- 14 Mart 2018
- 1.545
- 2.886
- 53
- 30
Daha önceki evliliklerinden çocukları var mı ?bugun oldu bu olay.. okadar guzelki evliligim.Dort dortluk bir adamdır.
3 yil surmus tek bildigim bu.
malesef sehir disinda yarin donecek.hic konusmadik.niye boylr buyuk tepki veriyorsun dedi.uste cikmaya calisti.
Bence üçüncü boşanması olsun. Onu hak ediyorhep 2 yle ilgili atar tutar kayinvaldem.bitmus gitmis hala yorumlar.
ben simdi ne diyim.inaninki sevgide bitti guvende.
sorarim size beni kandiran kisilere ailem diyebilirmiyim,guvenebilirmiyim?
O evlilikten utanıyor. Utanacağı şeyler olmuş. NE OLURSA OLSUN söylemeliydi. Pişkin pişkin ne olcak yeaa diyemez. O evliliği anlatmak zorunda şimdi. Neler olduğunu bilmeniz lazım. Affedip etmemek sonraki işbeni bosayacak demedim ben.cok da guzel bir evliligimiz var.
benim kızdigim o 2 evlilik yapmis ben 1 biliyorum.saklamasi beni uzen
Sayının pek önemi olmamalı netice ilk evliliğinin olmadığını biliyorsunuz daha önceden hiç evlenmedigini söyleyip evli çıksaydı sorun olabilirdiMerhaba arkadaslarım
Bugun hayatımın sokunu yasadım.
Hic ummadigim biranda şok.
Soyle dusunun keyfiniz yerinde 5 aylik evlisiniz ve bu sizin 2.evliliginiz ve harika gidiyor.Sozune ozune cok guvendiginiz bir esiniz var ve sukur ustune sukurler ediyorsunuz.Ikinizinde 2 evliligi olarak bilirken birde ne olsun
e devletten tesaduf onun daha once 1 degil 2 kez evlendigini ogrenin.Ona soruncada niye sakladin diye gerek duymadim desin..sinirden patlamak uzereyim.Oyle sakinki.diyorki sakinligim iliskimize zarar gelmesin diye.siz olsaniz napardiniz?
Bende yaşadım aynı şeyi çok ağır bi durumMerhaba arkadaslarım
Bugun hayatımın sokunu yasadım.
Hic ummadigim biranda şok.
Soyle dusunun keyfiniz yerinde 5 aylik evlisiniz ve bu sizin 2.evliliginiz ve harika gidiyor.Sozune ozune cok guvendiginiz bir esiniz var ve sukur ustune sukurler ediyorsunuz.Ikinizinde 2 evliligi olarak bilirken birde ne olsun
e devletten tesaduf onun daha once 1 degil 2 kez evlendigini ogrenin.Ona soruncada niye sakladin diye gerek duymadim desin..sinirden patlamak uzereyim.Oyle sakinki.diyorki sakinligim iliskimize zarar gelmesin diye.siz olsaniz napardiniz?
Bide söyle düşünün demekki adsmda sorun var gecimsizki 3 tane yapmş ve eşine söyleimiyor yalanda var nasıl güven oluşacakYa belki utandı adam. Birini öldürmemiş taci etmemiş evlenmiş. Evet yalan ve kötü ama biraz trip atar barışırdım
Eşi şu ana kadar çok memnun eşinden. Direk geçimsiz demezdim açıkçası ben. (Yalan söylemesi hata. Evlenmeden önce yalanını yakalasa evlenme derdim ama şu an evlenmiş ayrıl mi diyeyim? Konu sahibide iki kez evlenmiş ayrılmış olacak geçimsizliğinden mi?)Bide söyle düşünün demekki adsmda sorun var gecimsizki 3 tane yapmş ve eşine söyleimiyor yalanda var nasıl güven oluşacak
Ayrılması için değil, sadece güven anlamında söyledim bu çok büyük yalan inanın aynı şeyleri yaşadım bu yalanın devamı geliyor çünkü.Eşi şu ana kadar çok memnun eşinden. Direk geçimsiz demezdim açıkçası ben. (Yalan söylemesi hata. Evlenmeden önce yalanını yakalasa evlenme derdim ama şu an evlenmiş ayrıl mi diyeyim? Konu sahibide iki kez evlenmiş ayrılmış olacak geçimsizliğinden mi?)
Kesinlikle katılıyorum canım ama inşallah biz yanılırızAyrılması için değil, sadece güven anlamında söyledim bu çok büyük yalan inanın aynı şeyleri yaşadım bu yalanın devamı geliyor çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?