aramiz gercekten cok iyi.Akraba,ari vs bir şekilde öğreneceksiniz niye saklamış ki
Neyse aranız iyiyse çok takılmayı yapacak birsey yok
ben nasil bakarim esime .. Yardimci olur musunuzBirde 19 yasinda askerden once oldugunu soyledi okadar.
aciklama yapmak yerine lafi cevirip e devletten nasil gordun diyor.
aklinizda olsun vukuatli ornekte esinizin oncesi sonrasi herseyi goruyorsunuz.
isin ilginci kayinvaldem bile soylemedi.
sır yani gozumun icine bakabaka yalan.
Olan olmuş evlenmiş ayrılmış kendinizi üzmekteden başka birşey yapamazsınız tabiki haklısınız yakan üzerine kurulu bir evlilik ne kadar sağlamdır umarım bunun gibi başka yalanlar yoktur inşallahMerhaba arkadaslarım
Bugun hayatımın sokunu yasadım.
Hic ummadigim biranda şok.
Soyle dusunun keyfiniz yerinde 5 aylik evlisiniz ve bu sizin 2.evliliginiz ve harika gidiyor.Sozune ozune cok guvendiginiz bir esiniz var ve sukur ustune sukurler ediyorsunuz.Ikinizinde 2 evliligi olarak bilirken birde ne olsun
e devletten tesaduf onun daha once 1 degil 2 kez evlendigini ogrenin.Ona soruncada niye sakladin diye gerek duymadim desin..sinirden patlamak uzereyim.Oyle sakinki.diyorki sakinligim iliskimize zarar gelmesin diye.siz olsaniz napardiniz?
Tabikiben nasil bakarim esime .. Yardimci olur musunuz
ar
aramiz gercekten cok iyi.
bugun cok kizdim oda sehir disinda once bi kukredi dediki nasil vs sacmaladi.
sonra mesaj atmis
sen benim canimsin karimsin.
yarin konusucsz bugun degil.
zarar vermeyelim vs
e devlet sifrenlmi nasil alabilirimTabiki
e devlete girin nufus kayit ornegi tıklayin.
orda es bilgisinide tum olaylari goster var.isaretleyin hepsi cikacak
internet bankaciligi kullanip yapabilirsine devlet sifrenlmi nasil alabilirim
Gerek duymadım demek nedir ya? En kötü önyargı oluşmasın diye söylemek istemedim bile bir tık kabul edilebilirdi. Bu şekilde söyleyip geçiştirmesi beni kıllandırırdı açıkçası. Olay çıkartırdım kesin. Bu arada hangi sorgulamada çıkıyor bu?Merhaba arkadaslarım
Bugun hayatımın sokunu yasadım.
Hic ummadigim biranda şok.
Soyle dusunun keyfiniz yerinde 5 aylik evlisiniz ve bu sizin 2.evliliginiz ve harika gidiyor.Sozune ozune cok guvendiginiz bir esiniz var ve sukur ustune sukurler ediyorsunuz.Ikinizinde 2 evliligi olarak bilirken birde ne olsun
e devletten tesaduf onun daha once 1 degil 2 kez evlendigini ogrenin.Ona soruncada niye sakladin diye gerek duymadim desin..sinirden patlamak uzereyim.Oyle sakinki.diyorki sakinligim iliskimize zarar gelmesin diye.siz olsaniz napardiniz?
ben ne olursa olsun bu yalani haketmedim.ona 4yasindaki kızina pervane oldum.bu nasil bi sey.ben yapsam ne olurdu?Acaba ailenize karşı mahçup olmamak için mi?
Hani büyükler hep der ya "1 tamamda 2den neden boşanmış" gibi..
Bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?