Eşim evimizi kumarda kaybetmiş

Allah sabır versin. İnşallah sakladığı başka bir şey yoktur.
Arkadaşım haklısın böyle bişe ortaya çıktığında insanın aklında acabalar başlıyor.. acaba başka bişey var mı bilmediğim diye diye beyninin devreleri yanıyor. Güven bir kere zedelendiği zaman yıllar geçse bile telafisi olmayabiliyor...

Evet arkadaşlarım var. Ben onlara da anlatayım durumu o zaman. Gidip baksınlar eve. Olmadı ben giderim

Sen hala olmadi ben giderim diyorsun afedersin ama senin yerinde olsam 5 Saniye durmazdim,Hemde 10 senelik evliymissin cocugun var kendin adina hesap soramiyorsan cocugun icin sor.Ortada normal olmayan bir seyler var ama bunu bulman cok kolay ... öncelikle alinan kira nereye ödenmis hangi hesaba? giris cikislar hangi banka yoluyla yapilmis ? eski kiracin kimdi onu bulmaya Calis sana daha detayli bilgi verebilir...Daha sonra evi kumarda kaybetmisse ki bu yalana cokk benziyor ,tapu islemlerini nasil yapmis kiminle hangi noter ?borc ne kadarmis falan ,olmazsa hemen avukat tut tapu islemlerini kontrol etsin.

Sen ne Kadar rahatsin kardesim,memlekette kanun var öyle kafasina göre ev al kiraya ver sonra kumarda kaybet bunlar kanuni cerceveler icerisinde yapilan seyler .öyle lafla olmuyor .Birde yazmissinki saglik olsun ev gitsin diyenler olmus kim diyor bunlari onlarin bu olaylardan haberimi var ?bir seninmi yok ?akilli ol biraz esin birseyler ceviriyor gözünü korkut sana gercekleri anlatsin.En güvendigin senelerdir kocam dedigin Adam bile kadina dalavere yapabiliyor.

Belki esin senden habersiz evi baskasinin üzerine tapuladi ,senin ruhun duymadan kagitlaari imzaladin yani olabilecek seyler ,hakkini ara yeni evliyim deseydin yazmazdim sana derdim Adam evi kacirmis kadindan ama 10 senelik bri evlilik cocuk var bu yüzden hemen arastirmaya baslasan iyi olur .

konu sahibinden haber yok mu hala,bu konunun sonunu merak ediyorum ne çıkacak..
Sizler merakta bırakmamak için yazmak istedim.Son olarak dün akşam aradım. Gel konuşalım dedim. Anlat şunu doğru düzgün dedim. Söyledim ya işte daha ne istiyosun ne sorup duruyosun falan dedi. Gidicem oraya dedim. Hayır diyor. En son olarak da senin katkınmı vardı da böyle yapıyosun dedi. Ben çalışmıyorum ya, katkım yokmuş. O çalışmış, o almış, o kaybetmiş. Beni ilgilendirmezmiş. Kavgaya devam yani.1 saat tartışma yine gitti evden. Çocukla evdeyim. Bu konu kapansın istiyor. Hiçbişey olmamış gibi. Ama ben yapamam, öyle davranamam. Hala içim acıyor.

Evi sattığına emin olmalısınız önce, bana sanki satma işi değil gibi geldi?

kesin bir durum var..ne yapıp edip o ev kimin üzerine öğrenmelisiniz..başka bişey olmasa işin içinde ,böyle saçma şeyler söylemezdi bence..ne demek benim param saçmalığa bak..
keşke gideceğinizi söylemeseydiniz..şimdi bişeyler yapmaya çalışacaktır gerçeği öüğrenmemeniz için.
bir an önce gidin oraya..

Eşiniz sizden birşey saklıyor ce sakladığı şeyin sonucundan o kadar korkuyor ki ortaya kumar gibi bir bahane atıyor. Siz belli ki sakin bir insansınız, hem tepkilerinizden hem de eşinizin sözde evi kumarda kaybettiği halde hala benim paramda zaten diye üste çıkmaya çalışmasından belli. Bu sizden saklanan şey her ne ise sizin kırmızı çizgilerinizden olmalı. Aldatma olur, görüşülmeye bir akraba olur vs. Ama mutlaka sizin daha önce affetmeyeceğinizi söylediğiniz, sizin için çok önemli bir hata olması lazım. Bir kırmızı çizgilerinizi gözden geçirin bakalım be olabilir?

Bir de artık biran önce harekete geçin ki eşiniz delil karartmasın, siz bir yol haritası çizmeye çalışırken.

eşinizin e devlet şifresi varsa evi satıp satmadığını oradan öğrenebilirsiniz.

HADİ BU ADAM EVİ KUMARDA KAYBETTİ. AMA KUMAR OYNAMIYO DİYOSUNUZ. EVİ Bİ ŞEKİLDE SATTI DİYELİM. AMA SİZ GİDİP BAKICAM DEDİGİNİZDE HAYIR DİYO ÖNÜNÜZE GEÇİYO. O EV SU AN BOŞMU ACABA. ACABA BU ADAM BAŞKA BİŞEYLERMİ KARISTIRIYO. EVİ SATTIM SÜSÜ VERİP EVE BASKASINIMI OTURTTU. SEVGİLİSİ FİLANMI VARDA ADAM ONU O EVE YERLEŞTİRDİ. AKLIMA TERLÜ ÇEŞİT ŞEYLER GELDİ. ARKADAŞLARIM VAR DEDİNİZ. ARASANIZDA Bİ AN ÖNCE BU İŞ SICAGI SICAGINA HALLOLSA. NEDNE BU KDR KORKUYO VE ÜSTÜNÜ KAPATMAYA ÇALIŞIYO ANLAMIS DEGİLİM

Sizin imzanız olmadan satamaz demiştim ama 'aile konutu olarak şerh edilmeyen daire eşiniz tarafından satılmış olabilir böle bir imkanı varmış, erkek arkadaşım söledi ayrıca onun fikrine göre daha önceden de kumarbaz biri değilse onu buna iten sebepleri düşünmeli neden böle oldu acaba derdi ne gibi şeyler düşünerek onunla tedavi olması gerektiği hakkında konuşmalıymışsınız zor zamanlar geçiren birini anında boşamaya çalışmak bir çözüm olmamalıymış tabi eğer seviyorsanız ve kumar bağımlısı değilseymiş. Bu da bir erkek görüşü olsun diye yazdım:)

Tepkisizliğinizden hemen vazgeçin.

O evi kumarda kaybetmesi ihtimali çok düşük. Zaten öyleyse bile felaket bir durum bu.

Eşiniz hem yalancı, hem yüzsüz, hem de karaktersiz.

Ev işleri yapmak aslında karşılığı para olan bir şeydir. Bunu anlatmaktan gerçekten yoruldum.

Hemen boşanma işlemleri için bir avukatla görüşün, şu an hiçbir şey yapmayacak gibi gözüküyorsunuz.

Ve gidip o evin akıbetini öğrenin.

Sizin görüşleriniz olmadığının farkındayım ancak yine de yazmak istiyorum.

Bu mantıkla aldatanla da gidip 'Seni aldatmaya iten neydi?' diye konuşulmalı. Hatta muhtemelen erkek arkadaşınız böyle de düşünüyordur.

Yalnız bu kadar büyük bir yalan ve resmen nitelikli dolandırıcılık affedilebilir şeyler değil.

Bayan cevap yazmış zaten senin katkın yoktu filan

Bayan cevap yazmış, eşi zaten senin paran değildi vs demiş diye bunu okuyunca terbiyesiz dedi erkek arkadaşım eşi için. Onun demek istediği tam olarak şuymuş; ''kumar bağımlılığında yalan söyleyip affedilemeyecek şeyler yapabiliyor insan burada asıl önemli olan kumar bağımlısı bir insanla evli olan eşin bu evliliği sürdürme ve kurtarma azmidir. Birşeylerden vazgeçmek her zaman kolay yoldur, bazen mutlu olmak için insanın zor yollardan geçmesi gerekebilir. Doğru psikologlardan yardım alarak kumar problemine çözüm bulunursa bu evlilik sürdürülebilir. Ama önemli olan öncelikle adamın kumar bağımlısı olduğunu kabul etmesi eşinde bu problemle başa çıkabilmesi için kocasının yanında olması gerekir, eğer seviyor ve ilk hatasıysa ''

aslında aldatma konusunda katıdır böle düşünmez ama bende bilemedim nie bu fikir:) ben olsam çocuğunun rızkını kumara yatıran(!) adama , ki gerçekten yatırdıysa, bir daha güvenerek kocam diyemezdim. Zaten inanılmaz pişman birini de görmüyorum yazılanlarda.

Kumar bağımlılığı bir karakter problemini gösteriyor genelde. Bir insanın habersiz karısına da ait bir şeyi satması karakter problemidir.

Sonradan söyledikleri de aynen söylediğiniz gibi rezillik. Bunun tedavi edilebilecek bir şey olduğunu düşünmüyorum.

Bundan sonra oynamasa bile o ev gitmiş artık. Karısını yeteri kadar sevse zaten böyle bir şey yapamaz, sonrasında da böyle şeyler söyleyemezdi. Ortada kurtarma azmi veya evliliği sürdürme isteği zaten olmamalı yani.

Konu da çok büyük ihtimalle kumar bağımlılığı değil zaten. Yoksa gitme demezdi konu sahibine.

Bide söyle olaylar var kizlar... Bizim komşunun basina geldi.. Su pavyon karilari varya onlar adamlara musallat olup varini yoğunu sattirip adami dimdizlak birakiyo..
.felaket tellalligi değilde anlamsiz para harcamaları bu şekilde de oluyor..Alah korusun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…