be
ben ne olursa olsun bu yalani haketmedim.ona 4yasindaki kızina pervane oldum.bu nasil bi sey.ben yapsam ne olurdu?
Ben de evliyken birilerine evli degilim diye geziyor sandim. Konuyu okuyunca cok sükür diyecek kadar korkmustum dogrusu konu sahibi icin.Bişey olmaz , bişey olmaz .
beni bosayacak demedim ben.cok da guzel bir evliligimiz var.Bunlar nasıl yorum ya, ne kadar kolay insan boşamak, insanlara; kendi hayatlarında bile yapamayacakları şeyleri tavsiye etmek. Küçük pembe yalan kategorisinde benim için.
Matematikte en büyük fark 0 ile 1 arasındadır. 0 yokluğu 1 varlığı temsil eder. Eğer hiç evlenmedim deyip, evlilik yapmış olsaydı bu büyük bir şey olabilirdi. Fakat 1 2 3 4 5 6 evliliğin sayıdan öte önemi yok. Daha önce evlenip boşanmış işte, olay bu. Eminim seni ürkütmek istemediği için küçük bir pembe yalan söylemiştir. Evliliğini saklayacak insan hiç evlenmedim de diyebilirdi(ortada çocuk olmadığını varsayıyorum 4 yaşında kızı varmış bunun).
Kırgınlığının yalandan dolayı olduğunu belirtip, ana bacı karıştırmadan halletmen mental olarak senin için iyi olacaktır. Hoş seni en ufak şeyde boşayacağını düşündüğün insanla her şeyimiz muhteşem diye bahsetmende ayrı bir muamma..
Nedense benim aklıma da bu geldi. Yoksa bir kere evlendim ya da iki kere ne önemi var ki söylerdiGerek duymadim soylemeye diyorsa, aslinda olan şu: Gizlenecek kadar cok pis şeyler olmus. Yoksa herkes evlenip bosaniyor, kimse saklamiyor eger ki isin ucunda bi pislik cikmayacaksa.
Pembe yalan kavramını yanlış anlamışsınız siz .Bunlar nasıl yorum ya, ne kadar kolay insan boşamak, insanlara; kendi hayatlarında bile yapamayacakları şeyleri tavsiye etmek. Küçük pembe yalan kategorisinde benim için.
Matematikte en büyük fark 0 ile 1 arasındadır. 0 yokluğu 1 varlığı temsil eder. Eğer hiç evlenmedim deyip, evlilik yapmış olsaydı bu büyük bir şey olabilirdi. Fakat 1 2 3 4 5 6 evliliğin sayıdan öte önemi yok. Daha önce evlenip boşanmış işte, olay bu. Eminim seni ürkütmek istemediği için küçük bir pembe yalan söylemiştir. Evliliğini saklayacak insan hiç evlenmedim de diyebilirdi(ortada çocuk olmadığını varsayıyorum 4 yaşında kızı varmış bunun).
Kırgınlığının yalandan dolayı olduğunu belirtip, ana bacı karıştırmadan halletmen mental olarak senin için iyi olacaktır. Hoş seni en ufak şeyde boşayacağını düşündüğün insanla her şeyimiz muhteşem diye bahsetmende ayrı bir muamma..
evt tam 19da ama ben soyleyince hemen soyle dedi.askere gitmrden evlendik sonra hemen bisandik.normal bi evlilik degildi dedi.3 yil dedim asla dedi.ispatlayinca gerilmise bagladi.yarin yuzyuze grsz dediOrda evlenme boşanma tarihleri de çıkıyor zaten. Dediği gibi 19 dan önceye mi denk geliyor peki?
Kurcalamayın diyenler için bu yorumum ...
Ne demek kurcalamayın adam evlenmiş üstelik 3 sene sürmüş. ... bunu nasıl saklar .
Kusura bakmayın ama bu karşıki insani saf yerine koymaktır ...
Belli neden 2 kere boşandığı zerre güvenilmez ki bu insana ...
Eski sevgili sayısı kimsenin 10 , 20 değildir hanımefendi 1 ve yada 2 dir ... çoğu kişi de bunu evleneceği insana söyler nerden biliyorsunuz sakladığını insanların.1 kere evlenip boşanmış insanın 2. evliliğinde sevgiliden ne farkı var? Siz eşinize ya da eşiniz olacak kişiye tüm sevgililerinizi anlatır mısınız yoksa oldu işte 1 2 tane diye geçiştirir misiniz? Ne farkı var bunun sevgili saklamaktan? Hayır evlenmiş olur hiç evlenmedim der, bu bir yalan da. Evlenip boşanmış bir insanın diğer evliliklerinin sevgiliden farkı yok ki, sadece hayatlarını birleştirmişler ve olmamış.
Burada sevgili sayısını erkek arkadaşlarından, eşlerinden gizleyen kızlar gelmiş, çok büyük yalan diye gaz veriyor. Bırakın lütfen böyle tavsiye vermeyi. Hanginiz sevgililerinizden, eski sevgililerinizin sayısını saklamadınız.
ama bence ayni degil..resmi olarak esiysem resmi olarak kayitlarda nikahli esi olarak gorunen bir beraberligi tabiki soylemek zorunda..1 kere evlenip boşanmış insanın 2. evliliğinde sevgiliden ne farkı var? Siz eşinize ya da eşiniz olacak kişiye tüm sevgililerinizi anlatır mısınız yoksa oldu işte 1 2 tane diye geçiştirir misiniz? Ne farkı var bunun sevgili saklamaktan? Hayır evlenmiş olur hiç evlenmedim der, bu bir yalan da. Evlenip boşanmış bir insanın diğer evliliklerinin sevgiliden farkı yok ki, sadece hayatlarını birleştirmişler ve olmamış.
Burada sevgili sayısını erkek arkadaşlarından, eşlerinden gizleyen kızlar gelmiş, çok büyük yalan diye gaz veriyor. Bırakın lütfen böyle tavsiye vermeyi. Hanginiz sevgililerinizden, eski sevgililerinizin sayısını saklamadınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?