Eşim evliliğini saklamış....acil yardım

hep 2 yle ilgili atar tutar kayinvaldem.bitmus gitmis hala yorumlar.
ben simdi ne diyim.inaninki sevgide bitti guvende.
sorarim size beni kandiran kisilere ailem diyebilirmiyim,guvenebilirmiyim?

Oop
be

ben ne olursa olsun bu yalani haketmedim.ona 4yasindaki kızina pervane oldum.bu nasil bi sey.ben yapsam ne olurdu?

Ooo sen yapsan boşanma sebebi olurdu.
Bekle bakalım gelsin şehir dışından açıklaması ne olacak?

Sakin konuş, alttan al.
Taaaaaki ağzından doğruyu öğrenene kadar. Aklınla onu yenersin..

kk da yaklasik 3 ay once bayanin ilk evliligimis, erkek 2 ci evliligi yapmis ama oda gizlemis bayan bosanacam demisti baya zorluk cikarmisti esi bu ilk degil burada. onunda cocugu yokdu ama 4 yillik evli olduklarini hatirliyorum

hı cahillik: ondan 3 yıl sürmüş demi? cahillik dencek kadar basit olsa 3 yıl sürmüş olmazdı.
kesin altından bişeyler çıkar. ya eski eşi bişeyler yaptı ve erkeklik gururuna yediremedi (o da neyse) ya da kendisi bi naneler yedi.

ama aptal yerine koydukları gerçeği değişmez.

Bunlar nasıl yorum ya, ne kadar kolay insan boşamak, insanlara; kendi hayatlarında bile yapamayacakları şeyleri tavsiye etmek. Küçük pembe yalan kategorisinde benim için.

Matematikte en büyük fark 0 ile 1 arasındadır. 0 yokluğu 1 varlığı temsil eder. Eğer hiç evlenmedim deyip, evlilik yapmış olsaydı bu büyük bir şey olabilirdi. Fakat 1 2 3 4 5 6 evliliğin sayıdan öte önemi yok. Daha önce evlenip boşanmış işte, olay bu. Eminim seni ürkütmek istemediği için küçük bir pembe yalan söylemiştir. Evliliğini saklayacak insan hiç evlenmedim de diyebilirdi(ortada çocuk olmadığını varsayıyorum 4 yaşında kızı varmış bunun).

Kırgınlığının yalandan dolayı olduğunu belirtip, ana bacı karıştırmadan halletmen mental olarak senin için iyi olacaktır. Hoş seni en ufak şeyde boşayacağını düşündüğün insanla her şeyimiz muhteşem diye bahsetmende ayrı bir muamma..

Ay ben gece gece konuyu cok yanlis okumusum ya. Siz zaten evliliklerinden birini biliyormussunuz. Ben hicbirini bilmiyorsunuz sandim. Sizin de ilk evliliginiz sandim. Yatip uyuyayim en iyisi.

aalaaa paşam Malkara Keşan..... hiç oldumu şimdi eninde sonunda duyulur nasıl ve hangi mantıkla sakladı acaba.... avatar fotoğrafınız gerçek ise siz iseniz direk boşanın size kocamı Yok....

Kurcalamayın diyenler için bu yorumum ...
Ne demek kurcalamayın adam evlenmiş üstelik 3 sene sürmüş. ... bunu nasıl saklar .
Kusura bakmayın ama bu karşıki insani saf yerine koymaktır ...
Belli neden 2 kere boşandığı zerre güvenilmez ki bu insana ...

beni bosayacak demedim ben.cok da guzel bir evliligimiz var.
benim kızdigim o 2 evlilik yapmis ben 1 biliyorum.saklamasi beni uzen

Gerek duymadim soylemeye diyorsa, aslinda olan şu: Gizlenecek kadar cok pis şeyler olmus. Yoksa herkes evlenip bosaniyor, kimse saklamiyor eger ki isin ucunda bi pislik cikmayacaksa.
Nedense benim aklıma da bu geldi. Yoksa bir kere evlendim ya da iki kere ne önemi var ki söylerdi

Pembe yalan kavramını yanlış anlamışsınız siz .

Orda evlenme boşanma tarihleri de çıkıyor zaten. Dediği gibi 19 dan önceye mi denk geliyor peki?
evt tam 19da ama ben soyleyince hemen soyle dedi.askere gitmrden evlendik sonra hemen bisandik.normal bi evlilik degildi dedi.3 yil dedim asla dedi.ispatlayinca gerilmise bagladi.yarin yuzyuze grsz dedi

1 kere evlenip boşanmış insanın 2. evliliğinde sevgiliden ne farkı var? Siz eşinize ya da eşiniz olacak kişiye tüm sevgililerinizi anlatır mısınız yoksa oldu işte 1 2 tane diye geçiştirir misiniz? Ne farkı var bunun sevgili saklamaktan? Hayır evlenmiş olur hiç evlenmedim der, bu bir yalan da. Evlenip boşanmış bir insanın diğer evliliklerinin sevgiliden farkı yok ki, sadece hayatlarını birleştirmişler ve olmamış.

Burada sevgili sayısını erkek arkadaşlarından, eşlerinden gizleyen kızlar gelmiş, çok büyük yalan diye gaz veriyor. Bırakın lütfen böyle tavsiye vermeyi. Hanginiz sevgililerinizden, eski sevgililerinizin sayısını saklamadınız.

Eski sevgili sayısı kimsenin 10 , 20 değildir hanımefendi 1 ve yada 2 dir ... çoğu kişi de bunu evleneceği insana söyler nerden biliyorsunuz sakladığını insanların.
Ya sevgililikle evliliği nasıl aynı kefeye koyarsınız ilginç gerçekten .
3 sene süren bir evlilik kısa bir süre mi sizce . Neden evlendiler , neden boşandılar çocuk var mı , bu adam hadi bir kere boşandı 2. 'den neden boşandı diye milyon tane soru geliyor insanın aklına ...
Eğer bunu bu bayan önceden bilseydi belki de evlilik kararı almayacaktı. Evlilik kararını etkileyen herseyde önemlidir hemde çok .
Ayrıca adam da yalan üstüne yalan evlendik hemen boşandık demiş ortaya çıktıktan sonra, gerçekten bu insana güvenilir mi ...

Nasıl ılişkiler nasıl evlilikler yaşıyorsunuz da böyle ilginç ilginç zihniyete sahip oluyorsunuz anlayamıyorum .

bazı yorumları anlamıyorum. evlenmek cidden bu kadar basit mi? yani tamam bende sadece ‘bi imza’ olarak yorumluyorum ama gerçekten öyle değil. hele ki erkeklerin evlilikten ne kadar ‘korktuğunu’ biliyoruz.
ha sevgililik ha evlilik demek te cidden yanlış.
boşan veya boşanma denmez. Belki cidden öyle ciddiye alacak bi evlilik değildi. belki sadece dava süreci uzun sürdü o yüzden 3 yıl sürmüş oldu ama hiçbişey sizi aptal yerine koymuş olmasını değiştirmez. ve annesi/ bütün ailesi. bilmiyorum ben ne yapardım böyle bi durumda ama ciddi anlamda güven sorunu yaşardım. bi süre de yüzünü görmek istemezdim galiba

ama bence ayni degil..resmi olarak esiysem resmi olarak kayitlarda nikahli esi olarak gorunen bir beraberligi tabiki soylemek zorunda..
bu herhangu bi flort olayi degil 3 yil surmus bir evlilik.ozaman ben acaba bir cocugu varmi diyede suphe duyarim ki bu guvensizligi o yaratti.sayiya degil saklamaya ve yalana tepkiliyim

supe ederim.

Tamamen bakış açısı tabi, görüşlerinize saygım var. Daha ataerkil büyümüş insanlar için ters bir durum, fakat maalesef evlilik sadece "bir imza" başka bir şey değil. Evli olmayıp, beraber yaşayan insanlar da var. Bu olaya bakış açısı tamamen yaşadığınız, yetiştiğiniz ortamla alakalı. Eminim sizin ortamınızda boşanmış kadına kimse talipte olmaz.

Dediğim gibi sevgiliden farkı yok, bu devirde kaç sene sevgilisiyle aynı evde kalıp ayrılan insanlar var. Bunu saklamakta oldukça basit, tıpkı "çoğu" kızın eski sevgili sayısını gizlediği gibi.

Edit: Çocuk olayına da geleyim, yine evlenmeyipte çocuk yapma olasılığı var. Yani olayın sevgililikten farkı olmama olayı bu. Söylediğiniz her şeyi, sevgili olarakta yapabilir.

konu sahibi ne yapmayı düşünüyosunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…