Eşim evlendiğine pişman

Herşey gözüne batıyor bunu.niye buraya.koydun bunu niye boyle yaptın da benim dediğim günü yapmadin

çok mu dağınıksız acaba. şimdi bana kızanlar olacak ama eşiniz alışana kadar eve biraz özenli davransanız.tabiki uşak değilsiniz ama dediklerini yapsanız bi sürede öyle deneseniz olmaz mı?

ilk aylar biraz zor olabilir eşinizi mutlu etmeye çalışın sizden istekleri neler siizn ondan neler bunları konuşun oyuncak mı daha 1 ay oldu bu sözler nedir evliliği beğenmedim bana göre deil gibi töbe töbe...

Kızlar daha 1 aylık evliyiz eşimle severek evlendik. Fakat bugün kavga esnasinda seninle evlendiğime pişmanım dedi. Aksam çok.kırıldığımi söyledim konuştuk. Bu seferde evli olmaya alışamıyorum mutsuzum dedi. Sok oldum... hic beklemiyordum bu sözü okadar moralim bozuk ki kafam çok karışık...
evliliklerin ilk 6 ayı çok zor geçer. hani o cicim ayları dedikleri şey var ya yalan. aslında en kötü zamanlardır o 6 ay. evlendiğine bin kere pişman olursun. babamın evine dönsem diye düşünürsün sonra aman elalem ne der diye vazgeçersin. biz eşimle 10 yıl çıktık öyle evlendik ona rağmen çok ama çok zorlandık. şimdi birbirimzi itiraf edebiliyoruz ikimizde aynı dönemlerde boşanmayı düşünmüşüz. ama tabi bu düşünceleri karşı tarafa yansıtmamak lazım.eşin çok açık sözlü davranmış.keşke içinde tutsaymış. emin ol geçecek bu durum. biz kadınlar anaç ruhlara sahip olduğumuz için daha çabuk adapte olabiliyoruz ama sağolsun kayınvalidelerimiz oğluşlarının büyümesine izin vermedikleri için evlenince birden sudan çıkmış balığa dönüyorlar ve büyük sorumluluğun altında eziliyorlar. eşine şunu sorabilirsin ''senin için ne yapabilirim? madem mutsuzsun bu evliliğimize de yansıyor sonuçta varsa bir fikrin benimle paylaş.'' dediğim gibi bizimde aklımızdan böyle şeyler geçti zamanında ama bu birbirimizi sevmediğimiz anlamına gelmiyor. o dönemde bir gece kalkıp yastıkla boğmayı düşündüğüm adam benim canım ciğerim ve eminim ki da benim için canını verir. atlatacaktır eşinde merak etme. bir evlilik danışmanına gidebilirsiniz mesela.

çok mu dağınıksız acaba. şimdi bana kızanlar olacak ama eşiniz alışana kadar eve biraz özenli davransanız.tabiki uşak değilsiniz ama dediklerini yapsanız bi sürede öyle deneseniz olmaz mı?
Aksine esim okadar dağınık ki. Bardağını falan hayatta götürmez mutfağa. Çoraplar yere direk aldığı biseyi yerine koymaz ortada bırakır vs

Belli başlı dertlerimiz , kapı önünde ayakkabıların dağınık durması. Şarj aleti kablosu sarılı olmaması .perdenin yarim açık kalması. Kitaplığın onun gözünü yorması. Gardrop ta aradığını bulamıyormuş bide kendi düzeni değilmiş....
Yanı bunları bir erkeğin dert etmesi olacak şey değil biz kadınlar dert ederiz adam yatakta kafasını bosaltamiyor sanki

1 ayda bıkanıyla yılları nasıl devireceksiniz? Karşınızdaki insanı iyice tanımadan evleniyorsunuz. İki güzel söz söyleyince sizi seviyor sanıyorsunuz. Sonra üzülen yine siz oluyorsunuz. Ne diyelim ki.

1 ayda bıkanıyla yılları nasıl devireceksiniz? Karşınızdaki insanı iyice tanımadan evleniyorsunuz. İki güzel söz söyleyince sizi seviyor sanıyorsunuz. Sonra üzülen yine siz oluyorsunuz. Ne diyelim ki.
Yıllarca tanısanız bile bir evin içine girmeden akla kara anlaşılmıyormus...

Yıllarca tanısanız bile bir evin içine girmeden akla kara anlaşılmıyormus...
O yüzden evlenmeden önce birkaç kere beraber tatil falan yapmayı öneriyorum ben. Namus namus diye diye hönk diye hiç yaşamadığın insanla aynı eve girip böyle süprizler olmuyor en azından :)

Belli başlı dertlerimiz , kapı önünde ayakkabıların dağınık durması. Şarj aleti kablosu sarılı olmaması .perdenin yarim açık kalması. Kitaplığın onun gözünü yorması. Gardrop ta aradığını bulamıyormuş bide kendi düzeni değilmiş....
canım cok sacma gelıyor ınan sana banada cok sacma gelmıstı benım esımde lavobonun ıcıne cop koyulmasından camasrılar bırıkmedıgı ıcın gec yıkanmasından gıbı uzatılabılır cok sacma nedenlerden kavga cıkartırdı..bunun adı erkek al karsına duzguncene konus pısmansan mutsuzsan uzamasın de bakalım ne dıycek..

Eşimle 3 sene birlikte Yaşadım evlenmeden önce çokta iyi yapmışım.. Sana artistlik yapıp diye şimdiden her dediğini tapmaya başla şimdiden ipleri eline ver bak sonra ne oluyor .. Şu erkek milletini hiç korkutmuyorsunuz biraz onu bırakmanızdan korksunlar ya valla gidiyorsada gitsin bırakın onlara muhtaçtır gibi taptığınızda kafanıza çıkıyorlar!

Erkeklerin adapte olması biraz zor ve zaman alıyor.kırgın olduğunu tabiki belli edeceksin ama trip atma sende evliliğin güzelliklerinin farkına vardır ozaman canım. Kendine bak paspal olma güzel sofralar kur her yemeğe mum yak mesela üç senedir aksam yrmegınde yumurta bile ysrm mum yakarız romantizim her daim sizinle olmalı.birlikte vakit geçir güzel sözler şöyle mesela bir kitap alıp okuyun, bulmaca çözün birlikte,biz ilk aylarda sos oynardık eşimle sonra kim kiminle nerede ne zaman ne yapıyor oynamaya başladık vs bunlar örnek satranç oynayın hem çocuk olun birlikte hem iki yetişkin hem iki romantik renklendirin kısacası

Ortada hiçbirşey.Yok aslında. Herşey gözüne batıyor çok.ilginç bisey. Benim aklımın.ucundan geçmez şarj aleti kablosu sarılı bi şekilde bırakmamıssin
Yada kitaplığı düzenle demiştim duzenlemedin demekki sen beni takmıyorsun diye kavga çıkarmak ve ardından bunları söylemek.pişmanım mutsuzum vs

:KK57: :KK57: :KK62:

1 ay çok kısa süre daha ilk heyecanların bitmemesi gerekirken yani kusura bakma ama ben bu durumu başka şeylere yorarım.
Seven insan nasıl 1 ay aynı evde kalmaktan şikayetçi olur:KK14:

inşallah gerçekten seninle bir ilgisi yoktur sadece alışma evresindedir.
biraz bekle bakalım bu süreçte sakin sabırlı güler yüzlü ol ama ama ama yine de kendini ezdirme canım.
bu sefer ezmeye alışmasın.

Bu gereksiz kaprislerini bunaldığına yoruyorum..
Ne zamandır berabersiniz evlenmeden öncesi dahil?
Sevgi var diyorsun acaba seviyor diye biraz aceleci davranıp sonra sorumlulukları mı ağır geldi?
Evlilik çok sorumluluk gerektiriyor çünkü çoğu erkek de hazır olmadan evlendiğinde bunlar yaşanabiliyor
konuşmayı mı denesen acaba onu da bilemedim.. huyuna gitmeye çalış rahatlatıcı küçük sürprizler yap mesela beraber bir şeyler yapın çok kapris yapıp bunaltma bakalım hatasının farkına varır elbette..
Yazık olmuş ilk aydan daha ..

Back
X