Bunun flört etmekle,aynı evde yaşamakla hiiiç alakası yokk.Sonuçta evlenmemişsiniz henüz,hiçbir şey ne resmiyete ne ciddiyete binmiş. Adam da kadında her türlü rol vs yaparrr. ! neyse konuya gelınce,Muhakkak yaşanmışlıklar vardır ya önceden ya da 1 ay içinde. Normal bir insan 'pişmanım vs..' demez sebepsizce. Yaşınız küçük olsa '' ee küçük evlenmişsiniz neden evlendiniz ayol kaçıyormydu adam' dıyeceklerdı. Ama işte onunla alakası yokk. Yaşanılacaksa bazı şeyler erkende evlensen geç te evlensen yaşanıyor maalesef. Ama benm anneciğimn bir lafı vardı ' Bıktırma,yıldırma. o bardak dolar dolar kızım,sonrasında bir damlayı bile almaz taşar. her şey yerle yeksan olur ama telafisi olmaz ' derdi. Siz kesin suçluusnuz dmeıyorum. Ama genelde erkekler kolay kolay 'pişmanımiyeter artık,bıktım vss..'' dıye söylenmezler. Ondan dolayı byle konuşuyorum. İnşaALLAH Evliliğiniz rayına oturur. Merak etmeyyin,dediğim gibi isterseniz 15 yıl flört edin. Evlilik çok başka,kutsal bir müessese ! maalesef herkes yürütemiyor. Çoğu zaman,özellikle bu ilk zamanlar çok sebat göstermek,eşinişzi çok iyi analiz etmeniz gerekiyor. İnşaALLAH ALLAH c.c gönlünüze göre verir kardeşim..