- 23 Mayıs 2007
- 3.705
- 1.993
- 723
- Konu Sahibi ZEEYNEPCIK
-
yaşını söylemeden önce bana dediklerini söylimm daha nişan öncesi beni nişana ikna ederken askım sen hiçç ben evliliğe hazırım demiyorsn ben cok hazr hissediyorum sensiz olmuyor hem erken yasta baba olmak istiyorumm evimizde hep seninle ilgilenicem gibi gibi....ben 22 eşim 26
Bence biraz sabredin ve ona evinizinde kalmak istediğinnizi içnde siz beraber olduğunuz sürece bu evi yuva yaptuğınızı söyleyin
offf artık konuşamıyorum onunla ya zaten düğün öncesi yıprandık çalıstığımız yerden sonra ev esyalarındann..ama heryerimiz cok güzel dörtdörtluk dıyor..ilk gün evdeki herseye baktık ha burda bumu varmıs 10 numara diyip durduuu ama sonrasııııı annemlerde kalalım olduuuu....
Anasının kuzusu gibi mi biraz ?daha 1 hafalık evliyiz 5 yıla yaklasan ilişkinin sonunda evlendik ve daha ilk günden annemlerde kalalım demeye başladı ve dün yine ailesinin önünde tartıstık onlarda diyor oğlum git evine yok ben ordan işe gidemem evden bişeyler alıp gelicez diyor tartıstık ve konusmuyoruz..bana vaddettikleriyle yaptıkları uyuşmuyor yaa hayallerimi mahvettinasıl davransam olmuyor nolur yardm edinnnn :s
aslında sen kücüksün onun yası ideal 26 .. anneci mi biraz ..
dedigim gibi nasıl baslarsa öyle gider.. siz evinizde kalın ..
gördüğüm kadarıyla değildi ama neden böyle anlamıyorummm yaaa ama kesinlikle evime gecicemm sonumuz ne olacak bilmiyorum ve hep bugünün hayalini kurarken..ve gerckten erkenmişş benm için
Bir şey soracağım. Cevap vermek zorunda değilsiniz.
Cinsellik ne durumda? Nihayetinde başka bir evde kalınca rahat olamazsınız.
Acaba cinsellikten kaçmak için mi annesinde kalmak istiyor....?
yaaa onun yuzunden herkez bunu hissetmeye baslicak hayır özel anlarımız oldu ve evde oldugumuz yanı toplam 5 gün cok güzel gecti..ama hep alısamadım diyor işime ters diyor ben ondan once işe basladım ve sabh beni dolmusa bırakıp kendi annesine gecti sen uyu gelme dememe ragmen nedn yalnız kalmak istemiyor bilmiyorummm..acaba nazar olabilir mi yoksa psikolojik mi akıl erdiremiyorummm..sizlerle paylastım ki acaba normal mi diye ama değilmişşş yaaaaLa havle vela kuvvete illa billahil aliyyil aziym
Şaşırmış mı bu adam.
Millet evlenelim de bir an evvel yalnız kalalım diye düşünür bunun yaptığına bak.
kusura bakmayın sormadan edemeyeceğim, özel anlarınız olmuyor mu, nihayetinde yeni evlisiniz sürekli hoş vakit geçirmek istersiniz bu durumda ne yapıyorsunuz.
Sakın ola ki annesinin evinde bu taleplerini kabul etmeyin, bırakın ne hali varsa görsün.
Ayrıca küfredip git kal demek neyin nesi?
Acaba eve mi alışamadı yoksa sizinle yalnız kalmak mı istemiyor?
daha 1 hafalık evliyiz 5 yıla yaklasan ilişkinin sonunda evlendik ve daha ilk günden annemlerde kalalım demeye başladı ve dün yine ailesinin önünde tartıstık onlarda diyor oğlum git evine yok ben ordan işe gidemem evden bişeyler alıp gelicez diyor tartıstık ve konusmuyoruz..bana vaddettikleriyle yaptıkları uyuşmuyor yaa hayallerimi mahvettinasıl davransam olmuyor nolur yardm edinnnn :s
yaaa onun yuzunden herkez bunu hissetmeye baslicak hayır özel anlarımız oldu ve evde oldugumuz yanı toplam 5 gün cok güzel gecti..ama hep alısamadım diyor işime ters diyor ben ondan once işe basladım ve sabh beni dolmusa bırakıp kendi annesine gecti sen uyu gelme dememe ragmen nedn yalnız kalmak istemiyor bilmiyorummm..acaba nazar olabilir mi yoksa psikolojik mi akıl erdiremiyorummm..sizlerle paylastım ki acaba normal mi diye ama değilmişşş yaaaa((((((
Tam ben de bu yorumu yazacaktim. Acaba sorunu mu var? Erkekler dort gozle bekler evliligi cinsellik icin.
Bir şey soracağım. Cevap vermek zorunda değilsiniz.
Cinsellik ne durumda? Nihayetinde başka bir evde kalınca rahat olamazsınız.
Acaba cinsellikten kaçmak için mi annesinde kalmak istiyor....?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?