Eşim evimizi kumarda kaybetmiş

Senden izinsiz satmış olmasi imkansız gibi gorunuyo başka bişey çıkar bunun altından
Allah akıl fikir versin
tam tepelemelik

Bana göre kesinlikle kumarda kaybetmemiş o evi bence sız bi gidip bakın kontrol edin o evi ve onunlada ciddi bi konuşma yapın belki doğruyu sözler ve sizden habersiz satma gibi bir lüksü yok şikayet edip daha açık öğrenebilirsiniz

bencede kumar meselesi değil.bu işin içinde başka bir iş var.başka birine falan vermiş olmasın evi?

Kendi adına. Nasıl yaptı, nasıl oldu bilmiyorum. Orası kapalı kutu. İyice öğrenemedim. Araştırmam gerekecek. Daha yolun başındayım anlaşılan, yorumlara bakılırsa.

ortak tapu nasıl yapılır iki kişinin ismi mi yazar tapu da aydınlatırmısınız ?
Eşiniz ev alırken kredi çekerken sizin imzanız gerekiyor. Fakat tapuda sadece eşinizin adı varsa evi eşiniz satabilir. Buna engel olmak için tapuya gidip aile konut şerhi koydurmanız gerekiyor. Bu işlemi yaptığınızda eşiniz sizin imzanız olmadan evi satamaz. Başkasına devredemez.
Geçenlerde eşim benim iznim olmadan evi satmaya kalkıştı. Soluğu tapuda aldım. Ev şahıs malı değil aile konutudur dedim ve aile konut şerhi koydurdum. Hatta geçenlerde buraya yazmıştım. Nasıl konulduğuna dair. Artık eşim istese de evi benden habersiz satamaz.
Artık kimseye güven kalmadı. Bu eşin bile olsa. Ortak bir konut alındığında hemen şerh konulması gerekiyor. Ben de çok güveniyordum. Ama eşim de beni yarı yolda bıraktı. Neyse ki ben hemen önlemimi aldım. Şimdi içim rahat. Onun satarım tehditlerine aldırış bile etmiyorum.

Sinirleneyim mi üzüleyim mi şaşırdım.Allah yardımcın olsun da bu işin peşini bırakma.burnuma pis kokular geliyor

zamanında oynamış biri olarak söylüyorum hayatında kumar oynamamış biri ev kaybedecek kadar büyük masaya oturamaz. zaten oynamayı bilmeyen masaya oturmaz önce uzun süre izler anlar öğrenir sonra küçükten başlar çünkü kimse onla oynamaz.düşününki maslada 100 binler dönüyor kendi paranızı bir acemiyle oynayarak riske atar mısınız? bütün düzeni bozar sağı solu belli olmaz sizede kaybettirir. yada eşiniz açısından düşünelim. hiç kumar geçmişi olmayan adam yüz bin liraların uçuştuğu masya oturmaya cesaret edebilir mi? iki ihtimal var ya kumar geçmişini sizden saklıyor yada o evin başına başka bir iş geldi.

Öncelikle büyük geçmiş olsun arkadaşım. Bence bir an önce gidin evinize bakın. Bir çok üyenin de söylediği gibi bana da pek kumar borcu gibi gelmedi. Kumar borcuysa da 1 dakika bile hayatınızda tutamyın o herifi.Akşam akşam nasıl gerdi insanı

çok gerildim ya konuyu okuyunca o kadar emek çöpe gitmiş.Ben kumar olduğuna inanmıyorum.bu işin peşini bırakmayın

O kadar parayı kumarda kaybeden kumar bağımlısıdır zaten ve yine kumar oynar muhtemelen.Ama yazık günah yani.Bir ev kolay mı alınıyo bu zamanda.Allah kolaylık versin sana.

ne yapsan yeridir.hani yemişsin bi halt bare söyle.bu kadar uzun süre saklaması.ayrıca bu kadar büyük bir parayı kumarda kaybetmesi?

Allah yardimciniz olsun cok zor bi durum..
canim benim eaimde oynar ara sira sayisal loto felan bu yizden biraz bilgim var.
Eger sans oyunu felansa borca oynayabiliyormus fakat senet yapiliyormus odemeyincede girtlagina çöküyolarmis boyle bi durumda olabilir.. herseyi goz onunde bulundur ama bi ev gidecek kadarda oynayamaz bence baska bisi var bunun altinda..

Kesinlikle başka bi iş var. Rşin bu parayı kumarda kaybetse bu kadar kolay söyleyemez. Demekki ondan daha büyük bir olay var ki kumar diyebiliyor rahatça. Ailesi de biliyor ama size çaktırmamak için yalan bulmuşlar gibi geldi bana.

Arkadaşım kusura bakma ama eşin senin saflığını ve bu işlerden anlamadığını bildiği için yıllardır seni kandırmış bence. Biraz uyanık olalım lütfen ya eşin bile olsa yeri geldiği zaman herşeyin hesabını sorman lazım. Sen 2 yıldır bu kira geliri nerde demiyormusun bu adama yada bu ev ne alemde diye sormuyormusun

Nedense okurken aklıma acaba hayatında birisi varda o evi onun üstüne mi yaptı gibi geldi. Fazla şüphecilik benimkisi belki ama o geçti aklımdan.sizce olabilirmi bu sadece ilk sayfayı okuyarak yazdım.

Kumar alışkanlığı olmayan insan, psikolojik olarak henüz ortaya ev koyucak kadar gözü donmemis olan insandır. Ortaya ev koyucak kadar olmak ciddi bagimlilik gerektirir. Bence siz o evIn satilip parasıyla başka bişey yapıp yapmadigini öğrenme yoluna gidin. Bu kumar hikayesi daha baslangicta olan biri için çok saçma, alakasız ve inanması psikolojik olarak bile karşılığı yok. O derece eminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…