Eşim evliliğini saklamış....acil yardım

ar
Akraba,ari vs bir şekilde öğreneceksiniz niye saklamış ki
Neyse aranız iyiyse çok takılmayı yapacak birsey yok
aramiz gercekten cok iyi.
bugun cok kizdim oda sehir disinda once bi kukredi dediki nasil vs sacmaladi.
sonra mesaj atmis
sen benim canimsin karimsin.
yarin konusucsz bugun degil.
zarar vermeyelim vs

üç yıl kısa bir süre değil. genç yaşta bir evlilik olabilir, cahillik olabilir ama bu çok büyük bir sır. benim güvenim çok kırılırdı ve sağlam bir açıklama beklerdim.

ben nasil bakarim esime .. Yardimci olur musunuz

Olan olmuş evlenmiş ayrılmış kendinizi üzmekteden başka birşey yapamazsınız tabiki haklısınız yakan üzerine kurulu bir evlilik ne kadar sağlamdır umarım bunun gibi başka yalanlar yoktur inşallah

Tanıdığım bir aile de oğullarının daha önce nişan attığını söylememişti yeni gelin adayına.

Amcam 3. Evliliğini yaparken yeni yengem bütün sülalemize söz verdirdi. "Benim ailem bu evliliğin 2. Evlilik olduğunu bilsin,3. Olduğumu bilmesin" diyerek.

Bazı insanlar geçmişteki ayrılıkları olumsuz izlenim olarak görüyor.
Bu sebeple söylememişlerdir,güven vermez diyerek.

Oysa nasip kısmet bu işler.
Siz tepkinizde haklısınız.
Kim olsa gerçeği bilmek ister.
Büyük bir yalan.
Bunun için boşanılmaz.ama sorun edilir
Konuşun bakalım.

ar

aramiz gercekten cok iyi.
bugun cok kizdim oda sehir disinda once bi kukredi dediki nasil vs sacmaladi.
sonra mesaj atmis
sen benim canimsin karimsin.
yarin konusucsz bugun degil.
zarar vermeyelim vs

bence de çok büyük bir sır
yalnız kafamı tek kurcalayan 19 yaşından önce olmuş olması
acaba bir töre vs ile ilgili olabilir mi?
bir de merak ettim çocuğu olmadığına eminsiniz değil mi?
yani eşiniz nereli bilemiyorum ama 19 yaş öncesi 3 yıllık evlilik...

Ayrica ben olsam dayanamam gider kv, kp kapisina dayanir hesabini sorardim. "Ilk gelinin nasildi" diye laf sokmak cok basit kalir. Hesabini sorman lazim. Seni kandirmislar. Belki ogrenseydin evlenmeyecektin, belki cok kotu seyler olmus gecmiste. Neden sakliyorlar? Hayatinla oynamaya ne haklari var?

Gerek duymadım demek nedir ya? En kötü önyargı oluşmasın diye söylemek istemedim bile bir tık kabul edilebilirdi. Bu şekilde söyleyip geçiştirmesi beni kıllandırırdı açıkçası. Olay çıkartırdım kesin. Bu arada hangi sorgulamada çıkıyor bu?

Ayıp etmiş böyle sorunlar ysşamamak için anlattık en baştan birbirimize kimle çıktık ne kadar sürdü falan filan ikimizde nişanlanıp ayrılmışız gibi kız ona tepkini göster en baştan anlatsaydı kabul etmenin daha kolay olduğunu söyle bunca zaman gizledin ne bileyim başka şeyler gizlemediğini güvenimş sarstın de haksız düşme net konuşun konuyu kspatmasına izin vermeyin büyük ihtimal sizi yumuşatmak için çiçek gibi hediyeyle gelir yumuşamayın

Acaba ailenize karşı mahçup olmamak için mi?

Hani büyükler hep der ya "1 tamamda 2den neden boşanmış" gibi..

Bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…