eşim evimize alışamadı..yorumlarınıza ihtiyacım var :(

Tartışmaktan sen korkma, o korksun.
Tabii önce sakin konuşmaya çalış, ama o sesini yüksektiyorsa bastır onu.

Bilmiyorum bu yangına körükle gitmek mi oluyor ama ben okurken sabredemiyorum, sinir oluyorum.

Ne kadar bencil, böyle şey mi olur.
Evlenen insanda bi olgunluk olur.

Bir de sen istediği kadar gitsin, beni sürüklemesin diyorsun ya.
Işi yoksa senin gelme saatinde evde olacak arkadaş veya seni alacak.
Ne demek öyle kafasına göre takılmak, yeni evlisiniz siz.

Sizi uzmek istemem ama aklima direk en yakin arkadasim geldi esinizin bu sorununu o yapiyordu esine ve ayni sitede oturdugu eski sevgili muhabbetiydi olayda gorusmuyordu konusmuyordu ama onu gormek yada onun onu gormesi ona yetiyordu.esiyle hic bir cinsel sorunuda yoktu adam o yuzden sabretti sabretti ama en son acti mahkemeyi ki hala adam bosanma nedeni olarak kizin ailesinden evinden kopamamasi olarak biliyor aslinda olayin onla hic ilgisi yoktu.bana gore durum her neyse esinizin aileside biliyor bunu.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

önce onun için gittim ailesine beraber olalım ayrı gayrı olmasın diye..sonra da kendi haline bıraktım ben eve o annesine sonra bizm eve..dünkü tartısmanın onu ya iyi olucak yada daha kötüye gidicezz bakalım

sorun her neyse ve her detayını bilip benimlede paylaşsınlar..dün tartısmamızı da duydu kafasına dank etsin artıkk izin vermesin ogluna direk evine git desin..

Zeynep ben de tam bundan korkuyordum. İnanki bu annesini de resim beğenmesi konusunda çağırmasında bu kadar büyütülcek bir şey yok. Yani normal ve sağlıklı bir başlangıç yapsaydınız sen bunu bu kadar büyütmezdin. Ama işte bu şeyler yaşandıktan sonra insan o kadar yıpranıyor ki en ufak şeyde cinler tepeye çıkıyor. Ben şaşırıyordum açıkçası bu kadar sakin duruşuna aman buna da şükür yaklaşımına. Eğer bu kendi evinizde kalma ve sağlıklı bireyler gibi haftada en fazla iki 3 kez görüşme olmazsa bundan sonra irili ufaklı her sorunda sen çok sinirleneceksin, çok tepki göstereceksin sonra da seni sorunlu bilecekler benden söylemesi. Artık bu her akşam anneye uğrama huyuna bir son vermesi gerekiyor. Ya da en azından sen eve gelmeden eve geçmesi gerekiyor. Yoksa gidişat hoş değil. Senin bütün sabrın gidiyor. İlerde anne olacaksın. Bir tane koca bebek büyütmüş ve bütün sinirleri yıpranmış bütün sabrı gitmiş bir anne mi olmak istiyorsun. Tahammül eşiğin düşecek. Bence yardım almanız şart.

sorun her neyse ve her detayını bilip benimlede paylaşsınlar..dün tartısmamızı da duydu kafasına dank etsin artıkk izin vermesin ogluna direk evine git desin..

Ailenin bu kadar soguk kanli davranmasida bu yuzden bence sorunu biliyorlar ve halletmek icin zaman kazanmaya calisiyorlar.bence siz artik kocanizada ailesinede resti cekin.ya eve gelirsin yada bu evlilik biter diyim birazda onlar dusunsun.kayinvalidenizede diyin anne ben geldikce o eve gelmemeye devam edicek siz cikin bize gelin de onlar size gelsin siz gitmeyin.

Allah'ım cocuk suan kesinlikle istemiyorum Allah'ım hayırlı bi zamanda verir inş..bende onu düşünüyorum ben alınmazım ama dün cok zoruma gitti ve aynen dediğin gibi oluyor zatenn eşim herseyi bana yüklüyor..ve benim destekcim olmazsa ailesi de öyle sanacakkk :44: sabrım buraya kadardı işte oda bitti..dünde gitmeyecektimm yaa hayy kafamaaaa hepp çıktıgında gel diyordu bütün hafta ve ben hayr sen bigün direk evimize gel snra geleceğim ama sıkıldıgım icin gittim ve daha kötü oldu..

gitmeyeceğimm artıkk zaten..ve öyle düşünüyordumm hafta sonu onlar geleceklerdi ve herseyi berbat etti..tartıstıkk simdi kalsın annesinde..

gitmeyeceğimm artıkk zaten..ve öyle düşünüyordumm hafta sonu onlar geleceklerdi ve herseyi berbat etti..tartıstıkk simdi kalsın annesinde..

Kalsin hic ugrasmayin elbet ozleyecek elbet akli basina gelecek ne arayin ne sorun sizin cabaniz olmadan ciksin gelsin ki bir daha gitmeye cesaret edemesin.

Kalsin hic ugrasmayin elbet ozleyecek elbet akli basina gelecek ne arayin ne sorun sizin cabaniz olmadan ciksin gelsin ki bir daha gitmeye cesaret edemesin.

gelse bilee inşallah bir dahaa ailesine gitme gereği duymazz inş... yaa sıkıldımmm ya cok sıkıldımmm yaa

hayret icinde okudum ilk kez boyle seyler duydum. umarim duzelir siz ipleri eline vermeyin kararli durun allah yardimciniz olsun

gelse bilee inşallah bir dahaa ailesine gitme gereği duymazz inş... yaa sıkıldımmm ya cok sıkıldımmm yaa

Konu ailesi degil iste konu baska birsey hic sordun mu bunu ona ? Yoksa allah askina dusunsene bir yeni evlisin karinla en guzel vakitlerin sen git anne evinde kardes kardes otur.ya inan aklima hersey geliyor suan.altindan bence cok baska bir sorun cikicak.ama sen bu surecte kendini hic suclu hissetme cunku sen zaten elinden geleni yapmissin.

hayır kendimi suclu hissetmiyorum..sadece onun yanında olayım demeseydim diyorum.. sordumm banaa bişey demiyor kii ne derdii bii bilsemm

hayır kendimi suclu hissetmiyorum..sadece onun yanında olayım demeseydim diyorum.. sordumm banaa bişey demiyor kii ne derdii bii bilsemm

Ya bide 5 yil sonra evlenmissiniz insanin akli almiyor.evlenmeden once nasil biriydi ?

Ya bide 5 yil sonra evlenmissiniz insanin akli almiyor.evlenmeden once nasil biriydi ?

sevgililik..nişanlılık ve evlilik olarak bu dönemlerde evrim gecirdii...cok değiştii cokkkk ilklerde harika biriydii..ama simdi gördüğünüz gibi

Atlayarak birkac sayfa okudum, baska seyler yazildiysa kusuruma bakma. Tabii insan basta sasiriyor ama gorulmedik durum degil. En cok rastlanan durumlar
1. Sitedeki arkadas ortamindan kopamamak,
2. Evlenme hevesiyle belki de kirasi uygun oldugundan ya da esinin gonlu olsun diye isine uzak ev tutmus ve sonra da anasinin kuzusu karakterine donup usengeclikten isine yakin yerde kalma cocuklugunu gosterebilir.
3. Gercek ana kuzusu olup baskaahicbir neden olmadan annesini gormeden kendisini eksik hissediyor olabilir, tabii ki tedavi edilmesi gereken nir soruj bu da.

Simdi ise zeynep senin dedigin detaylara gorebirkac yorumum olacak.
1. Hani annemdeki dus daha iyiydi vb demis ya, annesini evinde cok ko forlu yaşayıp ev kurdugundaayni evi bulamayan olgunlasmamis erkekler boyle yorumlar yapiyor, belki de kendilerini basarisiz hissediyorlar ya da oasi ugrascgima giderim orada hazir konfor var diyorlar.

2. Bazi insanlarin esyalarla aralarinda bir bag oluyor. Annesinin evinden esyalarini getirdi mi taqmamen yeni esyalara m7 geldiniz, bekar odasindan esyalar gegirin annes7nden havlu, yastik vb esinizin sık kullandigi parcalari odunc alin ya da isteyin. Bir de boyle deneyin derim.

Yorumunuz için tesekkr ederimm..bu evi kendi istegiyle aldırttı ve herseyimiz de isteğimize göre alındı..sadece kredi ödeyeceğiz onu düşünüyorsa bende calısıyorum görüyor..artk laf etmiyor havluya veya hiçbirşeye vakit gecirdikce alıstı herseye ama dün tartıstık ve ben adım atmayacağımm o ne yapacak bilmiyorum ya hatasını anlayacakk yada böylee devm edicek..

Hadi eşinin sorunları var diyelim..ama ailecek sorunlu bunlar bunun annesi babasi ne isin var burda gitsene evine karinla demiyolarmı ne ayıp şey iyi dayaniyorsun gercekten ben olsam coktan cekip gitmistim anneme..bunlarimi cekicen bi ömür..bu erkeklerin kendilerini dünyanın merkezi sanmalari beni hasta ediyo..

H

İmza

sevgililik..nişanlılık ve evlilik olarak bu dönemlerde evrim gecirdii...cok değiştii cokkkk ilklerde harika biriydii..ama simdi gördüğünüz gibi

Canim ilk yorumlarimda hatirlarsan hep esine hosluklar yap misafir davet et esin ailesine gtsin sakin ol ama tavrinida koru sen evinde kal demistim fakat kayinvalidenlerde tartistgnz yorumu okuyunca fikrim degsti.dha bit aylk bile evli degilsiniz adam sana sarkiyi bilmem bisey ettin dyo pardonda nerden buluyo bu adam bu cesareti.balaylarinizda onun simariklklari gariplikleriyle ugrastgn yetmiyormus gibi birde terbiyesizliklerine katlanyosun.ben olsam isten izin alirdm hatta gerekirse ayrilirdimki ciddiyetimi esim anlasin.toplardm esyalarimi giderdim annemin evine.boyle evlilik hayat olmaz bunun altindan baska biseyler cikacak diyede endiseliyim acikcasi.umarim ailenin yanina gidersin esininde ailesininde iyi bi derse ihtiyaclri var bu adam seni kaybetmekten zerre korkmuyo canim

Cnm bence onu teselli et o sitede ev bakarız oraya taşınıriz madem ordan ayrilamiyon ama şimdilik burda huzurumuzu boşyere bozmayalim de en güzel Günlerimiz zehir olmasın hem ne biçim erkek senin yapman gereken şeyleri o sana yapıyo kız gibi töbe töbe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…