Desin varsın.Evet gerçektende öyle bulunmaz bir kocasın de.Ver gazı yapsın işleri.Zaten çoğu gazla çalışıyor bunların.Kendisi bi işin ucundan tutunca da benim gibi kocayı zor bulursun deyip duruyor normal olan bişiyi lutüf gibi sunması daha sinir ediyor beni
Ev işlerine ortak olmıyor mubeş aylık evliyiz üç aylık hamileyim çalışıyorum kamu kurumunda hamileliğim zor geçiyor mide bulantıları çok eşim sürekli imalarda bulunuyor lavabo pis çaydanlık dışı pis sürekli eksik arıyor şurda toz var şurda leke var makinadan çıkan çatal kaşığı bile siler . Ben de ancak yetişiyorum diyorum çalışıyorum işten geliyorum yemek vs zor yetişiyor hafta sonları temizlik yapıyorum hepsine yetişemiyorum ama az önce bu sebep yüzünden sesini yükseltti ben de erkeklik ses yükseltmekle mi oluyor dedimtatli dille şu kirlenmiş orayı temizler misin demek çok mu zor dedim
Ben bu kadar yapıyorum rahatsız olduğun kirli bulduğun bir yer varsa buyur temizleyebilirsin diyin . İnsanda bir saygı ve düşünce olur . Siz onun hizmetçisi değilsiniz .beş aylık evliyiz üç aylık hamileyim çalışıyorum kamu kurumunda hamileliğim zor geçiyor mide bulantıları çok eşim sürekli imalarda bulunuyor lavabo pis çaydanlık dışı pis sürekli eksik arıyor şurda toz var şurda leke var makinadan çıkan çatal kaşığı bile siler . Ben de ancak yetişiyorum diyorum çalışıyorum işten geliyorum yemek vs zor yetişiyor hafta sonları temizlik yapıyorum hepsine yetişemiyorum ama az önce bu sebep yüzünden sesini yükseltti ben de erkeklik ses yükseltmekle mi oluyor dedimtatli dille şu kirlenmiş orayı temizler misin demek çok mu zor dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?