Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bekle sadece kötü yola düşcek değil ya adam. Döner gelir.İyi akşamlar eşimle kardeşine benden gizli ek hesaptan bir miktar para çekip verdiği için tartıştık bana sürekli yok diyor çıkıp gitti bir kaç saat durdu aradım açmadı msj attım dönmedi şimdi ise telefonu komple kapatmış çok huzursuz oldum ne yapayım ben bu saate
Neden vermiş peki biliyormusunuzİyi akşamlar eşimle kardeşine benden gizli ek hesaptan bir miktar para çekip verdiği için tartıştık bana sürekli yok diyor çıkıp gitti bir kaç saat durdu aradım açmadı msj attım dönmedi şimdi ise telefonu komple kapatmış çok huzursuz oldum ne yapayım ben bu saate
İlk defa böyle yaptı eve gelmicekBekle sadece kötü yola düşcek değil ya adam. Döner gelir.
Borçları varmış ondanNeden vermiş peki biliyormusunuz
Suçunu kapatmak için gitmis, merak uyandırma Hareketleri hic umursamaİyi akşamlar eşimle kardeşine benden gizli ek hesaptan bir miktar para çekip verdiği için tartıştık bana sürekli yok diyor çıkıp gitti bir kaç saat durdu aradım açmadı msj attım dönmedi şimdi ise telefonu komple kapatmış çok huzursuz oldum ne yapayım ben bu saate
Benden gizli yaptığı için daha öncede böyle yapmıştı bna haber ver diye uyarmıştımbeklemekten başka ne yapabilirsiniz ki? kendini yatıştırıp dönecektir. o sırada siz de yatışmış olursanız daha rahat konuşur anlaşırsınız umarım.
sizden gizli vermesine mi kızdınız, kardeşine para vermesinee mi?
Daha önce 35 bin çekmiş adımıza şimdi 3binParanın miktarını ve gönderme sıklığını merak ettim
35 bini kime çekmişti? Yukarda ilk defa oldu yazdınız. Tam anlaşılmıyor ilk mi değil mi? Borcu için kardeşine verdiyse bende zorda kalan kardeşime verirdim.Daha önce 35 bin çekmiş adımıza şimdi 3bin
Kardeşi çoğu kişiye borçlu eşini de bastıran bir tip bazen küser günlerce evine gitmez benimkide ona bakıp örnek alıyorKardeşine neden para vermesi üzerine bu derece tartışma çıktı? Yüksek bir meblağ mı ? Yoksa ihtiyacı vardı da yolladı ise ben haklı bulurum
Benden gizli kardeşine ben bunu aylar sonra telefonuna msj gelince gördüm35 bini kime çekmişti? Yukarda ilk defa oldu yazdınız. Tam anlaşılmıyor ilk mi değil mi? Borcu için kardeşine verdiyse bende zorda kalan kardeşime verirdim.