eşim evimize alışamadı..yorumlarınıza ihtiyacım var :(

Ben de tam tersi bi dertten muzdaripim :-( eşim hiç evden çıkayım istemiyo. kv lere gitmeyi sevmiyo evlendiğimizden beri ayda bi kere benim zorumla gidiyoruz kadın bana önce çok iyi davranıyodu şimdi benim uzaklaştırdığımı düşünüyo :-( aynı şekilde görümcelerime de öyle onlara gidelim diye ısrar etmiyorum ne yalan söyleyim hiç gitmiyoruz küsler bana tavırlılar.şimdi hamileyim diye işi bıraktım çalışırken yemek yok falan diye kandırıp götürüyodum şimdi markete bile çıkartmıyo evde oturmaktan kafayı yicem. Evi de herkese uzak biyerden tuttu zorla.vasıta sorunu var hiçbiyere çıkamıyorum :-(

1 haftalık evlisiniz annemlere mi gidelim diyor çok ilginç
eşinizin sizinle baş başa kalmak istemesi gereken zamanda
i

Ana kuzusu erkeklerden sanırım...
çok var böyle dert etme 1 haftalık evlisiniz düzelir zamanla ama tepkini koyman lazım senin de

Cok merak ettim yeni evliymissiniz diye.. Cinsel durum nasill? Cnku ne biliyim, o firsati yakalamisken niye annesinde kalmak istiyor en guzel gunlerinizde?

nerdeyse bütün konuyu okudum zeeynepcık şimdi evdemisin merak ettim :44:
umarım esınde yalnız vakıt gecırmekten keyıf alır..

canim uzgunum ama tam bir ana kuzusunad enk gelmissin. bence biracik daha sabret ama tavrini da koy.

Iliskiye girdiniz ama demi? Yok girmemisseniz baska türlü bi SIKINTISI vardir söylemiyordur belki?

ana kucağından ayrılamıyor..normaldir ana kuzuları için..çekeceğin var..benim eşim 55 yaşında 23 yıldır yanındayız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…