Eşim evi terketti ve.... akıl verin kizlar:(

Yani eğer söylemedin birşey yoksa burda ben boşanmak için geçerli bir sebep göremiyorum. .

Canim olan sorunlar bunlar iste... soylemedigim tek sey esimin evlendigimizden beri butun aksam koltukta uyuya kalmasi ve cikalik biseyler yapalim dedigimde cok yorgunum demesi ama mac oldugunda bi kac hafta gece yarilarina kadar mac izlemeye gitti abileriyle... ben cikalim dedigimde yorgun, mac oldugunda kacirmaz gece 12 bucuga kadar mac izler

Koltukta uyuması falan başka alışkanlığı olabilir mi?
Evliliğiniz çok yeni dediğim gibi. .
Siz çabalıyorsunuz, onun umurunda değil. .

Koltukta uyuması falan başka alışkanlığı olabilir mi?
Evliliğiniz çok yeni dediğim gibi. .
Siz çabalıyorsunuz, onun umurunda değil. .

Esime gore o cok cabalamis cok denemis olmicagina karar vermis... 3 aydir ugrasiyorum cabaliyorum yapmadigim demedigim sey kalmadi ama suclu olan benim onun gozunde... her zaman umursamazdi.. simdide sevmiyorum sogudum diyor.. nasil vazgecircem bilmiyorum... o sadece kendi dusuncelerinin dogru oldugunu saniyor... kendisini sadece biseye odakliyor ona inaniyor sadece... sevmiyosa artik kendimi ona nasil sevdirebilirim ki tekrar soguduysa kendime nasil isindirabilirim... hep kendime bunlar gecicek o da duzelicegine ikna olcak fikri degiscek dedim ama ne desem olmaz sevmiyorum diyor hersey bitti ve elimden hicbisey gelmiyor

Canım benim Üzgünüm ama eşin seni haketmiyor. .

Boşanma sebebi nedir ??

Boşanma sebebi nedir ??

Canim benim davranislarimmis sebebi... ben esimle zaman gecirmek istedim hep bunu defalarca dile getirdim esime..esim hic umursamadi bile... esimin bu davranisi benim onun beni istemedigini dusundurmeye basladi hep ve bu zamanla davranislarima yansidi... olay burdan cikti buraya kadar geldi... surat asiyormusum hep... hic cabalamiyormusum hicbisey yapmiyormusum... 3 ay boyunca esimle konusmaya calistim nedenini anlattim ama umursamadi... inatlasmalar basladi..hep birbirimizden bekledik herseyi... bunlar buraya kadar getirdi evliligimizi

Bunlar yeni evlenen biçok kişinin sorunları arasında ama çözülebilir..
Açık açık kendinizi ifade etmeniz lazım.. Ondan rahatsz olduğunuz seyleri suclarcasına şikayetle değilde bunların seni üzüp psikolojni etkiledgni söyleseydin.. Normalde böyle biri olmadgnı kendi davranslarndan da memnun olmadgnı ifade etseydin...
Birlkte çözüm yoluna gitseydinz keske..
Eşinin seninle ilgili korkuları var ama bunlar boşanmayı gerektiricek konular değil.Eşin çabuk pes etmiş.
Yaşlarınız kaç ?

Canim ben esime bunlari guzelce anlatmayi konusmayi defalarca denedim ama sadece beni sucladi... esime seninle zaman gecirmek istiyorum seninle beraber biseyler yapmak biseyler paylasmak istiyorum dedim dinlemedi hakedicek ne yaptin dedi bana... bugun bile anlattim konusmaya calistim ama dinlemedi bile... umrumda degil hicbisey istemiyorum dedi... ben 30 esin 32 yasinda canim

Bence bu işte bi iş var...
Aklını çelen biri olablir..
İnşallah hersey düzelir canm...

Canim mesela ben bosanaman taraftarı değilim. Ama bunu sen degil eşin istiyor.yani seni sevmiyorum istemiyorum diyor.eger sen durduk yere eşinin bahane ettigi seylerden bosanmak isteseydin bosanma derdim ama adam gozden cikarmissa artik cok ta üstüne gitme yani.tamam de gec.cok ta takma.seni istemeyeni sen neden isteyeceksin sen boyle yaptikca adam kendini daha da geriye.cekicek.sen bilirsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…