eşim evliliğimizi mahvediyor

rahat bıraksalar ben derim görüşelim diye...ama fırsat vermiyorlar ki.acaba babamla konuşsam eşime rahatsız olduğumu söylemesi doğru olur mu kızlar

o zaman sen de eşinin yaptığını yapmış olursun. evlilik 2 kişilktir canım. kesinlikte şimdilik anana babana bir şey deme... kendin çözümünü bulmaya çalış.

peki artık onlarla aynı ortama girmesem yani yemek yemesem onlarla.yemek dışında da genelde beraberiz.biliyor musunuz eskiden eşim sadece alt kata alışveriş yepıyordu.bir şey lazım olduğu zaman alt kata indirip çıkartıyorduk..şimdilerde azaldı bu durum çünkü eşime söyledim.

kesinlikle esinin ailesiyle yuz goz olma. Kendi kabuguna cekil. Esine de KESINLIKLE ailesini sikayet etme, onlarla vakit gecirmekten devamli rahatsizim deme. Sadece basim cok agriyor yada baska bir mazeret evde oturmak istiyorum, yada sunu yapmak istiyorum. Sadece kendini ilgilendiren isteklerinden bahset yani.

Hersey rayina girer gider.

Ve hele kendi babana esini sikayet edip esinle konusmasini sakin saglama. Asla iliskleri duzelmez ve bu sizi cok yipratir.

Hatanin en buyugunu ayni apartmanda oturmakla yapmissin sen..
Keske kabul etmeseydin ..
Ayrica.suan ordan tasinma gibi bir sansin var mi ? Varsa durma kac!!

Esinle flört zamaniniz olmustur mutlaka , taniyamadinmi
Hic kendisini ailesine bagli oldugunu bilmiyormuydun?

yoksa suprizmi oldu bunlar in hepsi ??

Malesef sana sadece sen yardim edebilirsin
Ordan tasinmakla..
Baska caresi yok.

Canim bende senin gibi ayni dairede oturmayi düşünüyorum benim esimde 5erkek kardeşler sen böyle anlatinca tedirgin oldum açıkçası ama bencede çare eşinde oturup sakince konusmani öneririm.

Canim bende senin gibi ayni dairede oturmayi düşünüyorum benim esimde 5erkek kardeşler sen böyle anlatinca tedirgin oldum açıkçası ama bencede çare eşinde oturup sakince konusmani öneririm.

aynı dairede oturacak kadar çaresiz misiniz? hangi devirdeyiz, kızlar yapmayın ya aç gezerim ama kayınvalidemi seviyorum ama asla altlı üstlü, aynı evde oturmam olacak iş değil...

kayınvalidem öldü...biz de eşimin babasını yalnız bırakmayalım diye kabul ettim....

Bence tek care esinizi karsiniza alip sakince konusmak. Isteklerinizi sorunlarinizi sakince anlatin. Ve esinizin esref saatini bekleyin.
Allah yardimciniz olsun

evliliklerde ne kendi ailen ne de eşinin ailesi her iki tarafı da pek karıştırmamalı bence ne kadar uzak o kadar sorun daha az olur. evliliğinde anlamı bu zaten sen belli bi yaşa gelmişin ayrılmışınız aileden. saygıda kusur etmiceksin fakat evliykende bir arada olmak beni sıkar açıkcası muhtaç olurlar, hasta olurlar o ayrı bir durum tabikide. çıkabiliyorsan ayrı eve çıkın derim hep sorunlar yaşarsınız. ileriki yaşlılık dönemlerinde hep bir arada olucaksınız zaten ister istemez çünkü onlarında bakıma ilgiye ihtiyacı olacak ama şimdiden değil benim fikrim biraz siz kendinizi düşünün eşin de istiyorsa tabi.

ne kadar iyi olursa olsun ailelerin bir arada olmaları yanlış...olmuyor olamıyor
aynı evde otursada aynı binada otursada aynı mahallede otursada çok zor...
Allaha büyük konuşmak istemem ama evlenmeden önce göz önüne almak lazım bunları

iyi düşün bence

asla arkadaşlar asla...önermem.ki benim eşimin ailesi inançlı hak yemez insanlar oldukları halde sıkıntılar yaşanıyor.kaç aydan beri tek başımıza yemek bile yemedik

bakın ben evlendiğimden beri bi sürü rahatsızlık geçirdim...şimdi bir ilaç sonucunda kalçamda problem var.çok ayakta kalmamam gerekiyor.sakat kalma ihtimalim çok yüksek...aşağıda kahvaltı hazırlıolar çağırıyorlar.eşim hiç demiyor hiç düşünmüyor benim rahatsızlığımı inip çıkarsın diyor.ama söz konusu onlar olunca hep onları düşünür.bu sabah yine çağırdılar.ben inmiycem dedim.bacağımı bahane ettim.bi ton afra tafra.in sen dedim.inmedi bağırdı çağırdı.( hep iner beni tek bırakır ben de doğal olarak tepki veririm).şimdide el insanı muamelesi görüyorum

Vıcık vıcık hiç sevmem böyle şeyleri boğulurum resmen :19: Siz başta hata yapmışsınız aynı apartmanda oturmakla haliyle gelip gider bir arada olurlar , her şeye de karışırlar... Bunların böylesi evlilik müessesesi diye bir şey bırakmazlar... Çok aileciydi eşiniz evlenmeseydi o vıcık vıcık olmayı sevebilir ama siz sevmeye bilirsiniz resmen biri bizi gözetliyor evi gibi Allah kolaylık versin..

Evlenmeden önce her şey toz pembe, hayaller, canım cicimler bu yüzden göz ardı edilen gerçekler...evlilik sonrası gerçekle yüzleşme...senin gibi bu durumu o anda kabul edip şimdi serzenişte bulunan o kar kişi var ki hepsi de aynı sekilde konu açtı...sonuç aynı apartmandaysan özel hayat yok kardeşim....

Back
X