• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim evi terketti

Dxbgffh

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2019
592
237
53
İyi akşamlar eşimle kardeşine benden gizli ek hesaptan bir miktar para çekip verdiği için tartıştık bana sürekli yok diyor çıkıp gitti bir kaç saat durdu aradım açmadı msj attım dönmedi şimdi ise telefonu komple kapatmış çok huzursuz oldum ne yapayım ben bu saate

İyi akşamlar eşimle kardeşine benden gizli ek hesaptan bir miktar para çekip verdiği için tartıştık bana sürekli yok diyor çıkıp gitti bir kaç saat durdu aradım açmadı msj attım dönmedi şimdi ise telefonu komple kapatmış çok huzursuz oldum ne yapayım ben bu saate
Bekle sadece kötü yola düşcek değil ya adam. Döner gelir.

Neden vermiş peki biliyormusunuz

Suçunu kapatmak için gitmis, merak uyandırma Hareketleri hic umursama😂 Ayrica telefon kapatma hangi devirde kaldi ya.

Kardeşi işinde gücünde ve düzgün bir insansa problem etmezdim. Ama günü yaşayan, sorumsuz biriyse ben de olay çıkarabilirdim. Siz bu tavrı ne için gösterdiniz? Bir de ben size kusur bulamadım size yok yok diyen bir adamın kardeşine sizden gizli vermesi tepki gösterilecek bir durum bana göre. Bazı insanlar evlenince aile olmasını beceremiyor

beklemekten başka ne yapabilirsiniz ki? kendini yatıştırıp dönecektir. o sırada siz de yatışmış olursanız daha rahat konuşur anlaşırsınız umarım.
sizden gizli vermesine mi kızdınız, kardeşine para vermesinee mi?
Benden gizli yaptığı için daha öncede böyle yapmıştı bna haber ver diye uyarmıştım

Kardeşine neden para vermesi üzerine bu derece tartışma çıktı? Yüksek bir meblağ mı ? Yoksa ihtiyacı vardı da yolladı ise ben haklı bulurum
Kardeşi çoğu kişiye borçlu eşini de bastıran bir tip bazen küser günlerce evine gitmez benimkide ona bakıp örnek alıyor

35 bini kime çekmişti? Yukarda ilk defa oldu yazdınız. Tam anlaşılmıyor ilk mi değil mi? Borcu için kardeşine verdiyse bende zorda kalan kardeşime verirdim.
Benden gizli kardeşine ben bunu aylar sonra telefonuna msj gelince gördüm

Back
X