eşim evimize alışamadı..yorumlarınıza ihtiyacım var :(

ZEEYNEPCIK

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2013
1.218
459
398
33
daha 1 hafalık evliyiz 5 yıla yaklasan ilişkinin sonunda evlendik ve daha ilk günden annemlerde kalalım demeye başladı ve dün yine ailesinin önünde tartıstık onlarda diyor oğlum git evine yok ben ordan işe gidemem evden bişeyler alıp gelicez diyor tartıstık ve konusmuyoruz..bana vaddettikleriyle yaptıkları uyuşmuyor yaa hayallerimi mahvetti nasıl davransam olmuyor nolur yardm edinnnn :s

Nasıl yani neyine alışamamış ki?

Aile önünde tartışmakla bu iş çözülmez..
madem eve gelmek istemiyor, sen burda kal ben evimize geçiyorum de..
Evliliğin sırrı SABRETMEk

bir hafta ya gecen hafta gelinmissin...cok uzuldum.bunlar basbasa kalmaniz gereken gunler.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aa olurmu öyle şeyy ..
kaç gün annede kalınır ki !
izin vermeyin,gidin evinize ..

Aile önünde tartışmakla bu iş çözülmez..
madem eve gelmek istemiyor, sen burda kal ben evimize geçiyorum de..
Evliliğin sırrı SABRETMEk

ya diyorumm zatenn :s git kal diyor ve dün kalıcaktım ailesi bırakmadı bende uyanır uyanmaz kalktım çıktımm ya reklam olucak tüm sitesi yeni evliler burda mı kalıyor diye :s

Aaaaa ne ayıp!
Ben olsam kıyameti koparırım.
Alsın kıyafetlerini kalsın annesinde.
Sen dön evinize.
Sakın ısrar etme,döndüğünde de hemen affetme!

Harbiden haa, öyle şey mi olurmuş, hiçbir şey anlamadım bu işten :44:
Madem öyle niye evlenmiş, bilmiyor muydu böyle olacağını

Ama olur mu öyle şey ya daha ne kadar olmuş ki sanki
Şimdiden böyle yapar ise nasıl alışacakmış ki
Valla bu duruma alındığınızı söyleyin ne alaka gidip annesinde kalacaksınız

aa olurmu öyle şeyy ..
kaç gün annede kalınır ki !
izin vermeyin,gidin evinize ..

hergün konusurduk dünde öyle iş çıkısında aradı dedm ben metroyla geceyim sen gelirsin yok gel annemlere dedi tmm dedim ama bugun yalnız kalalım evimizde olalım tmm dedi ama sonra yine aynı sorun gideyim diyorum ya otur delirtme beni diyor..nasıl tepki vericm bilmiyorum bennnn

ya diyorumm zatenn :s git kal diyor ve dün kalıcaktım ailesi bırakmadı bende uyanır uyanmaz kalktım çıktımm ya reklam olucak tüm sitesi yeni evliler burda mı kalıyor diye :s

Madem sen evine gel kal, ailesi elbet arkandan yollar..
Sevdiği oyun varsan alsan eve, yada sevdiği yemekler yapsan, biraz uğraşacaksın gibi görünüyor, ama sakın baskı yapma daha çok anne evine yönelir..

sen annenlerde kal , ben annemlerde bu nasıl evlilik yahu ..
yaslarınız kac cocukmu kocis senin kuzum ..

Aaaaa ne ayıp!
Ben olsam kıyameti koparırım.
Alsın kıyafetlerini kalsın annesinde.
Sen dön evinize.
Sakın ısrar etme,döndüğünde de hemen affetme!

öyle yapıcam iş cıkısı evime gecicemm..ve yaz vakti kim baskasının evinde raht eder ki yaaaa evdeyken raht giyiniyorum böyle raht ettiğimi görsün diye gecen aksamda diyor haa sen bunları giyinmek icin istedin eve gelmeyii var mı böyle bi sözzz :s

Ne biçim adam bu yeni evli insan eşiyle vakit geçirmek ister özel anları olur annesinin evinde kalınca napıyor çok merak ettim gidip annesinin koynunda mı uyuyor tövbe tövbe.

Ne biçim adam bu yeni evli insan eşiyle vakit geçirmek ister özel anları olur annesinin evinde kalınca napıyor çok merak ettim gidip annesinin koynunda mı uyuyor tövbe tövbe.

hayır tek uyuyorda kafası esiyor bahceye cıkıyo geliyo tabi evde bunu yapamıyooo tabii

sen annenlerde kal , ben annemlerde bu nasıl evlilik yahu ..
yaslarınız kac cocukmu kocis senin kuzum ..

yaşını söylemeden önce bana dediklerini söylimm daha nişan öncesi beni nişana ikna ederken askım sen hiçç ben evliliğe hazırım demiyorsn ben cok hazr hissediyorum sensiz olmuyor hem erken yasta baba olmak istiyorumm evimizde hep seninle ilgilenicem gibi gibi....ben 22 eşim 26

Bence biraz sabredin ve ona evinizinde kalmak istediğinnizi içnde siz beraber olduğunuz sürece bu evi yuva yaptuğınızı söyleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…