Eşim evlendiğine pişman

ben zamanla anlayışla bu durumun aşılabileceğini düşünüyorum.Bende ilk zamanlar zorlanmıştım evliliğe adapte olmakta.Ha eşimi çok seviyordum ama yeni bir ev ,yeni bir düzen ,tanımadığımız insanların arasına akraba diye karışmak biraz bunaltabiliyor .Eminim eşinde böyle bir bunalımdadır ve senin yardımınla bunu aşacaktır. :))

nedense erkekler bu evlılık cocuk meselelrıne bıraz daha gec alısıyorlar bıraz sabredın derım ben ustune gıtmeyın 1 yıl alısma surecı tanıyın ona cocugu olan ıstısnalar harıc bırcok erkek bıle cocuk gulmeden tekı vermeden baba oldugunu anlayamıyor

Bu gereksiz kaprislerini bunaldığına yoruyorum..
Ne zamandır berabersiniz evlenmeden öncesi dahil?
Sevgi var diyorsun acaba seviyor diye biraz aceleci davranıp sonra sorumlulukları mı ağır geldi?
Evlilik çok sorumluluk gerektiriyor çünkü çoğu erkek de hazır olmadan evlendiğinde bunlar yaşanabiliyor
konuşmayı mı denesen acaba onu da bilemedim.. huyuna gitmeye çalış rahatlatıcı küçük sürprizler yap mesela beraber bir şeyler yapın çok kapris yapıp bunaltma bakalım hatasının farkına varır elbette..
Yazık olmuş ilk aydan daha ..
2 sene nişanlılık dahil toplam sure.

Neyine alisamiyormus sana sevgisimi bitmis ayni evi paylasmak mi istemiyor?tam tersi olmasi gerkiyor bunun umdugunu bulamamis gibi..

Bunun flört etmekle,aynı evde yaşamakla hiiiç alakası yokk.Sonuçta evlenmemişsiniz henüz,hiçbir şey ne resmiyete ne ciddiyete binmiş. Adam da kadında her türlü rol vs yaparrr. ! neyse konuya gelınce,Muhakkak yaşanmışlıklar vardır ya önceden ya da 1 ay içinde. Normal bir insan 'pişmanım vs..' demez sebepsizce. Yaşınız küçük olsa '' ee küçük evlenmişsiniz neden evlendiniz ayol kaçıyormydu adam' dıyeceklerdı. Ama işte onunla alakası yokk. Yaşanılacaksa bazı şeyler erkende evlensen geç te evlensen yaşanıyor maalesef. Ama benm anneciğimn bir lafı vardı ' Bıktırma,yıldırma. o bardak dolar dolar kızım,sonrasında bir damlayı bile almaz taşar. her şey yerle yeksan olur ama telafisi olmaz ' derdi. Siz kesin suçluusnuz dmeıyorum. Ama genelde erkekler kolay kolay 'pişmanımiyeter artık,bıktım vss..'' dıye söylenmezler. Ondan dolayı byle konuşuyorum. İnşaALLAH Evliliğiniz rayına oturur. Merak etmeyyin,dediğim gibi isterseniz 15 yıl flört edin. Evlilik çok başka,kutsal bir müessese ! maalesef herkes yürütemiyor. Çoğu zaman,özellikle bu ilk zamanlar çok sebat göstermek,eşinişzi çok iyi analiz etmeniz gerekiyor. İnşaALLAH ALLAH c.c gönlünüze göre verir kardeşim..

Alışma süreci yaşıyor bence. Bazı erkeklerde olur böyle şeyler. Biraz anlayışlı yaklaş derim ben. Daha ılımlı ol. Evlilik çocuk oyuncağı değil ki...

Bu sıradan bir evliliğe alışamama, düzen sorunu vs vs den kaynaklanmıyor yalnız.

Evlilik sonrası kadın erkek herkes de bir Noluyoruz yahu! Bu da ne şimdi halleri olur.
Ama herkes daha 1 aylık evlilikte basit bir kavgada pişmanım, senle mutsuzum demez, dile almaz yani!

Dememeli, diyebiliyorsa o dili koparmalı!

Ve basit bir yeni evli bunalımı olduğunu sanmıyorum.
Altında vardır bir ciddi derdi, çıkar kokusu:KK14:

Yasamayanlar cok tepki gostermis ama bende yasadin ayni durumu. Hemde defalarca birlikte tatile ciktik. Bence aile yapisi ile alakali tamamen. Ben annemin evinde yatak bile toplamazken bi anda baska bi adama hizmet etmeye calistim. E dogal olarak zor geldi. Esimin annesi temizlik hastasi dogal olarak esimde temiz temiz yasamaya alismis. E calisan bi bayan olarak bi ev hanimi gibi olamiyoruz. Esim yedigi yemegi ertesi gun yemez. Ev bal dok yala olcak yerde tek tel sac gormeyecek. Bi tabak dahi ertesi gune kalmayacak modunda bi adamdi. Baslarda hergun kavga ediyorduk. Bi gunde is yap bilmem ne soyle boyle. Suan gayet camasir yikiyor. Utu yapiyor, bulasiklari diziyor ev supuruyor. Alisma suresi zor ama basarilan bi surec bence sabir ve nasil davranacaginizi bilmek cok daha onemli. Bizimde cicim aylari yasamamiz gerekirken bu t shirtum niye yikanmamis ben bunu giyecektim diye kavgalarla geciyordu. Eger sevgi ve saygi gercekten varsa duzelecektir.

az yiyip bir hizmetçi tutsun, o yapar günü gününe her istediğini, istediği şekilde.
eşinin görevi değil onun arkasını toplamak.

Yasamayanlar cok tepki gostermis ama bende yasadin ayni durumu. Hemde defalarca birlikte tatile ciktik. Bence aile yapisi ile alakali tamamen. Ben annemin evinde yatak bile toplamazken bi anda baska bi adama hizmet etmeye calistim. E dogal olarak zor geldi. Esimin annesi temizlik hastasi dogal olarak esimde temiz temiz yasamaya alismis. E calisan bi bayan olarak bi ev hanimi gibi olamiyoruz. Esim yedigi yemegi ertesi gun yemez. Ev bal dok yala olcak yerde tek tel sac gormeyecek. Bi tabak dahi ertesi gune kalmayacak modunda bi adamdi. Baslarda hergun kavga ediyorduk. Bi gunde is yap bilmem ne soyle boyle. Suan gayet camasir yikiyor. Utu yapiyor, bulasiklari diziyor ev supuruyor. Alisma suresi zor ama basarilan bi surec bence sabir ve nasil davranacaginizi bilmek cok daha onemli. Bizimde cicim aylari yasamamiz gerekirken bu t shirtum niye yikanmamis ben bunu giyecektim diye kavgalarla geciyordu. Eger sevgi ve saygi gercekten varsa duzelecektir.
İnşallah tek diyebileceğim bu..

Kızlar daha 1 aylık evliyiz eşimle severek evlendik. Fakat bugün kavga esnasinda seninle evlendiğime pişmanım dedi. Aksam çok.kırıldığımi söyledim konuştuk. Bu seferde evli olmaya alışamıyorum mutsuzum dedi. Sok oldum... hic beklemiyordum bu sözü okadar moralim bozuk ki kafam çok karışık...

sanırım eşiniz evliliği flört falan sanıyor. çok komik..
kaç yaşında adam sanarsın 20 yaşında "çıktığı" kızdan ayrılmak istiyor.

Kızlar daha 1 aylık evliyiz eşimle severek evlendik. Fakat bugün kavga esnasinda seninle evlendiğime pişmanım dedi. Aksam çok.kırıldığımi söyledim konuştuk. Bu seferde evli olmaya alışamıyorum mutsuzum dedi. Sok oldum... hic beklemiyordum bu sözü okadar moralim bozuk ki kafam çok karışık...

fazla fedakarlık çok vefasızlık getirir derler.
onun için işinizi bırakmak dahil okadar çok fedakarlık yapmışınızki, şımarmış belli.
benimki de ilk aylar çok gıcıktı.
herşeye bi kulp takıyo huzur bozuyodu ama boşanmayı dillendirmedi hiç.
gerçi onun o hallerinden bunalıp ben teklif ediyodum o derece.
şimdi çok iyiyiz çok şükür.
okadar çok dua ettim ve çabaladım ki artık beni kaybetmekten ödü patlar.
ben daha gamsızım ona göre. vazgeçilmez olmadığını hissettiriyorum çünkü.belki de o özgüvenim onu yola getirdi bilemiyorum.
arsızlık etmeyin ama çok da nazına oynamayın. güleryüzlü ama biraz uzak olun.kendi dünyanızla ilgilenin.
belkide çok üstüne düştüyseniz şımarmıştır.

Yeni duruma adaptasyon sorunu ve yaşıyor olabilir talihkuşu.
Değişen sorumlulukları kafasına takıyorsa altında eziliyordur.
Evlilik sendromu diyebiliriz belki.
Onu anlamaya çalışır, zaman tanırsan rayına gireceğini düşünüyorum.

2 sene nişanlılık dahil toplam sure.

Çokta kısa bir süre değilmiş..
İlişki içinde kavgalar kaprisler oluyorsa karşıdaki kişi bunalmış olabilir..
Evlendikten sonra özellikle kavga gürültü oluyorsa keşke evlenmeseydim gibi bir düşünceye bürünmüş olabilir..
Siz biraz daha alttan almaya bakın bakalım çok üstüne gitmeyin neden böylesin gibisinden..
Tatlı dil .. Yılan .. Unutmayın ;)

Değilim fakat 4 yıllık bir ilişkim var ve coğu kez birlikte yaşama imkanı bulduk. Evlenince huylarının nasıl olacağını az cok anlamış oldum. Süpriz yumurtadan ne cıkacak diye düşünmekten iyidir diye düşünüyorum:KK22:
Eşimle 10 yıl çıktım evlendikten sonra kendisini aslında hiç tanımadığımı anladım. Malesef ki evlilik sandığını gibi tatile çıkmak gibi birsey değil :KK48: keşke öyle olsaydı.

Değilim fakat 4 yıllık bir ilişkim var ve coğu kez birlikte yaşama imkanı bulduk. Evlenince huylarının nasıl olacağını az cok anlamış oldum. Süpriz yumurtadan ne cıkacak diye düşünmekten iyidir diye düşünüyorum:KK22:
Bekar ken aynı evde yaşamaktan bile çok farklı birsey bunun garantisini verebilirim sana

Yok şeyden kavga eder. Kızlar benmi önemsiz buluyorum sorun bende mi
Bence eşin huysuz,geçimsiz bir adam.Senin talihsizliğin onu iyi tanıyamamak olmuş evlenmeden önce.Tabii aynı evde yaşamaya başlayınca değişiyor insanlar.Bence bekle bocalamış belli o da zamanla düzelebilir.

Back
X