagina döndü bu kadar basit mi yani bu kadar kolay mi bosanmak 6 ay nedir ki allah sabir versin size
İşleri kötü gittiği için, maddi durumunuzdan ötürü bunalımda mı acaba eşiniz ? Boşanmanızı gerektirecek sebepler yok gibi gözüküyor ama eşiniz sevmiyorum falan demiş bu önemli tabii . Görüşüp bir süre ayrı kalalım öyle karar verelim deseniz nasıl olur ?
Sizin aileniz ne diyor bu duruma ?
Demekki o da istemiyor.zaten ailesi karşı koysaydi bu kadar net olamazdı esin.ailesi arkasinda demekki.belkide bu akli ailesi verdi eşine.Annesiyle aram cok iyidi...beni cok sevdigini soyluyodu herkese... sen bizim ilk gozagrimizsin ilk gelinimizssin senin yerin ayri diyodu ama beni bi kere bile aramadi... hen esimin evi terkettigi gun aradim annesini soyledim suan balik temizliyorum konusamiyorum dedi...yarim saat sonra tekrar aradim disarda yemekteyim suan rahat konusamiyorum ben konusurum onunla... sonra konusuruz dedi ama aramadi bile
Demekki o da istemiyor.zaten ailesi karşı koysaydi bu kadar net olamazdı esin.ailesi arkasinda demekki.belkide bu akli ailesi verdi eşine.
Canım evliligin ilk birkac senesi sıkıntılı geciyo cok onemli bir probleminiz yoksa esinle konus gerekirse aile danismanina gidin ya da buyuklerinizden yardim alin evlilik bu kadar kolay bitemez
Canim sen yinede elinden geleni fazlasiyla yap esin belki bunalimdadir allah yardimciniz olsunCanim esime herseyi dedim ben... yeni evliyiz her evliligin ilk zamanlarinda sorunlar olur dedim... aile danismanina gidelim dedim guldu... annem daha once adim atmisti annesini aramisti.. ama onlardan hicbisey yok..esim ailesini karistirtmiyor hicbiseye
Boşanmak için geçerli bir sebebi var mı? Daha 6 aylık çok yeni evlisiniz. .
Canim dedigim gibi davranislarimmis sogumus benden
Canim sen yinede elinden geleni fazlasiyla yap esin belki bunalimdadir allah yardimciniz olsun
Ne yaptınız da böyle diyor?
Canim tek istedigim esimin bana zaman ayirmasi esinle biseyler yapmakti..balayina gidemedik ama beraber zaman gecirmemiz bile benim icin balayi diye dusundum ama esim takmadi... beraber zaman bile gecirmedik hic... buda benim esimin beni istemedigi benimle zaman gecirmek istemedigini dusundurdu buda ister istemez surat asmama sebep oldu... sebep burdan cikti
Severek mi evlendiniz?
Kaç yaşındasınız?
Evet canim severek evlendik...30 yasindayim
Uzun da bir geçmişiniz var en iyi sen tanırsın ama yine de konuş , halledilmeyecek sorunlar değil bunlar . Evliliği yok yere yıkmak olur bu . Eğer gerçekten sevgisi bitmesiyse sen biraz çabala , üstüne gitme , sadece biraz zaman tanıyalım evliliğimize de , bir süre ayrı yaşayın , görüşmeyin . Belki o zaman yaptığı yanlışın farkına varır inşallah . Baktın düzelme yok o zaman, yapılması gerekeni yaparsın . En azından aklında acaba geçici bir bunalım mıydı sorusu kalmaz . Emin şekilde yoluna devam edersin . Hayırlısı olsun .Canim 3 haftadir ayriyiz zaten evi terketti evi bosalttik o annesinde ben annemdeyim... isleriyle ilgili sorunlari var borclari falan varmis... annesi daha once isleri kotu ondan boyle yapiyor kafasi cok dolu falan demisti... bende esimle konustum bana anlat benimle konus biz evliyiz birbirimizle konusmicaz da kimle konuscaz diye ama konusmadi.. ben kimseye biseyimi anlatmam kimseye guvenmem dedi..islerinin kotu oldugunu annesinden ogrendim ben... baska bi eve tasincaktik biz aslinda daha uygun bi eve ama bence esim tekrar masraf yapicagima bu durumdayken niye bosanmiyim dedi diye dusunuyorum...
Uzun da bir geçmişiniz var en iyi sen tanırsın ama yine de konuş , halledilmeyecek sorunlar değil bunlar . Evliliği yok yere yıkmak olur bu . Eğer gerçekten sevgisi bitmesiyse sen biraz çabala , üstüne gitme , sadece biraz zaman tanıyalım evliliğimize de , bir süre ayrı yaşayın , görüşmeyin . Belki o zaman yaptığı yanlışın farkına varır inşallah . Baktın düzelme yok o zaman, yapılması gerekeni yaparsın . En azından aklında acaba geçici bir bunalım mıydı sorusu kalmaz . Emin şekilde yoluna devam edersin . Hayırlısı olsun .
Ee çocuk da değilsiniz. .
Çocuk oyuncağı bu . .
Eşiniz bence derdi başka . .
Sen elinden geleni yaptın . .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?