Eşim fazla takıntılı !

• Konu Sahibi Konu Sahibi mahjo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mahjo

Neler geçmedi ki....
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2011
592
334
303
beş aylık evliyiz üç aylık hamileyim çalışıyorum kamu kurumunda hamileliğim zor geçiyor mide bulantıları çok eşim sürekli imalarda bulunuyor lavabo pis çaydanlık dışı pis sürekli eksik arıyor şurda toz var şurda leke var makinadan çıkan çatal kaşığı bile siler . Ben de ancak yetişiyorum diyorum çalışıyorum işten geliyorum yemek vs zor yetişiyor hafta sonları temizlik yapıyorum hepsine yetişemiyorum ama az önce bu sebep yüzünden sesini yükseltti ben de erkeklik ses yükseltmekle mi oluyor dedimtatli dille şu kirlenmiş orayı temizler misin demek çok mu zor dedim

Sen onun emir eri değilsin

Kaldı ki toz olsa ne olacak

Sen evin temizlikçisi değilsin ki kibarca söylese ne fark eder

Temizlikçi ayarlasın hamilesin her hafta gelip temizlesin olmaz derse de o izin gününde temizlesin

Hamilesiniz deterjan zararlı zaten temizlik vs yapmayın

Temizlik yapmaya mecbur musun? Eşin seni sindirmiş. Hem çalışıp eve para getiriyorsun, hem hamilesin bir de onun temizlik takıntısını tatmin edeceksin. Direk konuş ben hamileyim zor geçiyor hamileliğim evde iş bölümü yapacağız ben sadece yemeklere bakarım temizlik bundan sonra sana ait. Uzat bacağını yat dokunma da bir yere.

Elimden gelen bu,durumum ve cif ortada.temizle çaydanlığın yüzünü temiz temiz içelim deyin bence.hayret ya çaydanlığın yüzüne takmak nedir anlamadım

Temizlikçi alalım dedim iki artı bir eve temizlikçi mi alcaz deDi ona da razı gelmedi gerçekten aşırı takıntılı tüy toz topluyor yerden sürekli bi de bana sen benim kadar titiz değilsin diyor ben ce sen takıntılısın dedim günde iki üç kere kusuyorum Zaten buzdolabı açamıyorum bulaşık deterjandan bile tiksinmiş durumdayım ben elimden geldiğince yemek vs yapıyorum yok az çeşit sofra zenginliği Yok hamileyim ancak bu kadar deyince de hep hamileliğini mana ediyorsun herşeye diyor

Hamileyken bile böyle davranıyorsa,çocuk doğunca ve büyütürken neler yapacak acaba?Herşeye yetişmeye çalışarak hata ediyorsunuz.Kıymet bilmiyor bu erkeklerin birçoğu.Kendisi de evde sizin kadar sorumluluk almalı.Yapamıyorum,yetişemiyorum diyerek ondan da evde iş yapmasını isteyin.Eve de belirli aralıkla temizlik için yardımcı alın.

Kendisi bi işin ucundan tutunca da benim gibi kocayı zor bulursun deyip duruyor normal olan bişiyi lutüf gibi sunması daha sinir ediyor beni

Evlenmeden önce ev işleri ne olacak diye konuşmuş muydunuz? Evliliğe, birbirinize alışma şansınız olmadan hamile kalmışsınız o yüzden soruyorum

Kendisi bi işin ucundan tutunca da benim gibi kocayı zor bulursun deyip duruyor normal olan bişiyi lutüf gibi sunması daha sinir ediyor beni
Desin varsın.Evet gerçektende öyle bulunmaz bir kocasın de.Ver gazı yapsın işleri.Zaten çoğu gazla çalışıyor bunların.

Ev işlerine ortak olmıyor mu
Hem çalışıp hem her işe nasıl yetişeceksin

Nasıl bir ailede yetiştiniz de erkeğe bu kadar boyun eğmeği, resmen kölesi olmayı öğrenip amaç edindiniz siz? Hem çalışıyorsunuz, hem hamilesiniz hem de ev işleri de size bakıyor bir de alttan alan yine siz. Tuvalet terliğiyle vurcan şu pisliğin ağzına, yerim onun takıntılarını, siz de şımartmayın şunları bee...

Ben bu kadar yapıyorum rahatsız olduğun kirli bulduğun bir yer varsa buyur temizleyebilirsin diyin . İnsanda bir saygı ve düşünce olur . Siz onun hizmetçisi değilsiniz .

Yine bir annenin yetiştiremediği sözde 'erkek'! İnsan halinden de anlamıyo bunlar, hamile kadın kendine ağırdır kendisi yardımcı olacağına bir de laf söylüyo. Orası tozlu, burası lekeli diyeceğine söylemeden kendisi yapsın. Bebek doğunca onunla ilgilenmekten hiçbir şey yapamayacaksınız, bi de eşinizle uğraşmak sizi daha da yıpratır bu süreçte. Karşınızdaki insanı tanıyıp, bir şeyleri oturtup öyle çocuk yapmakta fayda var. İşiniz zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…