- 6 Mayıs 2015
- 51
- 12
- 3
- 37
Arkadaşım haklısın böyle bişe ortaya çıktığında insanın aklında acabalar başlıyor.. acaba başka bişey var mı bilmediğim diye diye beyninin devreleri yanıyor. Güven bir kere zedelendiği zaman yıllar geçse bile telafisi olmayabiliyor...Allah sabır versin. İnşallah sakladığı başka bir şey yoktur.
Bunu eşinizin ailesi söylemiş olsa gerek...Evet herkesin haberi var. Delirdim resmen, ortalığı ayağa kaldırdım. Ama ne desinler sağlığınız yerinde olsun da yine alırsınız. Peh saçmalık
Evet arkadaşlarım var. Ben onlara da anlatayım durumu o zaman. Gidip baksınlar eve. Olmadı ben giderim
Sizler merakta bırakmamak için yazmak istedim.Son olarak dün akşam aradım. Gel konuşalım dedim. Anlat şunu doğru düzgün dedim. Söyledim ya işte daha ne istiyosun ne sorup duruyosun falan dedi. Gidicem oraya dedim. Hayır diyor. En son olarak da senin katkınmı vardı da böyle yapıyosun dedi. Ben çalışmıyorum ya, katkım yokmuş. O çalışmış, o almış, o kaybetmiş. Beni ilgilendirmezmiş. Kavgaya devam yani.1 saat tartışma yine gitti evden. Çocukla evdeyim. Bu konu kapansın istiyor. Hiçbişey olmamış gibi. Ama ben yapamam, öyle davranamam. Hala içim acıyor.konu sahibinden haber yok mu hala,bu konunun sonunu merak ediyorum ne çıkacak..
Sizler merakta bırakmamak için yazmak istedim.Son olarak dün akşam aradım. Gel konuşalım dedim. Anlat şunu doğru düzgün dedim. Söyledim ya işte daha ne istiyosun ne sorup duruyosun falan dedi. Gidicem oraya dedim. Hayır diyor. En son olarak da senin katkınmı vardı da böyle yapıyosun dedi. Ben çalışmıyorum ya, katkım yokmuş. O çalışmış, o almış, o kaybetmiş. Beni ilgilendirmezmiş. Kavgaya devam yani.1 saat tartışma yine gitti evden. Çocukla evdeyim. Bu konu kapansın istiyor. Hiçbişey olmamış gibi. Ama ben yapamam, öyle davranamam. Hala içim acıyor.
kesin bir durum var..ne yapıp edip o ev kimin üzerine öğrenmelisiniz..başka bişey olmasa işin içinde ,böyle saçma şeyler söylemezdi bence..ne demek benim param saçmalığa bak..Sizler merakta bırakmamak için yazmak istedim.Son olarak dün akşam aradım. Gel konuşalım dedim. Anlat şunu doğru düzgün dedim. Söyledim ya işte daha ne istiyosun ne sorup duruyosun falan dedi. Gidicem oraya dedim. Hayır diyor. En son olarak da senin katkınmı vardı da böyle yapıyosun dedi. Ben çalışmıyorum ya, katkım yokmuş. O çalışmış, o almış, o kaybetmiş. Beni ilgilendirmezmiş. Kavgaya devam yani.1 saat tartışma yine gitti evden. Çocukla evdeyim. Bu konu kapansın istiyor. Hiçbişey olmamış gibi. Ama ben yapamam, öyle davranamam. Hala içim acıyor.
Sizin imzanız olmadan satamaz demiştim ama 'aile konutu olarak şerh edilmeyen daire eşiniz tarafından satılmış olabilir böle bir imkanı varmış, erkek arkadaşım söledi ayrıca onun fikrine göre daha önceden de kumarbaz biri değilse onu buna iten sebepleri düşünmeli neden böle oldu acaba derdi ne gibi şeyler düşünerek onunla tedavi olması gerektiği hakkında konuşmalıymışsınız zor zamanlar geçiren birini anında boşamaya çalışmak bir çözüm olmamalıymış tabi eğer seviyorsanız ve kumar bağımlısı değilseymiş. Bu da bir erkek görüşü olsun diye yazdım:)
Bayan cevap yazmış zaten senin katkın yoktu filanSizin görüşleriniz olmadığının farkındayım ancak yine de yazmak istiyorum.
Bu mantıkla aldatanla da gidip 'Seni aldatmaya iten neydi?' diye konuşulmalı. Hatta muhtemelen erkek arkadaşınız böyle de düşünüyordur.
Yalnız bu kadar büyük bir yalan ve resmen nitelikli dolandırıcılık affedilebilir şeyler değil.
Sizin görüşleriniz olmadığının farkındayım ancak yine de yazmak istiyorum.
Bu mantıkla aldatanla da gidip 'Seni aldatmaya iten neydi?' diye konuşulmalı. Hatta muhtemelen erkek arkadaşınız böyle de düşünüyordur.
Yalnız bu kadar büyük bir yalan ve resmen nitelikli dolandırıcılık affedilebilir şeyler değil.
Bayan cevap yazmış zaten senin katkın yoktu filan
Bayan cevap yazmış, eşi zaten senin paran değildi vs demiş diye bunu okuyunca terbiyesiz dedi erkek arkadaşım eşi için. Onun demek istediği tam olarak şuymuş; ''kumar bağımlılığında yalan söyleyip affedilemeyecek şeyler yapabiliyor insan burada asıl önemli olan kumar bağımlısı bir insanla evli olan eşin bu evliliği sürdürme ve kurtarma azmidir. Birşeylerden vazgeçmek her zaman kolay yoldur, bazen mutlu olmak için insanın zor yollardan geçmesi gerekebilir. Doğru psikologlardan yardım alarak kumar problemine çözüm bulunursa bu evlilik sürdürülebilir. Ama önemli olan öncelikle adamın kumar bağımlısı olduğunu kabul etmesi eşinde bu problemle başa çıkabilmesi için kocasının yanında olması gerekir, eğer seviyor ve ilk hatasıysa ''
aslında aldatma konusunda katıdır böle düşünmez ama bende bilemedim nie bu fikir:) ben olsam çocuğunun rızkını kumara yatıran(!) adama , ki gerçekten yatırdıysa, bir daha güvenerek kocam diyemezdim. Zaten inanılmaz pişman birini de görmüyorum yazılanlarda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?