- Konu Sahibi _Insomnia_
-
yanlış mı anladım bilmiyorum ama sende sanki boşansakta olur gibi mi düşünüyorsun canım
seinde sevgin azalmıs gibi geldi
ne oldu da böyle esyalar falan bosaltıldı evimiz bile yok artık diyorsun ne oldu bu adama 6 aylık tazecik evlilikte ne biter ne olur anlamadım kiiii bu raddeye gelene kadar ne olmus olabilir
Neden boşanmak istiyorKizlar esim evi terketti bosanmak istiyor karari kesin... onunla bulusup yuzyuze konusmak istedigimi soyledim mesajda... hicbisey degismicek bosanicaz konusmamizin bi faydasi olmicak ama konusalim konusabiliriz dedi... kesin bosanma karari veren biri neden konusmayi kabul eder...hem degismicek bosanicaz diyor hemde konusmayi kabul ediyor...nolur yardim edin kizlar
ya aslında her evlilikte olur bunlar eşler kocalarına naz yapmayı sever şımartılmayı ilgiyi ister normaldir yani ne bilim sorun değil ki bunlar boşanacak kadar .Canim aslinda ben bosanmayi hic istemiyorum ama onun soyledigi seylerden sonra umidim kalmadi o yuzden vazgecmeyi dusunuyorum... bizim sorunlar davranislar canim... evlendigimizden beri esime seninle zaman gecirmek istiyorum hic beraber biseyler yapmadik dedim durdum... bana bunu haketmen gerekiyor dedi ben saka sanmistim...daha sonra cicek mevzusu olmustu sakalasirken haketmen lazim dedi... ben esimle zaman gecirelim bana zaman ayir derken o takmadi hic... zamanla benimle moralim bozulmaya basladi..bu davranislarima yansidi... cunku esimin bu tavri beni sevmedigini umursamadigini dusundurdu... zamanlar davranislarim surat asmama yansidi ve bundan rahatsiz olmaya basladi esim... evlendigimizden beri hic cikipta zaman gecirmedik..para yok diye balayina bile gitmedik benden en azindan gidemedik yeni evliyiz gitmesekte beraber cikalim biseyler yapalim istedim ama tek yaptigimiz sık sık ailesine yemege gitmek yada evde oturmak... bunlar sorunlarimiz
Canim aslinda ben bosanmayi hic istemiyorum ama onun soyledigi seylerden sonra umidim kalmadi o yuzden vazgecmeyi dusunuyorum... bizim sorunlar davranislar canim... evlendigimizden beri esime seninle zaman gecirmek istiyorum hic beraber biseyler yapmadik dedim durdum... bana bunu haketmen gerekiyor dedi ben saka sanmistim...daha sonra cicek mevzusu olmustu sakalasirken haketmen lazim dedi... ben esimle zaman gecirelim bana zaman ayir derken o takmadi hic... zamanla benimle moralim bozulmaya basladi..bu davranislarima yansidi... cunku esimin bu tavri beni sevmedigini umursamadigini dusundurdu... zamanlar davranislarim surat asmama yansidi ve bundan rahatsiz olmaya basladi esim... evlendigimizden beri hic cikipta zaman gecirmedik..para yok diye balayina bile gitmedik benden en azindan gidemedik yeni evliyiz gitmesekte beraber cikalim biseyler yapalim istedim ama tek yaptigimiz sık sık ailesine yemege gitmek yada evde oturmak... bunlar sorunlarimiz
ya sen demişmezsin dediği ne yaptın ki yani demin ki uazdıklarınsa ne var yani istemen beklemen normal kocan sanoctaBana devamli suratsizsin degismiyosun demeye basladi... rahatsiz oldugum seyleri istedigim seyleri soyledim defalarca ama umursamadi tek soyledigi sey sen degismezsij demek oldu
ya aslında her evlilikte olur bunlar eşler kocalarına naz yapmayı sever şımartılmayı ilgiyi ister normaldir yani ne bilim sorun değil ki bunlar boşanacak kadar .
sen çok bişey istememişsinki kendini suçlar gibi yazıosun hep canım
ya sen demişmezsin dediği ne yaptın ki yani demin ki uazdıklarınsa ne var yani istemen beklemen normal kocan sanocta
ailesini mi sevmiyorsun yanlarına surat mı yapıosun
Git konuş, hayatın gerçekleri bunlar. Yapamıyorsak tabiki de doğru karar bu de. Böyle kendinden emin şekilde kararına saygı duyduğunu belirt. Bitebileceğini, normal gibi karşıla. Bak gör boşanamaz o zaman. Vedalaş ve git. Emin ol 3_5güne geri gelir. Tabii sen kabul eder misin artık bilemem.Derdi benmisim davranislarimmis sogumus benden sevmiyorum seni dedi...tek istedigim bosanmak diyor konusmayi kabul ediyorkafam karisik konusmaktan vazmigecsem acaba... degismicek bosancaz diyor...
Canim ben sadece esimden bana zaman ayirmasini istedim olmayinca buda davranislarima yansidi... ister istemez surat yaptim hep... esim hep kendini hakli goruyor... bu davranislarimdan dolayi benden sogumus beni artik sevmiyormus
ne kadar birliktelikten sonra evlendiniz ?
bu cok önemli
Ailesiyle hicbi sorunum yok onlarda beni severdi bende onlari severdim.. hatta bazen ben gitmek isterdim ailesine sorardim gitcekmiyiz diye...
Git konuş, hayatın gerçekleri bunlar. Yapamıyorsak tabiki de doğru karar bu de. Böyle kendinden emin şekilde kararına saygı duyduğunu belirt. Bitebileceğini, normal gibi karşıla. Bak gör boşanamaz o zaman. Vedalaş ve git. Emin ol 3_5güne geri gelir. Tabii sen kabul eder misin artık bilemem.
ooo bayada var geçmişşş bilmiyorum ya ben kolay kolay vazgeçebilen birisi değilim bizde 10 yıl oldu birbrimizi tanıyalı ohoo ne kavgalar ne gürültüler ama sevgi olduktan sonrao bag kolay kopmaz .Canim bizim 15 yillik bi gecmisimiz var... ayrilip barisma oldu hep sonunda evlenmistik..
canım .ok şaşırdım ne kadardır birliktelikten sonra evlendiniz flört döneminiz varmı yani.
Hayır hayır konus benceEsim cok dedigim dediktir...bisey bittiyse bitmistir onda... konusalim ama bisey degismicek bosanicaz diyor... suan dava acicak param yok olunca acicam diyor yada sen ac diyor... demedigim sey kalmadi ama istemiyor... konussamda degismicekmis o yuzden birazdan mesaj atip konusmaktan vazgectigimi soylesemmi acaba
ooo bayada var geçmişşş bilmiyorum ya ben kolay kolay vazgeçebilen birisi değilim bizde 10 yıl oldu birbrimizi tanıyalı ohoo ne kavgalar ne gürültüler ama sevgi olduktan sonrao bag kolay kopmaz .
seninadama bişeyler olmus ya da evlilik sorumlulugu zor geldi
ama bence pişman olcak
Hayır hayır konus bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?