eşim face de ara ara müzik paylaşıyor

Ayrılık şarkıları paylaşıyorsa dertlidir.
Aşk şarkıları paylaşıyorsa yine dertlidir.
Metal paylaşıyorsa mutludur.
Arabesk dinliyorsa vay halinize bunalımdadır.

Her halükarda eşiniz içlenmiş. Bi konuşmakta fayda var.

Dikkat çekmeye mi calisiyr diye dusunuyorsunuz kimler begeniyor bakin bakalim.Ama kendinizi bukadar daraltmayin es nisanli sevgili hic farkettmez kendini size ait hissediyorsa sizinle kalacaktir

sanki rahatsız oldum gibi. aslında sorum kendimle ilgili rahatsız edici bi durum mu bu acaba büyütüyor muyum. çok erkek arkadaşımda bekarken de çok görmezdim etrafımda. garipsedim o yüzden.

canım benim teknolojiyle aram pek iyi değildir... mp3 vs..(bak yenilerinin adlarını bile bilmiorum:P) dinlemem.. müzik yüklemem falan..o yüzden ben de bi video ya da müzik beğendiğmde face.de paylaşırım..sırf ileride kendi sayfamda gezinip tekrar bulup dinleyeyim diye... çünkü mesela normalde nette gezerken bi şarkıyı çok beğenirsem "aa bunu hep dinlii,,cem artık" diorum...akşama bi nakıorum şarkı neydi hatırlamıorum.:P öyle bi durum olabilir:)))

ama çok şüpheleniosan beğenenlere bak... mesela her paylaştığı şarkıyı düzenli şekilde beğenen bi bayan var mı? varsa bi sıkıntı olabilir ama sanmam... yapacak adam face.de şarkı paylaşarak yapmaz o işi:) içini rahat tut:)

Sanirim siz muzik dinlemiyorsunuz ki esinizin dinleyip paylasmasi sizi rahatsiz etmis.. Ne var bunda ya hu! Adam begenmis paylasmis.. Biz kadinlar arada bir paranoyak olabiliyoruz sanirsam. Fazla takilmayin aldaticak adam facebooklarda,twitterlarda muzik paylasmaz

arkadaşlar uzun zamandır dikkat ettim eşim ara ara face de müzik paylaşıyor bu yeni olmaya başladı.
bi erkeğin face de falan müzik paylaşımları yapması nasıldır ki.. ben garipsedim. çok kimsede (erkeklerde) görmem böyle bişi. nasıl baksam ki olaya bilemedim. sanki bi kadın olarak erkeğe yakıştırmıyorum gibi. sorum şu ki ben mi yanlış bakıyorum acaba duruma
Evet canım yanlış bakıyorsun. Erkek olmaları duygularının olmadığı göstermez değil mi? Müzik dinlemeyi seviyorsa yapmasnda ne var. Küçük şeylere takılıp sıkma canını.
Ya da senin canını sıkan paylaştığı şarkının teması mı? (Ayrılık vs. mi anlatıyor.

Back
X