Eşim evlendigim günden beri 4yildir calismiyor ne bunaldim ne yapabilirim

Nerde 10yildir doktorun kapisima ugramamistir
Hata sizde ozaman :) Evden çıkmaması, evinizin çok huzurlu olmasından :) Çalışmaması, parasını çatır çutur yememenizden. O değişmiyorsa siz değişin, duruma bir el atın ahajahahs

Hata sizde ozaman :) Evden çıkmaması, evinizin çok huzurlu olmasından :) Çalışmaması, parasını çatır çutur yememenizden. O değişmiyorsa siz değişin, duruma bir el atın ahajahahs
altı üstü 8 bin tl neyini çatır çutur yiyecek ki bu ekonomide? :işsiz: :KK45: herkes bu para ev bend e olsa çalışmazdım demiş de şaştım.çocuğu da varsa yetmez ki iyi yaşamaya.

altı üstü 8 bin tl neyini çatır çutur yiyecek ki bu ekonomide? :işsiz: :KK45: herkes bu para ev bend e olsa çalışmazdım demiş de şaştım.çocuğu da varsa yetmez ki iyi yaşamaya.
Adamın çalışmasını istiyorsa olanı da olmayanı da yiyecek hajhahshs

Bizimde aynı durumumuz ama eşim dükkana gidiyor. 🤷
ayda 8.000 ne ise yaracak bize 10.000 den fazla para geliyor ama yetmiyor.
ortak da olsa o dükkana gidilir yani.
evet fabrikada çalışan kadar çok mesai saatleri yok ama günde 6-7 saat gider gelir.
eşiniz baya abartis.

Bizimde aynı durumumuz ama eşim dükkana gidiyor. 🤷
ayda 8.000 ne ise yaracak bize 10.000 den fazla para geliyor ama yetmiyor.
ortak da olsa o dükkana gidilir yani.
evet fabrikada çalışan kadar çok mesai saatleri yok ama günde 6-7 saat gider gelir.
eşiniz baya abartis.
Degisiyor 8bin ile 20bintl arasi en a 8bin calisan oldugu icin ihtiyac duymuyor

Benimde evim var araba alcak paramda var ama gelirim aylık 4k olur çalışmasam 8k olsa belki bende çalışmam😂

Degisiyor 8bin ile 20bintl arasi en a 8bin calisan oldugu icin ihtiyac duymuyor
Ya 20 bin de gelse ihtiyaç sonuçta o para.
Çalışıp kazanacak ki bir ev daha alsın,cocujlarin eğitimine harcasin,kurban alsın,tatile çıksın.
Yani o para da gider bi şekilde.
Kendi ortak dükkanı var diye evde yayılmak nedir.

Evde huzur vermeyin. Sürekli bir uğraş çıkarın. X bozuldu, Y tamir edilecek. Mobilya dolap falan alın kurdurun vs vs işte. Temizliğe yemeğe yardım etmiyorsa paşa paşa bunları yapsın. Bir de para harcamaya başlayın bol bol.

Bosanin. Ömür gecmez böyle sümsük heriflerle. Paraniz var ve gezmiyorsunuz bile 🫠

Çogu zaman evde çalişmiyor dükkanlari var ortak oldugu icin her ay en az 8 bintl giriyor cebine evde kira degil arabasi ve belirli nakitde var o yuzden çok saldi ne iş yapiyor ne bana yardım ediyor oyle camis gibi yatiyor ne yapilir
Boşanılır kazandığı para önemli değil çalışıp çalışmaması da önemli değil bu hayata bakış açısı katkısı önemli ne bir hobi var ne uğraş var yalandan oksijen israfı sevmem yanımda tutmam

Konu başlığınızı okuyunca bir an ben de eşiniz hiç çalışmıyor diye düşünmüştüm ama adam işini gücünü yoluna koymuş anladığım kadarıyla evini arabasını almış ve en az 8-20 bin arası düzenli geliri de var hatta ailesinden miras kalacak malı mülkü de varsa bunlara güveniyor demektir. Güvenmese başka şeyler düşünür muhakkak . ben kadın halimle çocuklarımın geleceği için onlari okutabilmem için SGK'lı çalıştığım halde acaba evden hafta sonları ya da akşamları ek iş yapabilir miyim diye zaman zaman bakıyorum düşünüyorum. Adam garantilemiş demek ki geleceğini kendinin sizin çocuğunun . Öyle bir durum varsa eğer bunu avantaja çevirebilirsiniz birlikte çocuğunuzu büyütüp yürüyüşlere parka gidebilir birlikte kaliteli zamanlarda güzel paylaşımlar yapabilirsiniz

Kocanızın sadece içi geçmiş ama çalışmaması doğal. Ben olsam ben de çalışmazdım :). Sizin rahatsız olduğunuz evde olduğu için sürekli yemek yapıp temizlik yapmaksa eve günlük yardımcı alacağım deyin. Yoruluyorum böyle olmuyor evde sürekli durunca iş yüküm artıyor deyin. Olmadı siz çalışmak istiyorsanız iş bulun sembolik maaş yeter zaten. Adam evde çalışsın. Çözüm çok aslında para varken :)

Yok gezmiyor etmiyor diyorsanız oturun ve siz etkinlik düzenleyin, gideceğiz deyin. Mesela haftada 1 konser, 1 sinema, 1 tiyatro, ayda 1 şehir dışı kültür gezisi gibi. Sevdiğiniz bir hobinin kursuna yazılın mesela dans kursu gibi. Yani birçok insanın hayali budur. Çalışmak zorunda kalmadan hayallerini gerçekleştirmek. Kızılacak durum değil biraz dürtülecek durun var bence. He 8 bine bunları yapsak zorlanırız derseniz o zaman ek iş de bakar belki. Hoş 20.000 de olabiliyormuş. Kirasız 20.000 e bunları yaparsınız da.

Çogu zaman evde çalişmiyor dükkanlari var ortak oldugu icin her ay en az 8 bintl giriyor cebine evde kira degil arabasi ve belirli nakitde var o yuzden çok saldi ne iş yapiyor ne bana yardım ediyor oyle camis gibi yatiyor ne yapilir
Ortalama bir memur maaşı kadar geliri var ve çalışmak istemiyor, ayağını yorganına göre de uzatıyorsa sana dert olan kısmı ne bunun tam olarak?
Geziyoruz ama oda sinirli haftada 1gun 2gun anca. Onuda istemiyor cok anlamdim gitti
Bilmem farkında mısın ama şu an ki şartlarda haftada 1-2 gün gezmek lüks.

Eşimle bende olacak bu fırsat nerde akşam orada sabahlardık 😀 bayılırız biz gezmeye ufak fırsatımız olsa plan yapıyoruz çok boş yaşıyorsunuz valla
Bir de o çalışmıyorsa ben çalışır geliri ikiye katlardım 8 bin az bir rakam neye yeter hemde sürekli dipdibe olmamış olurduk iki kişi sürekli evde kavga çıkardı mutlaka

Back
X