Eşim evi terketti ve.... akıl verin kizlar:(

Canim aslinda ben bosanmayi hic istemiyorum ama onun soyledigi seylerden sonra umidim kalmadi o yuzden vazgecmeyi dusunuyorum... bizim sorunlar davranislar canim... evlendigimizden beri esime seninle zaman gecirmek istiyorum hic beraber biseyler yapmadik dedim durdum... bana bunu haketmen gerekiyor dedi ben saka sanmistim...daha sonra cicek mevzusu olmustu sakalasirken haketmen lazim dedi... ben esimle zaman gecirelim bana zaman ayir derken o takmadi hic... zamanla benimle moralim bozulmaya basladi..bu davranislarima yansidi... cunku esimin bu tavri beni sevmedigini umursamadigini dusundurdu... zamanlar davranislarim surat asmama yansidi ve bundan rahatsiz olmaya basladi esim... evlendigimizden beri hic cikipta zaman gecirmedik..para yok diye balayina bile gitmedik benden en azindan gidemedik yeni evliyiz gitmesekte beraber cikalim biseyler yapalim istedim ama tek yaptigimiz sık sık ailesine yemege gitmek yada evde oturmak... bunlar sorunlarimiz

Neden boşanmak istiyor

ya aslında her evlilikte olur bunlar eşler kocalarına naz yapmayı sever şımartılmayı ilgiyi ister normaldir yani ne bilim sorun değil ki bunlar boşanacak kadar .
sen çok bişey istememişsinki kendini suçlar gibi yazıosun hep canım

Bana devamli suratsizsin degismiyosun demeye basladi... rahatsiz oldugum seyleri istedigim seyleri soyledim defalarca ama umursamadi tek soyledigi sey sen degismezsij demek oldu

ne kadar birliktelikten sonra evlendiniz ?
bu cok önemli

Bana devamli suratsizsin degismiyosun demeye basladi... rahatsiz oldugum seyleri istedigim seyleri soyledim defalarca ama umursamadi tek soyledigi sey sen degismezsij demek oldu
ya sen demişmezsin dediği ne yaptın ki yani demin ki uazdıklarınsa ne var yani istemen beklemen normal kocan sanocta
ailesini mi sevmiyorsun yanlarına surat mı yapıosun

Canim ben sadece esimden bana zaman ayirmasini istedim olmayinca buda davranislarima yansidi... ister istemez surat yaptim hep... esim hep kendini hakli goruyor... bu davranislarimdan dolayi benden sogumus beni artik sevmiyormus

ya sen demişmezsin dediği ne yaptın ki yani demin ki uazdıklarınsa ne var yani istemen beklemen normal kocan sanocta
ailesini mi sevmiyorsun yanlarına surat mı yapıosun

Ailesiyle hicbi sorunum yok onlarda beni severdi bende onlari severdim.. hatta bazen ben gitmek isterdim ailesine sorardim gitcekmiyiz diye...

Derdi benmisim davranislarimmis sogumus benden sevmiyorum seni dedi...tek istedigim bosanmak diyor konusmayi kabul ediyor kafam karisik konusmaktan vazmigecsem acaba... degismicek bosancaz diyor...
Git konuş, hayatın gerçekleri bunlar. Yapamıyorsak tabiki de doğru karar bu de. Böyle kendinden emin şekilde kararına saygı duyduğunu belirt. Bitebileceğini, normal gibi karşıla. Bak gör boşanamaz o zaman. Vedalaş ve git. Emin ol 3_5güne geri gelir. Tabii sen kabul eder misin artık bilemem.

Canim ben sadece esimden bana zaman ayirmasini istedim olmayinca buda davranislarima yansidi... ister istemez surat yaptim hep... esim hep kendini hakli goruyor... bu davranislarimdan dolayi benden sogumus beni artik sevmiyormus

canım bak yeri geldi bende surat yaptımda astımda kimse yapmadım demesinn yeri geliyo kızıyoruz atarlanıyoruz trip atıyorz
ama yıllar olsa bıkmıstır dicem anlıcam olmus 6ay ne arıo bu adam ya :/

Ailesiyle hicbi sorunum yok onlarda beni severdi bende onlari severdim.. hatta bazen ben gitmek isterdim ailesine sorardim gitcekmiyiz diye...

canım .ok şaşırdım ne kadardır birliktelikten sonra evlendiniz flört döneminiz varmı yani.

Canim ben ne desem ne yapsam artik bos geri donmez artik esim... bitti hersey

Canim bizim 15 yillik bi gecmisimiz var... ayrilip barisma oldu hep sonunda evlenmistik..
ooo bayada var geçmişşş bilmiyorum ya ben kolay kolay vazgeçebilen birisi değilim bizde 10 yıl oldu birbrimizi tanıyalı ohoo ne kavgalar ne gürültüler ama sevgi olduktan sonrao bag kolay kopmaz .
seninadama bişeyler olmus ya da evlilik sorumlulugu zor geldi
ama bence pişman olcak

Hayır hayır konus bence

Canim ben cok seye katlandim... esimin laflarina davranislarina herseye... hicbiseyi eksik etmedim..hergun utusunu temizligini yemegini yaptim... baska seylerde var kavga nedenlerimiz... bana sormadan ben yemek yapmisim sofrayi hazirlamisim esimi bekliyorum yemege bana mesaj gonderiyor anneme yemege gidicez diye son dakika... bana sormadan kararlar veriyodu.. annesi kotu niyetle degil tabiki ama bana sormadan evime misafir kabul ediyodu... maddi durumumuz kotuye gitmeye basladi evde yapicak yemek bile zor buluyodum malzemelerden yemek cikarmaya calisiyodum ama o son dakika haber verip annesine yemege goturuyodu beni... ne yapsam diye saatlerce dusunup yaptigim yemekler cope... bunlardanda kavga cikiyodu

Konusup derdimi anlaticak kimse yok caresiz kaldim ne yapicam bilmiyorum... 3 haftadir gizli gizli aglamaktan icim disima cikti artik

simdiki evliklerin cogu cocuk oyuncagina döndü bu kadar basit mi yani bu kadar kolay mi bosanmak 6 ay nedir ki allah sabir versin size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…