- 3 Şubat 2018
- 25.943
- 111.650
- 598
Kişi etrafindakileri de kendisi gibi görürmüş diyorum .
Kızlar sevgili sayısını saklıyor da saklıyor demek ki sizde saklamışsınız ki iyi biliyorsunuz .
Ama herkes öyle değil işte .
Ayrıca evlenmiş, boşanmış bir kadına da boşanma sebebi "yüz kızartıcı " değilse eğer tekrar talip olunuyor cevremde ...
Evlilikle sevgiliyi aynı kefeye koymamak da ataerkillk oldu iyi mi
Pembe yalan kavramını yanlış anladığıniz gibi ataerkillik kavraminida yanlış anlamışsınız siz ...
Neyse kocanızın 10 kere filan evlenip boşandığı ogrenirseniz birgün " amaaan 1.'den sonrası ne fark eder " deyip geçersiniz
Bu da bi konuya son yorumumdur .
Madem beni yargiladiniz açıklamamı yapayım bari , mesleğiniz varmı bilmiyorum ama söyleyeyim, genetik mühendisiyim 21 yaşında evlenmiş olmam eğitimimi bitirmemi mesleği mi yapamami engellemedi sizin tabirinizle 30 yaşında ki çoğu bayandan daha yararliyimdir bu vatana :)Benim için geçmiş önemi yoktur, ben birini gerçekten sevdiysem 15 kerede evlenip boşansa bir önemi yok. Sonuçta ben o kararı vermişim. Yanlış karar almışsamda bunu tecrübe ederek öğrenirim. 20 yaşında hemen evlenip, çocuk yapan birisinden zaten sevgililikle evlilik arasındaki farkı anlamasını beklemek abesle iştigal olur. Ben sevgililerime, eski sevgililerimi anlatmam, sayı vermem, yani saklamak oluyorsa saklarım doğru. Fakat onunkini de merak etmem.
Benim söylediklerimi 30lu yaşlarına yakın olanlar daha iyi anlayacaktır. İlk gördüğü adamla evlenip, 2. evliliğini söylemedi diye şüphe ederdim gibi yorum yaparak bir insanın hayatına etki etmekten daha iyidir yanlış anlamalar.
Yorumunuz için teşekkürler.
Konu sahibine gelince, evlenip boşanmış insansınız siz de. Evlenip boşandıktan sonra, evlenmeden sevgili olarak evli hayatı yaşayan onlarca insan var. Resmiyetten başka farkı yok.
Madem beni yargiladiniz açıklamamı yapayım bari , mesleğiniz varmı bilmiyorum ama söyleyeyim, genetik mühendisiyim 21 yaşında evlenmiş olmam eğitimimi bitirmemi mesleği mi yapamami engellemedi sizin tabirinizle 30 yaşında ki çoğu bayandan daha yararliyimdir bu vatana :)
Evet çocuk ta yaptım iyi ki yaptım 23 yaşındayım isim de var kocam da var çocuğumda var eğitimimde var ...
Evlilik hayatımida çoğu olgun insandan daha iyi yönetiyorum...
Peki ya siz madem 30 lü yaslardasiniz ve beni kucumsediniz siz neler yapıyorsunuz benden daha yararlı????
Tüm bu açıklamaları ego mu tatmin etmek için değil beni kucumsediginiz ve yargiladiginiz için yaptım .Başarı kıstasınız eğer, meslek ve yöneticilikse, yanlış kişiyle uğraşıyorsunuz. Size ben de buyum, şunları yaptım diyerek ego tatmini yapmayacağım, fakat bu tarz bir egoya sahipseniz, üzüleceğiniz şeyler olacaktır.
Tebrik ederim yinede, kariyerinizin yanında evliliği de yürütebiliyorsunuz hem de çocukla. Kolay bir şey değil.
Tüm bu açıklamaları ego mu tatmin etmek için değil beni kucumsediginiz ve yargiladiginiz için yaptım .
Kizardim ama yapabilcek pekte bişey yok gibiMerhaba arkadaslarım
Bugun hayatımın sokunu yasadım.
Hic ummadigim biranda şok.
Soyle dusunun keyfiniz yerinde 5 aylik evlisiniz ve bu sizin 2.evliliginiz ve harika gidiyor.Sozune ozune cok guvendiginiz bir esiniz var ve sukur ustune sukurler ediyorsunuz.Ikinizinde 2 evliligi olarak bilirken birde ne olsun
e devletten tesaduf onun daha once 1 degil 2 kez evlendigini ogrenin.Ona soruncada niye sakladin diye gerek duymadim desin..sinirden patlamak uzereyim.Oyle sakinki.diyorki sakinligim iliskimize zarar gelmesin diye.siz olsaniz napardiniz?
Benimde 3. evliligim deseydiniz .Bi yoklayın.Ne önemi var diyebilecekmi.bugun oldu bu olay.. okadar guzelki evliligim.Dort dortluk bir adamdır.
3 yil surmus tek bildigim bu.
malesef sehir disinda yarin donecek.hic konusmadik.niye boylr buyuk tepki veriyorsun dedi.uste cikmaya calisti.
Eşiniz ile ilgili başka problem yoksa sakince neden bunu sakladığını sorun ve bu yaptığının ona olan sonsuz güveninizi zedelediğini söyleyin. Burada ki yorumlara da bakmayın yakarım yıkarım , KV bile bahsetmediyse 19 yaşında yapmışsa bu evliliği gençlik hatası olarak görüyor olabilirler.Merhaba arkadaslarım
Soyle dusunun keyfiniz yerinde 5 aylik evlisiniz ve bu sizin 2.evliliginiz ve harika gidiyor.Sozune ozune cok guvendiginiz bir esiniz var ve sukur ustune sukurler ediyorsunuz.Ikinizinde 2 evliligi olarak bilirken birde ne olsun
e devletten tesaduf onun daha once 1 degil 2 kez evlendigini ogrenin.Ona soruncada niye sakladin diye gerek duymadim desin..sinirden patlamak uzereyim.Oyle sakinki.diyorki sakinligim iliskimize zarar gelmesin diye.siz olsaniz napardiniz?
seni kaybetmekten korkmusbugun oldu bu olay.. okadar guzelki evliligim.Dort dortluk bir adamdır.
3 yil surmus tek bildigim bu.
malesef sehir disinda yarin donecek.hic konusmadik.niye boylr buyuk tepki veriyorsun dedi.uste cikmaya calisti.
E devletten nerden soy ağacımı onun e devletinden miMerhaba arkadaslarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?