canım biz ilk evlilik yıldönümümüzde ne yaptık biliyomusun hala söyler güleriz:esım eve geldı baktım hedıye yada yapılmış bir plan yok hadi yemege cıkalım dedı,bende bosver evde yıyelım dedım ve esım dedıkı hatun bana bi sucuklu yumurta yapsana karsılıklı yiyelim,yemegı yer sofrasına kurduk,karsılıklı bağdaş kurup afiyetle yedik
yani olabilir bunlar seni sevmediği anlamına gelmez,ama ılkınde bana yumurta yedıren kocam ıkıncısınde romantik bir yerde muhteşem bir organızasyon hazırlatmış,mumlar gul yaprakları falan,yemegımızı yerken arkamdan bi keman sesi geldi şok oldum(esım normalde bunları yapacak romantızmde bırı degıl)sonra benı ayaga kaldırdı alnımdan optu ıyıkı hayatımdasın dedi,gozlerıme bakarak dans ettık keman eslıgınde o ara en sevdıgım cıcekler beyaz papatyalarım geldı ve pasta...ruya gıbı bır gundu..asla unutamam,hatta cıkısta özümüze dönelimmi hayatım diyerek sakalastık..anlıcan canım daha dur nicee seneler yasayacaksın ınsallah bugun olmaz yarın olur,kırıldgnı bellı et ama surat asma olurmu,op yanagından seneye acını fena cıkarıcam dıye fısılda kulagına
hersey gonlunce olsun canım..