Eşim facebookta birini aramış

iyikiamaiyiki

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2020
2.294
543
73
Eşimle Facebook ortak kullanıyoruz. Az önce arama kısmına tıkladım bayan isminde biri aranmış. Akşam ben erken uyudum.

Az önce aradım akşam facebooka girdin mi dedim, girdim dedi. birini arattın mı dedim hayır dedi tabiki ne dicek ki

Ben düşünüyorum aratmadım öyle bir tanıdığım yok zaten. Şu an moralin öyle bozuldu ki ne yapmalıyım bilmiyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Kevser aydın diye birini arattın mı dedim hayır dedi tabiki ne dicek ki
Hayır dediginde bu aramayı ben yapmadigima göre eben mi yaptı derdim.

Anlamıyorum arayadabilir bu acıga cıkmıssa gizlemesi zaten isi bok edip kıllanma sebebi hale getiren durum.Rahatsiz olduğunuzu dile getirin tek sizin moraliniz neden bozulacak ki? Onunda bozulsun:kahve:

Ah kevser,
Burda ifşa oldun güzelim.

Şahsen aratmaya bir şey demezdim.
Ama erkek inkar ediyosa, bir şey vardır.
Erkeklerin halt yeme mekanizmasının olmazsa olmazıdır inkar.
Hatta öncesinde de fix cümleler: ne, o kim, ne saçmalıyon sorularıdır.
Zaman kazanmak için sorulur ama sıvamaya engel değildir.

Eşimle Facebook ortak kullanıyoruz. Az önce arama kısmına tıkladım kevser aydın isminde biri aranmış. Akşam ben erken uyudum.

Az önce aradım akşam facebooka girdin mi dedim, girdim dedi. Kevser aydın diye birini arattın mı dedim hayır dedi tabiki ne dicek ki

Ben düşünüyorum aratmadım öyle bir tanıdığım yok zaten. Şu an moralin öyle bozuldu ki ne yapmalıyım bilmiyorum
İsim niye veriyrsunuz yahu:ruh:

Konu zaten tamam aranan biri var ama eşi aramadın demiş asıl mesele bu ilk yorumda dedim yine diyorum keşke ama keşke kadını deşifre ermeseydiniz

Ben de eşimin facebookunda Bi kadın arattığını görüp sormuştum bu kim diye.. Arkadaşının hoşlandığı kız olduğunu söyledi. onu engellediği için benimkinden baktık dedi. Asla inanmadım ama büyütmedim de. Sonra o kızla arkadaşı sevgili oldu.
Doğru söylüyormuş meğer 🤷‍♀️

Ben herşeyden önce ortak sosyal medya kullanmanıza takıldım. Vallahi çok komik duruyor bakın gerçekten, koca koca insanlarız bizim tanıdığımızı eşimiz eşinizin tanıdığını biz tanımak/görmek/duymak zorunda değiliz. Bana sanki eşine güvenmiyormuş gibi hissettiriyor böyle insanlar.

Back
X