Eşim fazla takıntılı !

• Konu Sahibi Konu Sahibi mahjo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Kendisi bi işin ucundan tutunca da benim gibi kocayı zor bulursun deyip duruyor normal olan bişiyi lutüf gibi sunması daha sinir ediyor beni

Öyle dediğimde çalışıp evi temiz olanlar varmış ablasını örnek veriyor ablası da öğretmen her gün üç te evde ben se sekiz beş çalışıyorum eve gelesiyle saat 6 oluyor

Tüm yazdıklarınızı okudum, ve böyle erkeklere gıcık oluyorum.
Bu daha ilk hamileliğiniz değil mi?
Kaçıncı kez bahaneymiş acaba, pes diyorum..
Yahu ne eşler var..
Eşine yardım eden ne eşler var, o eşine yardım eden erkek görmemiş.
Öncelikle eşiniz kıyaslama yapmaya başladı ise sizde kıyaslama yapın. İlla eşine yardım eden tanıdıklarınız vardır onları anlatın. Bak ... falan tanıdığım eşiyle beraber yapıyor deyin..
Bu arada maaşınız var, izin almayın siz yardımcı tutun ve çağırın.
Çalışmaya ve evi geçindirmeye gelince hayat müşterek ama eve gelip iş yemek ve temizlik yapmaya gelince hep evin hanımı sensin oluyor, size öteleniyor; evet evin hanımı benim ama evin adamı da sensin burası senin de evin deyin.
Haddini bildirin, ileride çocuğunuz da olacak.
Hem de çocuk sorumluluğu binecek, bence eşiniz elini taşın altına koysun.
Bir şeyi çok merak ettim, haddimi aşarsam kusura bakmayın ama eşinizle severek mi evlendiniz?
Eşiniz sizi seviyor mu? Yoksa eşiniz sırf kamudasınız ve garanti mesleğiniz var diye mi sizle evlendi?

Hamile halinle hem çalışıp hem ona hizmet etmek zorunda değildin. Yardımcı tutsun beğenmiyorsa yada kendisi yapsın.

aynen de öyle. benimki de hamileyken öyleydi. çocuk doğdu yine öyle. hatta diyorki önceden hamileliği bahane ediyodun şimdi çocuğu sen evlendiğimizden beri hep böylesin diyor. ki ben ilk gece hamile kaldım evlendikten 4 hafta sonra feci bulantılarım başladı 9 ay sürdü. evlenir evlenmez hamile kaldım tabiki evlendiğimizden beri böyle olacaktım ne bekliyordu ki. sanki hamilelik çocuk vs olmadan aynı evde uzun zaman yaşamışız da yine öyleymiş gibi.

Her zaman söylüyorum. Bezi verin eline o yapsın.

Siz de tribünlerden seyredin. Bence basit.

Gelsin anasi temizlesin yemek yapsin ve siz isten gelince ortadan kaybolsun. madem hizmetci ariyor bu zamana kadar kimden memnun kalmissa o yapsin.kaldi ki titizlik temizlik kisiden kisiye degisir.temiz olmalisiniz ama titiz takintili olmak onun takintili ataklarini karsilamak zorunda degilsiniz.

Ay cok sinir oldum.kalksin yapsin o zaman.eli sogan kokmadan yemek; evi kizartma kokutmadan patates kizartmasi...bekar evi gibi de temiz tertipli tutsun 2+1 evi

Bu erkekleri bu hale siz getiriyorsunuz! Calisip isten gelip kostura kostura yemek yapmak haftasonlarinizi temizlikle harcamak bublarin hepsinin sizin goreviniz oldugu imaji cizer ve beklenti arttirir. İstn gelip yemek yapmak haftasonu temizlige ayirmak yerine isten gelip uzanip “vala canim cikti isyerinde azicik dinleneyim ne yicez” diye esinize sorun, sizin de insan oldugunuzu, onun kadar yoruldugunuzu, esit sartlarda calistiginizi ve yemegin tek basina sizin sorumlulugunuzda olmadigini hatirlatin.

Haftasonu temizlik yapilacaksa supurgeyi eline tutusturun, bisey demeye kalkarsa ne munasebet bu evde birlikte yasiyoruz neden sadece ben temizliyorum siye bir de uste cikin.

Ya da 2 haftasonu hic temizlik yapmayin uzatin ayaklarinizi, eve birini bulmak lazim deyin.

Biz bir isi ustlendigimizde herseye yetmeye calisan kadin oldugumuzda insanlar bizim ne kadar fedakar oldugumuzu gormek yerine yaptiklarimizin tamamini gorevimiz kabul eder ve yapamadiklarinizla ilgilenir. O yuzden hicbirseyi gorev gibi yapmayin ki sizi bu emeklerinize ragmen boyle asagilayamasin.

Keşke böyle alıştırmasaydınız baştan
Allah yardımcınız olsun

Reactions: 000
Rahatsiz oluyorsa kalksin temizlesin. Eli var ayagi var neden sana imalarda bulunuyor orasi onun da evi

Hamilesin üzülmeni istemiyorum ama eşinin davranışı normal olan değil. Normali buymuş gibi seni ezmesine izin verme. Hamileyken çalışmıyordum evdeydim yani. Ama bulantı o kadar kötüydü ki iş falan yapmıyordum. Eşim akşamları işten gelince yada hafta sonları evi süpürüyor du. Yemeği kv 'em yapıp yolluyordu. Herkesin hamileliği bir olmaz. Kimseyi sizinle kıyaslamasına izin vermeyin. Bu kadar yorgunluğa bebeğe birşey olsa vebali sana diyin belki kafasına dank eder.

Durumu kavrama yetisine bile sahip olmayan erkekler var işte sizin eşinizin de olduğu gibi. Çocukla ne yapılabilir, ne kadar yapılabilir görmüyo mu halinizi.. İşine gelmeyen şeyi de bahane ilan ediyolar. Biraz insan olabilseler keşke.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…