- 30 Mart 2009
- 14.678
- En iyi cevaplar
- 1
- 65.596
- 1.123
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
Ve?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evlenmek için değil heralde o boşanırsa mutlu olucam :)))şaka be cnm ya bi laf attım ortaya neler cıkardnız))eski sevgilinin neden boşanmasını bekliyorsunuz onu merak ettim![]()
Dikiş tutuyor mu diye merak yani.evlenmek için değil heralde o boşanırsa mutlu olucam :)))şaka be cnm ya bi laf attım ortaya neler cıkardnız))
Ironiden anlamayanda ne bilimYUHHH BENDE BAZEN ESKİ SEVGİLİME BAKIYORUM BOŞANMIŞMI DİYE İLLA BOŞASINMI KOCAM YANİ BENİ:)
Bizim komşuyumu aratmış aaaaa ben şok 75 yaşında kadın bide![]()
Ablan kaç yaşında giiiuuuuBen geçen gün, ablamın 30 yıl önceki sevdiği adamı arattım![]()
anladım cnm ne dert yaptınız yahu:)Ironiden anlamayanda ne bilim
hahahahah bakan bakana desene:)Dikiş tutuyor mu diye merak yani.
Ben de bakarım sürekli de boşandı mı diye değil![]()
47Ablan kaç yaşında giiiuuuu![]()
O aratmıl işte zaten, neden aratmadım diyor bende buna kızıyorum. Ben öyle birini aratmadım. Bazen kızım facebookta beğendiği dizi oyuncularını aratıyor. Bende öyle birşey sandımAratmışsa yok tanımıyorum demesini elbette onaylamıyorum ancak sizin de hemen telefona sarılıp bu şekilde hesap sormanız güvensizlik hissettirdi. Hani kendini ifade edemeyeceği için yalana başvurmuş gibi. Böyle durumlarda kıstırıp yalana teşvik etmek yerine daha rahat şekilde ifade etmesine olanak tanımalısınız. Olabilir eski bir arkadaşıdır, merak ettiği birisidir vs.
Bende aratıyorum, aklıma gelince, arkadaşımla da bakarız hatta ama baktığım kişileri silmem. Sorsa da evet baktım derimEsim arama gecmisime baksa ohoo..alakali alakasiz bir suru kisi aratirim her gun. Merak ederim herkesi sonra da unuturum. Esiniz de unutmus olabilir.
Konu zaten tamam aranan biri var ama eşi aramadın demiş asıl mesele bu ilk yorumda dedim yine diyorum keşke ama keşke kadını deşifre ermeseydiniz
Hiç korkulacak bişey yok eşin zaten aradığını bulamamışEşimle Facebook ortak kullanıyoruz. Az önce arama kısmına tıkladım kevser aydın isminde biri aranmış. Akşam ben erken uyudum.
Az önce aradım akşam facebooka girdin mi dedim, girdim dedi. Kevser aydın diye birini arattın mı dedim hayır dedi tabiki ne dicek ki
Ben düşünüyorum aratmadım öyle bir tanıdığım yok zaten. Şu an moralin öyle bozuldu ki ne yapmalıyım bilmiyorum