- 18 Şubat 2022
- 2.134
- 3.528
- 48
- Konu Sahibi handeac123
Eşinizin içi geçmiş. İnsan bari gezer tozar. Müzikle dansla sporla ilgilenir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hata sizde ozaman :) Evden çıkmaması, evinizin çok huzurlu olmasından :) Çalışmaması, parasını çatır çutur yememenizden. O değişmiyorsa siz değişin, duruma bir el atın ahajahahsNerde 10yildir doktorun kapisima ugramamistir
altı üstü 8 bin tl neyini çatır çutur yiyecek ki bu ekonomide?Hata sizde ozaman :) Evden çıkmaması, evinizin çok huzurlu olmasından :) Çalışmaması, parasını çatır çutur yememenizden. O değişmiyorsa siz değişin, duruma bir el atın ahajahahs
Adamın çalışmasını istiyorsa olanı da olmayanı da yiyecek hajhahshsaltı üstü 8 bin tl neyini çatır çutur yiyecek ki bu ekonomide?![]()
herkes bu para ev bend e olsa çalışmazdım demiş de şaştım.çocuğu da varsa yetmez ki iyi yaşamaya.
o da doğru yetmeyecek ki adam narin oturgaçlarını kaldırsın da bir işe girsinAdamın çalışmasını istiyorsa olanı da olmayanı da yiyecek hajhahshs
Degisiyor 8bin ile 20bintl arasi en a 8bin calisan oldugu icin ihtiyac duymuyorBizimde aynı durumumuz ama eşim dükkana gidiyor.
ayda 8.000 ne ise yaracak bize 10.000 den fazla para geliyor ama yetmiyor.
ortak da olsa o dükkana gidilir yani.
evet fabrikada çalışan kadar çok mesai saatleri yok ama günde 6-7 saat gider gelir.
eşiniz baya abartis.
Ya 20 bin de gelse ihtiyaç sonuçta o para.Degisiyor 8bin ile 20bintl arasi en a 8bin calisan oldugu icin ihtiyac duymuyor
Boşanılır kazandığı para önemli değil çalışıp çalışmaması da önemli değil bu hayata bakış açısı katkısı önemli ne bir hobi var ne uğraş var yalandan oksijen israfı sevmem yanımda tutmamÇogu zaman evde çalişmiyor dükkanlari var ortak oldugu icin her ay en az 8 bintl giriyor cebine evde kira degil arabasi ve belirli nakitde var o yuzden çok saldi ne iş yapiyor ne bana yardım ediyor oyle camis gibi yatiyor ne yapilir
Ortalama bir memur maaşı kadar geliri var ve çalışmak istemiyor, ayağını yorganına göre de uzatıyorsa sana dert olan kısmı ne bunun tam olarak?Çogu zaman evde çalişmiyor dükkanlari var ortak oldugu icin her ay en az 8 bintl giriyor cebine evde kira degil arabasi ve belirli nakitde var o yuzden çok saldi ne iş yapiyor ne bana yardım ediyor oyle camis gibi yatiyor ne yapilir
Bilmem farkında mısın ama şu an ki şartlarda haftada 1-2 gün gezmek lüks.Geziyoruz ama oda sinirli haftada 1gun 2gun anca. Onuda istemiyor cok anlamdim gitti
Çalışmaması normal de evlenmesi saçma olmuş. Herseyim var , bı de kadın alayım eve demiş gibi....peki siz evlenmeden bilmiyor muydunuz günlük rutinini? @Sicakkahve1234kocam duysa oohhhh mis gibi hayat derdi ,
bu adam çalışmaz bacım alış sen
Universte okudu oda ayni okuldaydik anlayamadikÇalışmaması normal de evlenmesi saçma olmuş. Herseyim var , bı de kadın alayım eve demiş gibi....peki siz evlenmeden bilmiyor muydunuz günlük rutinini? @Sicakkahve1234
Kötü olmuş. 20 lerinin başında genç adam hiç zorluk görmeden 4 yıldır rahata alışmışsa kolay kolay düzelmez artık. Ya siz bı işe girip evin düzenini , ev işlerini tamamen ona bırakın ya da boşanin. Çekilmez böyleUniverste okudu oda ayni okuldaydik anlayamadik