Eşim evlilik yıldönümümüzü kutlamadı:(

ebru26

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2010
1.616
1
0
İstanbul
arkadaslar slm :(
bugün 7 haziran bizim evlilik ıldönümümüz eşim saat gece 12 oldu ama hala çıt yok evlilik yıldönümüzü kutlamadı bende sanıyorumki hediye fln aldıda saklıyor
içimden diyorumki hediyeyi bırak kenarıya yanağıma bi öpücük kondursa iyiki senle evlenmişim canım karıcım dese bile yeterdi
bende dayanamadım eşime dedimki bugün ayın kaçı 7 si dedi anlamı ne dedim canım hedie alcak param yok dedi sustum acaip sinirliyim şuanda banyoda köpeğini yıkıyor bende

bende siinirden pc aldım ...
ya herşey hediye değil neden bi öpücükle kutlamıyor çok moralim bozuk çokk:(

canım maddi anlamda deil de manevi anlamda dediğin gibi bi karşılık verseydi daha çok sevinecektn

takmamaya çalışş...olumunekankayizsmile

şuanda ağlamamak için kendimi zor tutuyorum resmen içim acıyor kalbim acıyor :(
bu kadarda kaba olunmaz yaa bu ne demek sizce
banyoda köpeğini yıkıyor ya çıldırcam :umursamaz:

bende çok sinirlenirim böyle bi durumda valla yuhh yani insan bi kutlar ya ne demek param yok tek bi gül alıcak parasıda mı yok Allah bilir sigaraya buluodur para(içiosa tabi) yada kendi zevklerine kusura bakma ama canım çok odunluk etmiş seninki oha falan hatta hemde:umursamaz:

şuanda ağlamamak için kendimi zor tutuyorum resmen içim acıyor kalbim acıyor :(
bu kadarda kaba olunmaz yaa bu ne demek sizce
banyoda köpeğini yıkıyor ya çıldırcam :umursamaz:

yuhh bi daha ya köpekle bile ilgilenio senle ilgilenmio ha canım bence takma kafana seni önemsemeyeni sende umursama düşünme boşuna kaba şeyi:olmaz:

Abartma kiz : ) Tüm erkekler öyle, benim esimde her sene param yok derdi, hatirlatmasam hatirlamazdi, artik önceden istedigim hediyeyi begenip diyorum bunu al bana diye sonra her yerde ay bana sunu almis diye anlatiyorum cok seviniyor (sanki kendi düsünmüs gibi!). Ben onu kutlamadanda hayatta hic beni kutladigini hatirlamiyorum. Ama sevmiyor anlamina gelmez bu. Bence sende kendi kendini harab etme. Üzülme inanki tüm erkekler böyle, bir senin basinda degil yani! ; )

ınsanın içine oturur bunu anlayabiliyorum, ama biz kadınlar bu gibi durumlarda incinip bir köşeye çekileceğimize daha yapıcı davranabilsek keşke....

Eşinize bir öpücük verip "Şu kadar sene boyunca hayatımı güzelleştirdiğin için sana teşekkür ederim" diyebilseydiniz size güzel bir geri dönüşü olabilirdi, ikinizin de keyfi yerinde olabilirdi.

Zor geliyor biliyorum, ben de yavaş yavaş alışıyorum bu gibi durumlarda daha olumlu tepkiler vermeye. Eskiden olsa iki sert laf eder gider sinirden kudurmuş bir hâlde abuk sabuk şeyler yapıyor olurdum, ama bu ilişkim çok farklı, ve erkek arkadaşım gerçekten hayatımı güzelleştiriyor. Bunun için Allah'a şükrederken kadın doğasının zaafları yüzünden onun kalbini kırmak istemiyorum asla.

ay cnmm her özel günü kutlamak demek illaki hediye almak deildir:)
şimdii eşininnnnn sadece kutlaması egrekmiyorrr..sadece ona yükleme bence:)akşam güzel bi masa hazırlayıppp sende kutlayabilirdinnn:)yarınnn bence böle yappppp cidden parasıııı yoktur veeee utandıgı içinde unutmuş numarası yapabilir:)canını sıkma bunun için:)

bu kaçıncı yıl dönümünüz
bence hatırlamasını beklemek yerine önceden bir organizasyon yapsanız daha iyi olmaz mıydı?
ben eşime şimdiden diyorum yıldönümümüzde bir yere gidip iyice dağıtalım diye o da hevesleniyor,iyi olur diyor.bana hatırlasın diye beklemek,hatırlamayınca da yüzüne vurmak saçma geliyor.yok yere huzursuzluk.

Her ilişki kendi içinde farklılık gösterir.Şimdi sağlıklı bir yorum için bilmek gerekiyor daha önceki senelerde nasıl kutladığınızı,sizin bu özel gün için ne yaptığınızı ya da eşiniz belkide bu tarz günleri önemsemiyor olabilir mi vs...?

Bunları bilmeden diyeceğim tek şey buna gerçekten kırıldıysanız keşke içinizi yiyerek bu saate kadar bekleyip bu günü elde var sıfır ile kapatmasaydınız.Belki daha erken saatlerdeki kısa bir konuşma ile gün geceye güzel bağlanırdı.

O kutlamadi da e siz de kutlamamissiniz.
Esiniz belki hatirlamadi da kutlamadi, bilemem, ama siz hatirladiniz da ne degisti? hic. esit durumdasiniz bence, bu kadar gucenmeye gerek yok.

erkek milleti kalın kafalı olduğundan bir hafta önceden haber vericeksin yakında evlilik yıldönümümüz var diye çoğununda hatırladığını sanmam kendini bunun için hiç üzme bence değmez

Ben kadın halimle unuttum geçen sene:1:
Hatta üç gün sonra da bizimki,sayende hatırladım..
Eşim de unuttuysa elime koz geçer:delphin:

Canim haklisin...Erkekler Mars'tan Kadinlar Venus'ten,,,,ama yine de biraz empati kurarak bu konu cozulebilir diye dusunuyorum,uzme tatli canini ..

"Param yok" asla mazeret olamaz. Kutlaması, sarılıp öpmesi bile gönlünüzü alırdı. Kadın doğası-erkek doğası diye ayırarak gereksiz yere haklı çıkartmayalım erkekleri.. Sen doğası farklı biri ile yaşıyorsan ve onu mutlu etmek istiyorsan, e biraz ödün vereceksin o zaman.. Bu işin kuralı bu..

İlk evlilik yıldönümümüzde eşim servisten ineceğim durakta elinde çiçekle bekliyordu beni. Ve direkt arabaya bindirip Ağva' ya götürdü. Ertesi gün toplantım vardı şirkette ve hastayım diye uydurmak zorunda kalmıştım. kaydirigubbakcemile3

Vee sonraki sene eşim yıldönümümüzü unuttu... Aynı adam yani, doğası ile falan ilgisi yok.. Babası çok hastaydı, hastaneye gidip geliyordu diye fazla büyütmedim. :gitme:

Demek ki önceliklerle alakalı bu durum. Karını mutlu etmek istiyorsan hatırlayacaksın, önceden organizasyonunu da yapacaksın. Elinden ne geliyorsa, ne kadarı geliyorsa onu yapacaksın, mucizeler yaratmanı bekleyen yok sonuçta. :hulya:

Vallahi size şunu söyleyeyim.. Etrafımdaki ilişkileri ve erkekleri gözlemliyorum da.. Eşleri için yapmadıklarını, tavlamaya çalıştıkları kadınlar için ve ucuz flört denemeleri uğruna öyle güzel yapıyorlarki.. Ağızlarıyla kuş tutmadıkları kalıyor.. kötükedihüso

... Etrafımdaki ilişkileri ve erkekleri gözlemliyorum da.. Eşleri için yapmadıklarını, tavlamaya çalıştıkları kadınlar için ve ucuz flört denemeleri uğruna öyle güzel yapıyorlarki.. Ağızlarıyla kuş tutmadıkları kalıyor...

Aynı sekılde dusunuyorum, ne yazık kı! Sevgılısı ıle tatıle gıden adam, (gorumcemden duydum) benımle ne balayına cıktı ne de bır gunluk tatıl yaptı. Emınım bana yasatmadıgı daha bır cok seyı sevgılısıne yasattı. Ben artık ona aıtım nasılsa, nasılsa gunler bıtmıyor, vaadlerde...

Benım esımde ılk evlılık yıl donumumuzu kutlamadı. Ustelık unuttugundan degıl. Gunler oncesı planlar yaptık, o aksam dısarı cıkacagız dıye ıse daha ozenlı gıyınerek geldım. Fakat gun ıcerısınde konustugumuzda o da aynı gerekceyı gosterdı... ıs cıkısı cay ıcmeye gıtmeyı teklıf ettım (kım ılk evlılık yıl donumunu cay ıcerek kutlamayı teklıf eder kı!) Bunu dahı kabul etmedı... Baska bır forumda anlattım, aynılarını yazmak ıstemıyorum. Fakat guya pısman oldu o aksamın sonunda ve telafı edecegıne soz verdı... Aradan neredeyse 2 ay gectı, hala telafı edecegı gun gelmedı.

ıcımde kaldı o heves. Hala uzuluyorum, fakat ılk gunkı kadar degıl. Zamanla sende daha az uzulecek, hatta alısacaksın...

Kıyamam sanaaaaaaaaaaa.....................bayanlar hep dikkat eder böyle özel günlere ama erkeklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr her zamanki gibi duyarsızdırlar

Aynı sekılde dusunuyorum, ne yazık kı! Sevgılısı ıle tatıle gıden adam, (gorumcemden duydum) benımle ne balayına cıktı ne de bır gunluk tatıl yaptı. Emınım bana yasatmadıgı daha bır cok seyı sevgılısıne yasattı. Ben artık ona aıtım nasılsa, nasılsa gunler bıtmıyor, vaadlerde...

Benım esımde ılk evlılık yıl donumumuzu kutlamadı. Ustelık unuttugundan degıl. Gunler oncesı planlar yaptık, o aksam dısarı cıkacagız dıye ıse daha ozenlı gıyınerek geldım. Fakat gun ıcerısınde konustugumuzda o da aynı gerekceyı gosterdı... ıs cıkısı cay ıcmeye gıtmeyı teklıf ettım (kım ılk evlılık yıl donumunu cay ıcerek kutlamayı teklıf eder kı!) Bunu dahı kabul etmedı... Baska bır forumda anlattım, aynılarını yazmak ıstemıyorum. Fakat guya pısman oldu o aksamın sonunda ve telafı edecegıne soz verdı... Aradan neredeyse 2 ay gectı, hala telafı edecegı gun gelmedı.

ıcımde kaldı o heves. Hala uzuluyorum, fakat ılk gunkı kadar degıl. Zamanla sende daha az uzulecek, hatta alısacaksın...

Senin konunu biliyorum canım..:gitme:
Ama alışmak da doğru çözüm dğeil bana kalırsa.. Ne zorumuz var alışalım ya??
Alışmak zorunda değiliz, iki tarafta fedakarlık yapacak.. Yani senin fedakarlığın çay içmeye bile razı olmak, yeterki beraber olalım demek. E hani karşı tarafın atması greeken adım??
Üff evlilikte "nasıl olsa benim artık" olayı berbat gerçekten.. Tabi kadınlar böyle çilekeş, vefalı ve sabırlı oldukça da erkeklerin beyninden silinmez bu köhne düşünce.. :uhm:

Back
X