Eşim evimizi kumarda kaybetmiş

ı zor ettik. Bu yaptığını, 2 senedir bunu benden saklamasını kaldıramıyorum. Tek güvencemiz o evdi.

2 senedir hiç merak etmediniz mi
kira getirisi nerede demediniz mi?
ayrıca kumar geçmişi olmayan biri nasıl bu kadar büyük kaybeder... satıp başkasına vermiş olmasın
ne bileyim ailesine ya da dostuna

YA ALINTERİ İLE KAZANILIP ALINAN BİR EV KUMAR MASALARINDA KAYBEDİLİYORSA YAZIKLAR OLSUN ONA ADAM BİLE DİYEMİYORUM KUSURA BAKMAYIN İYİ KUMARDA KENDİSİNİ SATMAMIŞ..

evet ıkı yada daha cok kısının ısmı yazar hak sahıplerının hepsının onayı olmadan herhangı bır ıslem yapılamaz. veraset gıbı dusunun ...
hadi yapılamadı ben o zamn tapu eşime geçtiği zman benm de bir hakkım yok öyleyse ev onun oluyor öyle mi

kumar alışkanlığı yoktu demişsiniz..
nasıl oynamış ki ?
açıklamadımı?

bosanma durumunda hak sahıbısınız ama evlıyken ıstedıgı gıbı kıraya verır,satar,baskasına devreder vs. buna karısamazsınız.
oh ya ne ala valla işim iş desenize yanaşmıyor da ortak tapuya offf vazmıgeçsem ev işinden ya

oh ya ne ala valla işim iş desenize yanaşmıyor da ortak tapuya offf vazmıgeçsem ev işinden ya
belki çok büyük tartışmalar etsek boşanma arifesine kadar gelsek bu evi alır devreder de ailesinden birine yapar mı yapar yani o zman nasıl kanıtlarım kafamı yiyen deli sorular iyice arttı

Ev evlendikten sonra sizi olduysa Sizin rizaniz olmadan sattigi ev icin dava acin. Bir bayan boyle evini geri kazandi. Kocasini da bosamis. Onunkisi kefil durumuydu. Ama sizin durumunuzda da ise yarayabilir. Bu isin pesini o adamin yakasini birakmayin. Allah sabir versin.

Yalnız o kumarda kaybettiği ev şuan oturdukları ev değil. Yani tapuda aile konutu olarak görünmez. Bu yüzden dava açabilcegini sanmıyorum. Şuanki oturdukları ev için geçerli olurdu o diye biliyorum

Bana kumar gibi gelmedi. Isin icinde baska bir is var.

Yalnız o kumarda kaybettiği ev şuan oturdukları ev değil. Yani tapuda aile konutu olarak görünmez. Bu yüzden dava açabilcegini sanmıyorum. Şuanki oturdukları ev için geçerli olurdu o diye biliyorum
evlendikten sonra yapılan tüm mallar ortak sayılmıyor mu?aile konutu olmasa da sonuçta ortak mal ve konu sahibinin rızası dışında çıkmış elinden. ama bu ev, evlilk öncesiyse onu bilemem...

Sakin olun iyice araştırın
Diğer arkadaşlarla aynı fikirdeyim
Hiç kumar gibi durmuyor bu iş
Altında başka şeyler var gibi

Bence kumanda falan kaybetmedi kumar geçmişi yok diyorsun acaba satipta birine borç falan mı verdi

Ya bence o evınıze gıdıne ve araştırının belkıde satmadı satacak sızı denıyır yada dnenötü ıhtımaklsevgılı buldu onu orda oturtuyor ? Artık bu zamanda hersey mümkün malesef arastırın ıyıce .....

Bence kumar dediyse kumardır değilse tek ihtimal sevgilisini oturtuyor orada. Eğer aıkı gelip gitmiyorsa kumardır.

Kumar geçmişi olmasına gerek yok, bir gecede birçok şeyini kaybedebilir insanlar.
Bir arkadaşı oynuyordur, tavsiye etmiştir, oynamıştır milyonlar kaybettikçe elindeki evi vermiştir.
Oyle çok uzak bir ihtimal değil.
Başlığı okuyunca içim bir tuhaf oldu. 10 yıllık bir evlilikte daha da can yakar.

O eve gidip kime satıldığını öğrenebilirsiniz. Tapuda bir arkadaşınız varsa bir sorun hala var mı oyle bir ev diye ?

Evi satacağına kendini satsaydın derdim sanırım

Allah'ım sen doğru yoldan ayırma.
Yazık günah.
Çocuğunun geleceğini insan böyle akılsızca nasıl feda edebilir aklım almıyor.

Daha önce eşinizin gizli mail hesabı olduğundan bahsetmişiniz daha geriyi okuyamadım o mail hesabını tekrar inceleyin isterseniz
Satış nezaman yapılmış acaba kumar oynuyorsa tek başına oynamıyordur illa arkadaşı falan vardır bir sorun çevresinden varsa tanıdığınız
Bence de kabullenilebilir bişey değil ama diyecek bişey de bulamadım

Toparlan arkadaşım şaşıp kalma zamanı degil. 2013'de aile konutu şerhi geldi emsal davalar var bir an önce davanı aç eşin dupeduz dolandırmış bir de seni, satalı olmuş baya degil mi? Aynı zamanda acacagin boşanma davası da kararın lehine olmasına yardımcı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…