Eşim evlendiğine pişman

Bekar ken aynı evde yaşamaktan bile çok farklı birsey bunun garantisini verebilirim sana
Sürekli aynı evde yaşamak elbette farklıdır ama az cok kişiliğini çözmüş oluyorsunuz benim dediğim yöntemle. O kadar kusur kadı kızında da olurmuş:) seven insanın gözüne batmaz böyle şeyler, karşı taraf cok abartmadığı sürece tabi :KK39:
Eşimle 10 yıl çıktım evlendikten sonra kendisini aslında hiç tanımadığımı anladım. Malesef ki evlilik sandığını gibi tatile çıkmak gibi birsey değil :KK48: keşke öyle olsaydı.
evliliğin kolay oldugunu söylemedim ki zaten :) elbette zor yanları vardır ama o 10 yıl içinde hiç tanıyamamışsanız bence sucu birazda kendinizde arayın derim.:KK64:

Sürekli aynı evde yaşamak elbette farklıdır ama az cok kişiliğini çözmüş oluyorsunuz benim dediğim yöntemle. O kadar kusur kadı kızında da olurmuş:) seven insanın gözüne batmaz böyle şeyler, karşı taraf cok abartmadığı sürece tabi :KK39:

evliliğin kolay oldugunu söylemedim ki zaten :) elbette zor yanları vardır ama o 10 yıl içinde hiç tanıyamamışsanız bence sucu birazda kendinizde arayın derim.:KK64:

Evlenince benim yazdıklarımı hatırla o zaman ortada bir suçlu olmadığını anlayacaksın :KK59:

Oldu canim ben alisamiyorum diye cekil gercekten simariklik bu evlenmeseymis ozaman bogazina yapismadin ya

bekara karı boşamak kolaydır diye boşuna dememişler, hariçten gazel okumak zor olmasa gerek
Bende çok derdim ah ah.. gel gör simdi.öyle kolay değilmiş o isler. Ona kızıyorsun ofkeleniyorsun yinede onun omzunda teselli olmak istiyorsun. Garip bisey bu. Bakarken biri bana bunları.dese.hemen boşanırdım. Simdi.bin tane şey.var.öyle demek istememiştir belki sinirle söylemiştir . Seviyorsun.gidemiyorsun aileler ne.dicez olacak diyorsun. Yuva.yapmak.ne zor. Daha binbir hevesle aldigin eşyalarını bile doğru düzgün kullanmamışsın..
Gidememek en iyisi belkide. Simdi görseniz ortam sut liman. Sanki bir aksam.önce kıyamet kopmamış gibi. Oda yaptıginin farkında. Hatta bazen bana.nasıl katlanıyorsun aklim almıyor diyor. En azından insanin kendini.bilmesi güzel.bisey... yardımlarınız.için teşekürler kızlar.. herşey.için

Hatırlayacağımı sanmıyorum, yanımdaki insanı gayet iyi tanıyabildim çok şükür. Her evlilik aynı olmuyor hanfendi:)
:) işte anlatmak istediğim tam da bu :) çok iyi tanıdığını sanma durumu. inşallah senin dediğin gibidir. ama şu anlaşılmasın. tanıyamıyorsun derken evlenince canavar çıkmıyor içinden. şimdiden mutluluklar :)

Bende çok derdim ah ah.. gel gör simdi.öyle kolay değilmiş o isler. Ona kızıyorsun ofkeleniyorsun yinede onun omzunda teselli olmak istiyorsun. Garip bisey bu. Bakarken biri bana bunları.dese.hemen boşanırdım. Simdi.bin tane şey.var.öyle demek istememiştir belki sinirle söylemiştir . Seviyorsun.gidemiyorsun aileler ne.dicez olacak diyorsun. Yuva.yapmak.ne zor. Daha binbir hevesle aldigin eşyalarını bile doğru düzgün kullanmamışsın..
Gidememek en iyisi belkide. Simdi görseniz ortam sut liman. Sanki bir aksam.önce kıyamet kopmamış gibi. Oda yaptıginin farkında. Hatta bazen bana.nasıl katlanıyorsun aklim almıyor diyor. En azından insanin kendini.bilmesi güzel.bisey... yardımlarınız.için teşekürler kızlar.. herşey.için
bence insanların boşanmayı düşünmek için en azından 1 sene şans vermesi gerekir evliliklerine. ama işin içinde şiddet yada psikolojik baskı yoksa. erkekler çocuk gibi böyle mızmızlanmaları olur her zaman. biz kadınlar daha küçücükken bile evcilik oynarken ev kadınıyızdır.bebeğimize annelik yaparız daha kendimiz bebeyken :) o yüzden biz daha kolay alışıyoruz.ama erkekler öylemi? değil.

kırıldığını bilmeli eşin bence.tamam böyle şeyler olur diyorum ama her aklından geçeni söylememesi gerektiğini bilmeli.

Back
X