- 15 Ağustos 2013
- 1.218
- 459
- 398
- 33
- Konu Sahibi ZEEYNEPCIK
-
daha 1 hafalık evliyiz 5 yıla yaklasan ilişkinin sonunda evlendik ve daha ilk günden annemlerde kalalım demeye başladı ve dün yine ailesinin önünde tartıstık onlarda diyor oğlum git evine yok ben ordan işe gidemem evden bişeyler alıp gelicez diyor tartıstık ve konusmuyoruz..bana vaddettikleriyle yaptıkları uyuşmuyor yaa hayallerimi mahvettinasıl davransam olmuyor nolur yardm edinnnn :s
daha 1 hafalık evliyiz 5 yıla yaklasan ilişkinin sonunda evlendik ve daha ilk günden annemlerde kalalım demeye başladı ve dün yine ailesinin önünde tartıstık onlarda diyor oğlum git evine yok ben ordan işe gidemem evden bişeyler alıp gelicez diyor tartıstık ve konusmuyoruz..bana vaddettikleriyle yaptıkları uyuşmuyor yaa hayallerimi mahvettinasıl davransam olmuyor nolur yardm edinnnn :s
Nasıl yani neyine alışamamış ki?
Aile önünde tartışmakla bu iş çözülmez..
madem eve gelmek istemiyor, sen burda kal ben evimize geçiyorum de..
Evliliğin sırrı SABRETMEk
Aaaaa ne ayıp!
Ben olsam kıyameti koparırım.
Alsın kıyafetlerini kalsın annesinde.
Sen dön evinize.
Sakın ısrar etme,döndüğünde de hemen affetme!
ikimiz yalnız olmaya herhalde ama evdede sorunlar buluyo yok duşun ucu kötü yok evdeki havlum daha ii falan filan birde ailesinde sitede oturuyordu orda sıkıldıgında cocuklarla vakit geciriyor..off valla cok kötüyüm benn
aa olurmu öyle şeyy ..
kaç gün annede kalınır ki !
izin vermeyin,gidin evinize ..
bir hafta ya gecen hafta gelinmissin...cok uzuldum.bunlar basbasa kalmaniz gereken gunler.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ya diyorumm zatenn :s git kal diyor ve dün kalıcaktım ailesi bırakmadı bende uyanır uyanmaz kalktım çıktımm ya reklam olucak tüm sitesi yeni evliler burda mı kalıyor diye :s
hergün konusurduk dünde öyle iş çıkısında aradı dedm ben metroyla geceyim sen gelirsin yok gel annemlere dedi tmm dedim ama bugun yalnız kalalım evimizde olalım tmm dedi ama sonra yine aynı sorun gideyim diyorum ya otur delirtme beni diyor..nasıl tepki vericm bilmiyorum bennnn
Aaaaa ne ayıp!
Ben olsam kıyameti koparırım.
Alsın kıyafetlerini kalsın annesinde.
Sen dön evinize.
Sakın ısrar etme,döndüğünde de hemen affetme!
Ne biçim adam bu yeni evli insan eşiyle vakit geçirmek ister özel anları olur annesinin evinde kalınca napıyor çok merak ettim gidip annesinin koynunda mı uyuyor tövbe tövbe.
sen annenlerde kal , ben annemlerde bu nasıl evlilik yahu ..
yaslarınız kac cocukmu kocis senin kuzum ..
hayır tek uyuyorda kafası esiyor bahceye cıkıyo geliyo tabi evde bunu yapamıyooo tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?