eşim evimize alışamadı..yorumlarınıza ihtiyacım var :(

Bence eşinin ana kuzusu olmasıyla alakali bir durum degil.
Bazen insan oturdugu evi benimseyemiyor.
Onu anlayabiliyorum, cunku ben de ayni durumdayim.

çok şaşırdım bu nebiçim bir iş böyle
o evliliği evcilikmi sanıyordu acaba
anne kuzusu anlaşılan işin çok zor
bırak o zaman sen evine git gelirse gelir gelmezse kendi bilir anasının koynunda uyusun haa bide biberon ile sütünü içmeyi ihmal etmesin ağzınada emzik versin anacığı pışpışlasın uyutsun oğluşunu
erkek olmak ile adam olmak çok farklı işte ne diyim
allah sabır versin sana

bir büyümemiş erkek vakası daha..
tabi sorumluluk g.tüne zor geldi..
kusura bkma canım ama sinir oldum kocana..
iyilikle çözmek istiyosan evine biraz heyecan kat yani nebileyim ev cazip hale gelsin ( güleryüzlülüğü elden bırakma, sevdiği yemek-tatlı vs yap, seksi kıyafetler giy)
nasıl olusa olsun ama çözülsün diyosan ve yukardakileri yapamam diyosan kavga çıkar, dudak büz, ağla, sinir krizi numarası yap...vs vs..
ya ben de kendi annemin evine gidiyorum de..
benim herif de ilk bi kaç ay suratsız geldi eve..
iyilikle çözdüm diyebilirim..yaptıklarıma karşılık olumlu adımlar gördüm, mızmızlanmaya devam etseydi ben de annemin evine giderdim :)))

Son düzenleme:
Onun en sevdigi yemekleri yapsaniz, acık seyler giyseniz (malum erkekler yemege ve cinsellige asla hayir demez) ve mesaj atsaniz sicak kanli bir seyler. :) eve kosa kosa gelecegini dusunuyorum.

aminnn sadece sabırr...

Benzer bir versiyonunu tanıdık yaşadı .
Evlendikten sonra bu eve alışamadım , yok eski havlum daha iyiydi diye evden getirmeler yok eski yastığıma alıştım diye eskiyi kullanmalar , sürekli ailesinde vakit geçirmeler ...

Çok can sıkıcı bir durum , umarım kısa zamanda düzelir .

Açıkçası seninle ilgili bir problemi olduğunu düşünüyorum. Cinsellik değil kastım, orda sorun yokmuş söylediğine göre. Ama seninle aşamadığı bişeyler olabilir belki. Yalnız kalmak istemiyor belli ki adam. Bunun evle pek alakası varmış gibi gelmedi bana.

Bence eşinin ana kuzusu olmasıyla alakali bir durum degil.
Bazen insan oturdugu evi benimseyemiyor.
Onu anlayabiliyorum, cunku ben de ayni durumdayim.

Bence eve alışamamak bahane
tamam eve alışamayabilir ama sonuçta yeni evlenmiş insan eşiyle baş başa kalmak ister tek kalmayacak ki evde sonuçta
Ne demişler İki gönül bir olunca samanlık bile seyran olur ya

Onun en sevdigi yemekleri yapsaniz, acık seyler giyseniz (malum erkekler yemege ve cinsellige asla hayir demez) ve mesaj atsaniz sicak kanli bir seyler. :) eve kosa kosa gelecegini dusunuyorum.

suana kadar yemek olayı olmadı dısardan geldi ailesinde yedik ama güzel gidiniyorum hosunada gidiyor gibi cinselliktede problem yokk..ama o siteye gidince eve gelmek istemiyor..bide sitedeki cocuklar seviyor onu gitme gel futbol oynayalm fln diyor sanki cocuklugunu yasayamamıs gibi yaz gelince cocuklarda cıkınca bu huyu cıktı...cocuk oldu olgunlasacagınaa ama evlilikten önce oyle olgun konusurdu kii anlatamam..kandırıldım mı bennn ?

bence hiç sorun etmeyin gidin annesinin evine size dokunmaya kalkınca olmaz annenler var onlar duyar deyin işten gelip yorgunum deyip bi köşede uzanın hazır yemek ohh gıcıklık yapın biraz toptan sizi evden göndersinler

Eşinizle ciddi ciddi konuşun bu durumu.Eğer evde kalamaması psikolojik bir nedense birlikte çözüm yolu arayın,bir uzmana danışın.Fakat çocukluksa burnunu sürtün biraz da büyüsün

kabul etmez kiii...artık bende yıprandım nişandan bu yanaaa :s evime gidicem aramazsa aramicam yapacagım baska bişey yokk :s

Ayyy bu erkeklerini tuhaflıkları beni öldürücek yeminlennn.Evde hiç vakit geçirmeden nasıl eve alışacak ki zaten? Ayy çok tuhaf ilk kez duyuyorum böylesinide.Allah yardımcın olsun...

hayr kalmakkk istemiyorum ilk günlerden.. zaten isterse kesinlikle olmaz ama kalmam da rezil olcaz insanlara sanıcaklar cinsellik olmadı..

Ayyy bu erkeklerini tuhaflıkları beni öldürücek yeminlennn.Evde hiç vakit geçirmeden nasıl eve alışacak ki zaten? Ayy çok tuhaf ilk kez duyuyorum böylesinide.Allah yardımcın olsun...

türünün son örneğidir inş..Allah düsmanıma vermesinnnnnnnn :) ayyy ilk defa güldüm halime

Tabi burda biraz erken baslamis ama yine de olmayacak sey degil.
Ben bu evdense 1+1 gecekondulara bakinca esimi alip oralarda oturasim geliyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…