Eşim evlilik yıldönümümüzü kutlamadı:(

canım biz ilk evlilik yıldönümümüzde ne yaptık biliyomusun hala söyler güleriz:esım eve geldı baktım hedıye yada yapılmış bir plan yok hadi yemege cıkalım dedı,bende bosver evde yıyelım dedım ve esım dedıkı hatun bana bi sucuklu yumurta yapsana karsılıklı yiyelim,yemegı yer sofrasına kurduk,karsılıklı bağdaş kurup afiyetle yedik:56:yani olabilir bunlar seni sevmediği anlamına gelmez,ama ılkınde bana yumurta yedıren kocam ıkıncısınde romantik bir yerde muhteşem bir organızasyon hazırlatmış,mumlar gul yaprakları falan,yemegımızı yerken arkamdan bi keman sesi geldi şok oldum(esım normalde bunları yapacak romantızmde bırı degıl)sonra benı ayaga kaldırdı alnımdan optu ıyıkı hayatımdasın dedi,gozlerıme bakarak dans ettık keman eslıgınde o ara en sevdıgım cıcekler beyaz papatyalarım geldı ve pasta...ruya gıbı bır gundu..asla unutamam,hatta cıkısta özümüze dönelimmi hayatım diyerek sakalastık..anlıcan canım daha dur nicee seneler yasayacaksın ınsallah bugun olmaz yarın olur,kırıldgnı bellı et ama surat asma olurmu,op yanagından seneye acını fena cıkarıcam dıye fısılda kulagına:27: hersey gonlunce olsun canım..

Bir bayan olarak hem cinslerime göre bir ben sanırım bu özel günleri önemsemiyorum..
İlk sene triplere giriyordum bıraktım
Biz 7. senemizi hazirada 2mizde unuttuk:1:
3-4 gün sonra tarihle ilgili takvime bakınca aklımıza geldi gülüştük felan filan..
Doğum günüde kutlamam hediyede almam..
O da almaz kutlamaz yuvarlanıp gidiyozz.

Aynı ben (:
Kendi doğum günümü bile unuturum.

Sevgilim tam tersim, hâla ay dönümlerimizi kutlar.
Böyle devam ederse yandım ben.
Rolleri değiştik diyorum, yanıyor o da talihine (:

ayy kıyamam sana sıkma o güzel canını erkek milleti işte canım sen evirip çevireceksin anlamaz çoğu böyle şeylerden.sen yapsaydın keşke bir süpriz felan, şöye bir mahcup olsaydı ya. bak bir daha unuturmuydu o zaman.

1 senelik konu bu kızlar neden hortlamış :)

[ı]alısmaktan baska ne carem var? O kadar yoruldum kı anlatamam. Bana cay ıcmeye dahı parası olmadıgını soyleyen adam, ıkı gun sonra laptop ıle eve geldı. Ustelık daha once konustugumuzda 'su an sırası degıl, borcumuz cok, bıraz rahatlayalım alırız' dememe ragmen.

Cok mucadele ettım ben, ıcımdekı hevesı anlattım olmadı, agladım olmadı, ısyan ettım olmadı, umursamaz gorundum yıne olmadı... Demek kı carem onu oyle kabullenmekte.

Kendıme sormuyor muyum sanıyorsun, 'o nıcın benı oldugum gıbı kabul etmıyor da, ben onu kabul edıyorum' dıye... Cevapsız kaldıgım sorulardan bırıdır bu ):

Su an huzurumuz yerınde. Cunku artık taleplerım yok, beklentılerım de... Gecen gun nısan yıl donumumuzdu. Aradım, 'bugunun anlam ve onemı ne?' dedım saka ıle 'kabusun basladıgı gun' dedı... Bılıyorum kı, esprı yaptı, fakat yıne de ıncındım. Oysa ben, verdıgı telafı sozunu o gun belkı tutar dıye umıtlenmıstım...[/ı]

ahhhhhhhhhhhh canımbenı kıyamam ben sana yaaaaaaaaaaaaa ya aslında bız kadınlar cok sey ıstemıyoruz kı sadece bıze deger verıldıgını hıssetmek ıstıyoruz barı ozel gunlerde bunu hısettırsınler su erkeklerın hepsı aynı vurdumduymazlıklarıyla ınsanı çıldırtırlar vallahi:47:

erkek değil mi hepsi aynı benimkide doğum günümü ve sevgililer gününü kutlamada oluyor yani bömyle şeyler ama ben bi yıldrı hala unutmadım mesela senlercede başına kakılacak bişi verdi elime:14::14:

Sonuna kadar okudum yorum yazacaktım ki, evet üyelik iptal olmuş :61:

Keşke evliliğimizdeki tek sorun eşimin özel günleri unutması olsaydı ahhhh keşke :72:

canım biz ilk evlilik yıldönümümüzde ne yaptık biliyomusun hala söyler güleriz:esım eve geldı baktım hedıye yada yapılmış bir plan yok hadi yemege cıkalım dedı,bende bosver evde yıyelım dedım ve esım dedıkı hatun bana bi sucuklu yumurta yapsana karsılıklı yiyelim,yemegı yer sofrasına kurduk,karsılıklı bağdaş kurup afiyetle yedik:56:yani olabilir bunlar seni sevmediği anlamına gelmez,ama ılkınde bana yumurta yedıren kocam ıkıncısınde romantik bir yerde muhteşem bir organızasyon hazırlatmış,mumlar gul yaprakları falan,yemegımızı yerken arkamdan bi keman sesi geldi şok oldum(esım normalde bunları yapacak romantızmde bırı degıl)sonra benı ayaga kaldırdı alnımdan optu ıyıkı hayatımdasın dedi,gozlerıme bakarak dans ettık keman eslıgınde o ara en sevdıgım cıcekler beyaz papatyalarım geldı ve pasta...ruya gıbı bır gundu..asla unutamam,hatta cıkısta özümüze dönelimmi hayatım diyerek sakalastık..anlıcan canım daha dur nicee seneler yasayacaksın ınsallah bugun olmaz yarın olur,kırıldgnı bellı et ama surat asma olurmu,op yanagından seneye acını fena cıkarıcam dıye fısılda kulagına:27: hersey gonlunce olsun canım..

Canım benim bu ilk defa olmuyorki senelerdir aynı seneerdir acısını çıkaracağımda dedim küstüm konuşmadımda özür diledi bir daha daha dikkatli olacağım dedi ama bana önem vermiyor işte bu seferki 5. evlilik yıldönümümüz ve bunu daha evlendiğimizde kararlaştırmıştık çok özel olacaktı sözüm ona. Ona gül gibi çocuk vereyim, hem çalışıp hem evin tüm işlerini yapıp sofrasından yemeğini eksik etmeyim teşekkürü bu mu ya. Çok üzgünüm hemde çookkk

öncelikle merhaba
sorunumuz birebir aynı neredeyse.Bizimde bu ayın 6 sı idi.unutma filan yok zaten face bile sürekli hatırlatıyor:) ramazan dolayısıyla biraz geç kalktı o gün ben hediye almadığını biliyorum ama en azından bi güzel söz bekledim ,ama hiç sesimi çıkarmadım.sonra çıktı gazetesini aldı geldi akşama kadar 2-3 tane gazete okudu. iftarıbyaptık yine aynı çocukla filan ilgilendi,oynadık ama hala çıt yok gece 12 oldu çocuk uyudu tabi bu yanıma gelmiş sen bugün hiç iyi görünmüyorsun bi sorun mu var?diye soruyor.yok dedim hiç bişey yok. sonra ağlamaya başladım ama nasıl ağlıyorum.Kalkmış pişkin pişkin anladım bugün evlilik yıldönümümüz sen ona takıldın diyor ya babababa.bende aklıma geleni söyledim çıtını çıkarmadı bir kaç defa söyleyecek oldu duuuuuur dedim dinle:)rahatladım.BOŞVER CANIM ERKEKLER HEP AYNI DEĞİŞEMİYORLAR.

Ben beraberliğimizin 3. yıldönümünde güzel bir rakı sofrası hazırladım müzikler falan..Ama içten içe bozuldum tabi..Ama insan bu tarz düşüncesizliklere alışıyor galiba :( Ki benim eşim nişanlı olduğumuz dönemde tek bi ses yükseltmesi yüzünden benim küsmem karşısında askerden kaçıp apartmanımın önüne kocaman özür yazısı yazan ve beni orda öyle bekleyen bir adamdı...Tabi yolladığı çiçekleri,yaptığı süprizlri anlatmak buraya sığmaz...Evlendik...
hepsi bitti..gitti :) çok üzülüyorum bazen beni artık sevmiyor eskisi gibi galiba diyorum ama sıkıldım artık bunları düşünmekten sallaaaaaaa yaaa kendi haline hayatına bak dedim gitti,çok mu önemsiyoruz bu adamları ne :)

Back
X