Eşim evlendigim günden beri 4yildir calismiyor ne bunaldim ne yapabilirim

Yurtdışı yurtiçi tatilden geri gelmezdim ben o durumda olsam😂
bari kamp sandalyesi alıp arabayla yeşillik alana gidip piknik yapsalardı.kahvaltıyı haftada 3 gün bu şekilde dışarda yapardım ben.ev demek bir nevi hapishane demek .hobi bahçesi mi alsalar ne?belki adam orayı sever orda çalışır

bari kamp sandalyesi alıp arabayla yeşillik alana gidip piknik yapsalardı.kahvaltıyı haftada 3 gün bu şekilde dışarda yapardım ben.ev demek bir nevi hapishane demek .hobi bahçesi mi alsalar ne?belki adam orayı sever orda çalışır
Bence adamın işi ailesiyle tatil planlamak olsun 😂😂

adam ev kuşu olmuş.gezmeye bile gitmek istemiyor baksana.çalışmayan karı koca haftanın 4 günü gayetten gezebilir.e paramız da var diyorlar sizin mesajınıza ek yap
Ben de bu kadar bolluk içinde neden hayatı evde yaşadığınızı hiç anlamadım 👀
Müsaadenizle mesajlarınıza ek yapmak istiyorum
Sevgili konu sahibesi !
Gazeteci İlknur Bozkurt’un çok sevdiğim ve kulaklarımda herdaim çınlayan bir sözü var!
Derki kendileri: hanımlar kocalarınızın parasını yiyin ! Eğer siz yemezseniz bir yiyen mutlaka bulunur !

Sevgili konu sahibesi !
Gazeteci İlknur Bozkurt’un çok sevdiğim ve kulaklarımda herdaim çınlayan bir sözü var!
Derki kendileri: hanımlar kocalarınızın parasını yiyin ! Eğer siz yemezseniz bir yiyen mutlaka bulunur !
valla doğru.bu lafı bizim evin yakınındaki sosyete pazarında kadın kılığında dudu var o devamlı söylerdi.çok eğlenceli adamdı .alışveriş sonrası arkamızdan da: ayy kızzzz kocana selam söyle derdiii.duvarada barbie resmi asmıştı.altına da dudunun gençlik resmi yazmış :KK53: :KK45: devamlı kocalarımızın parasını yemeye teşvik ediyordu aklıma o geldi.netten bakın sosyete pazarı dudu diye gülmekten ölürsünüz

Sevgili konu sahibesi !
valla doğru.bu lafı bizim evin yakınındaki sosyete pazarında kadın kılığında dudu var o devamlı söylerdi.çok eğlenceli adamdı .alışveriş sonrası arkamızdan da: ayy kızzzz kocana selam söyle derdiii.duvarada barbie resmi asmıştı.altına da dudunun gençlik resmi yazmış :KK53: :KK45: devamlı kocalarımızın parasını yemeye teşvik ediyordu aklıma o geldi.netten bakın sosyete pazarı dudu diye gülmekten ölürsünüz

Çogu zaman evde çalişmiyor dükkanlari var ortak oldugu icin her ay en az 8 bintl giriyor cebine evde kira degil arabasi ve belirli nakitde var o yuzden çok saldi ne iş yapiyor ne bana yardım ediyor oyle camis gibi yatiyor ne yapilir
Adam ne için çalışacak ki ? Yattığı yerden para geliyor. Bir de erkeklerin çoğunluğu rahatlığa alıştığında asla ve asla bu rahatlıktan ödün vermiyorlar

Valla keşke benim eşiminde böyle bir işi olsaydı hep evde dursaydı 🙊 ama tabi benim eşim eve yardımcı ve biz küçük bebeğimiz olmasına rağmen evde olduğu günler gezer tozarız. Bence sizde böyle yapın. Madem eviniz, arabanız, paranız var eşinizle çıkın gezin, tatile gidin olayı avantaja çevirin. Hem belki böylelikle para yetişmez çalışmaya başlar🤣🤣

Demekki bir de çalışsa belki 10 bin girecek he?
🤣
Sıkılmıyor mu evde? İnsan körelir emekliler bile birşeylerle uğraşmaya çabalıyor.
Zor bir durum ben katlanamazdım.

İşyeri sabit yilalrdir ayni yerde calişani var buyutme plani da yok
Eşiniz esnaf galiba yaptığı iş ne bilmiyorum ama aylık 8 bin az değil mi nasıl güveniyor iş yerini bırakmaya insan hiç mi merak etmez ne oluyor ne bitiyor iş yerinde diye.

Babam esnaf yine bir sürü tanidigim var kendi işlerini yapan iş yerlerinde elemanda olsa hepsi işlerinin basinda yani bilemedim ama bana göre eşiniz işinin basina durmazsa batar gibi geldi umarım olmaZ tabi bu dediğim .

Tembel birine insanın saygısı da kalmaz zamanla. Bi erkekte olması gereken en kötü huy bence

İnsanın isterse trilyonları olsun yine de evde yata yata olmaz illa çalışması gerekmez bir meşgalesi de yok. İnanılır gibi değil. İki gün işe gelmesem üçüncü gün yıllardır gelmiyormuş gibi özlüyorum inanki. İşleyen demir ışıldar

Çogu zaman evde çalişmiyor dükkanlari var ortak oldugu icin her ay en az 8 bintl giriyor cebine evde kira degil arabasi ve belirli nakitde var o yuzden çok saldi ne iş yapiyor ne bana yardım ediyor oyle camis gibi yatiyor ne yapilir
Biri yazmış katılıyorum. Evi var arabası var elinr 8 bin para da geçiyor kim olsa çalışmaz.. ben o para için cogukimse gibi bebeğimi bırakıp çalışmaya başlıycam yakında yüreğim buruk..

Her ay yattığım yerden o kadar para gelse bende çalışmam. Hoş zaten çalışmıyorum ya:deli:

Valla bu zamanda ve bu ülkede en güzeli.. Nasıl bir hayal gerçekleştirebilir ki şu durumda😀 Keşke eşim de evde olsa güzel şartlarda🫠 gelirini biraz daha yükseltse iyi olur.

Biri yazmış katılıyorum. Evi var arabası var elinr 8 bin para da geçiyor kim olsa çalışmaz.. ben o para için cogukimse gibi bebeğimi bırakıp çalışmaya başlıycam yakında yüreğim buruk..

Allah yardım eder Caninizi sikmayin duzene girer herşey mutlu olmaya bakin bizde ilk yilarda cok sorunlar yasadik ailesi iflas etti eşim sifir parayla geziyordu buzdolabini bile dolduramiyorduk ilk evlendgimizde zamanla işler duzene oturdu sonra

Back
X