Eşim fazla takıntılı !

• Konu Sahibi Konu Sahibi mahjo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Eşiniz ne yapıyor siz bunları yaparken görev olarak sadece kusur bulma işini mi yüklenmiş? Kendisi de bir zahmet bir isin ucundan tutsun.

.

Sizdeki tek problem bu olsa keşke

Kendi yapsin ustelik hamilesiniz
Bana dusmez ama keske acele etmeseydiniz bebek icin

Dilin de pek uzunmuş iyi paspas olur bundan demek lazım böylesine

Abla elimden bu kadar geliyo dört dörtlük olamıyorum de. Hiçbirimizin evi de 24 saat derli toplu değil ki. İlla biryerler pisleniyor. Şu an bizim evde 7 kişiyiz ve ev dandini das. Devamlı iş var. Eşin bize gelse kafayi yer herhalde :))

Nasıl katlaniyorsunuz böyle davranmasına ve nasıl hala şurayı siler misin de sileyim diyorsunuz. Yani evin bütün işini yapmak sorun değil sadece eşinizin tavrı mi sorun.

Evinize harcadığınız paradan bir kısım kesip haftalık temizlikçi ayarlayın ve bunu esinize danışmadan yapın! Çalışıyorsunuz hamilesiniz muhtemelen fatura ,market v.s gibi bazı giderleri siz hallediyorsunuzdur. Oradan kesip odeyin temizlikcinin parasını ..

Aşkım benim ki de öyle daha önce düşük yaşadım bende kaldı ki hamileliğimde de harhangi bişeye yardımcı olmadı aynı şekilde kusur bulmaya yönelik sürekli ben 2 yıllık evliyim çalışıyorum senin gibi haftasonları temizlik yapıyorum en sonunda çalıştırmazsın beni oturursun evde ozaman herşeyin dört dörtlük olur dedikten sonra agzını açmıyor daha

Hep eksik arıyor yok elin soğan kokuyor kızartma çok seviyor yapsam ev kötü kokuyor diyor memnun olmuyor hep eksik arama peşinde eksik arıyorsun deyince de sen alıngansın evin hanımı benim diyorsun öyle isen üzerine düşeni yap evi temiz tut diyor ben de sen pis ev görmemişsin dedim benim bekar evim burdan temizdi diyor

Öyle dediğimde çalışıp evi temiz olanlar varmış ablasını örnek veriyor ablası da öğretmen her gün üç te evde ben se sekiz beş çalışıyorum eve gelesiyle saat 6 oluyor

Eve hizmetçi aldığını düşünen bir adam daha
Ver elinw bezi temizlesin
Bana bu lafi soylesin totomu kaldırıp yaparsam adim Deniz değil...

Hamileyken ben de yediremezdim esimin öflemesini pöflemesini kendini nimetten saymasini. Bir şey isteyince söylenerek yaparsa oturup aglardim (hormonlardan sanirim). Ay çocuk doğdu bana bir rahatlama geldi anlatamam. Olmayiversin bu kadar yapabiliyorum vs... Ne kadar erken başlarsan o kadar iyi. Hamileligi bahane ediyorsun derse eğer. Bahane etmiyorum hamileyim dersin. Kalk kendin yap senin bahane edecegin bir hamiligin yok deyin.

Ayrica gercekten deterjanlar cok zararli lütfen dokunmamaya calisin ben krem bile kullanmadim hamileyken kimyasal diye.

"Eeeh yetti be al bezi eline kendin yap memnun olmayan sensin ben değil" diyemiyor musunuz?

Öyle dediğimde çalışıp evi temiz olanlar varmış ablasını örnek veriyor ablası da öğretmen her gün üç te evde ben se sekiz beş çalışıyorum eve gelesiyle saat 6 oluyor
Biz aynı yerde çalışıyoruz beraber çıkıyoruz 7buçuk gibi evdeyiz valla hiç yemek hazırlamaya bile halim olmuyo yeri geldiğinde temiz ol temiz dursun ev diyorum çocuk olsa bukadar kirletmez evi bunlar hep yetiştirilme tarzından dolayı böyle prens gibi davranılmış bunlara oğlum olursa kılıbık yapıcam onu :)

Sizin eviniz mi sadece? Kendi evinde pis gördüğü şeyleri gelip size söyleyene kadar temizleyiversin madem çok temiz bir bey kendileri. Evlenirken temizlik işlerinin hepsini mükemmel yapmak zorundayım diye imza mı attınız? Bebek doğunca hem bütün temizlik işlerini mükemmel yapıp hem de bebeğin bütün sorumluluklarını da üzerinize alacaksınız. Şöyle adamlar yalnız kalsa diyorum her seferinde ama görüyoruz hep kadınların çocuklarının hayatı kararıyor. Oğlunuz olursa babasından paşalık öğrenecek size gelip kız kardeşine gelip orası burası kirli diye emir verecek sırf pipisi var diye. Kızınız olursa da hizmetçi gibi yetişecek. Ne denir ki bilemedim. Kabul edip evlenmişsiniz evliliğinizden emin olup üzerine çocuk da yapmışsınız şimdi gelip şikayet etmenin nasıl faydası olur bilemedim. Geçmiş olsun size de doğacak bebeğinize de.
Umarım bir mucize olur da durumunuz değişir.

Gercekten titiz bir onsan kalkar kendi de yapar sizinki biraz surtusgen galiba yani illa ugrascak birsey bulan tipden benimkide oyle ama temixlige degil laflara takar dedigi dedik birisi ve bana sen oylesin diye bir konuda bin laf bulur konusur gicik erkekler ahhh bekarlik ahhh

Niye böyle biriyle evlendiniz adam ağzına kürekle vurmalıkmış.

Bırak ev pislensin öyle kirlensin ki rahatsız olup temizlik yapsın da bir işe yarasın.

Çaydanlığın dışı kirli gibi saçma sapan şeyler söylerse de “beni rahatsız etmiyor sen rahatsız oluyorsan temizleyebilirsin” deyin. Otursun çaydanlık ovsun.

Ay sinirlendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…