beş aylık evliyiz üç aylık hamileyim çalışıyorum kamu kurumunda hamileliğim zor geçiyor mide bulantıları çok eşim sürekli imalarda bulunuyor lavabo pis çaydanlık dışı pis sürekli eksik arıyor şurda toz var şurda leke var makinadan çıkan çatal kaşığı bile siler . Ben de ancak yetişiyorum diyorum çalışıyorum işten geliyorum yemek vs zor yetişiyor hafta sonları temizlik yapıyorum hepsine yetişemiyorum ama az önce bu sebep yüzünden sesini yükseltti ben de erkeklik ses yükseltmekle mi oluyor dedimtatli dille şu kirlenmiş orayı temizler misin demek çok mu zor dedim
Kendi yapsin ustelik hamilesinizbeş aylık evliyiz üç aylık hamileyim çalışıyorum kamu kurumunda hamileliğim zor geçiyor mide bulantıları çok eşim sürekli imalarda bulunuyor lavabo pis çaydanlık dışı pis sürekli eksik arıyor şurda toz var şurda leke var makinadan çıkan çatal kaşığı bile siler . Ben de ancak yetişiyorum diyorum çalışıyorum işten geliyorum yemek vs zor yetişiyor hafta sonları temizlik yapıyorum hepsine yetişemiyorum ama az önce bu sebep yüzünden sesini yükseltti ben de erkeklik ses yükseltmekle mi oluyor dedimtatli dille şu kirlenmiş orayı temizler misin demek çok mu zor dedim
Evinize harcadığınız paradan bir kısım kesip haftalık temizlikçi ayarlayın ve bunu esinize danışmadan yapın! Çalışıyorsunuz hamilesiniz muhtemelen fatura ,market v.s gibi bazı giderleri siz hallediyorsunuzdur. Oradan kesip odeyin temizlikcinin parasını ..beş aylık evliyiz üç aylık hamileyim çalışıyorum kamu kurumunda hamileliğim zor geçiyor mide bulantıları çok eşim sürekli imalarda bulunuyor lavabo pis çaydanlık dışı pis sürekli eksik arıyor şurda toz var şurda leke var makinadan çıkan çatal kaşığı bile siler . Ben de ancak yetişiyorum diyorum çalışıyorum işten geliyorum yemek vs zor yetişiyor hafta sonları temizlik yapıyorum hepsine yetişemiyorum ama az önce bu sebep yüzünden sesini yükseltti ben de erkeklik ses yükseltmekle mi oluyor dedimtatli dille şu kirlenmiş orayı temizler misin demek çok mu zor dedim
Öyle dediğimde çalışıp evi temiz olanlar varmış ablasını örnek veriyor ablası da öğretmen her gün üç te evde ben se sekiz beş çalışıyorum eve gelesiyle saat 6 oluyorAşkım benim ki de öyle daha önce düşük yaşadım bende kaldı ki hamileliğimde de harhangi bişeye yardımcı olmadı aynı şekilde kusur bulmaya yönelik sürekli ben 2 yıllık evliyim çalışıyorum senin gibi haftasonları temizlik yapıyorum en sonunda çalıştırmazsın beni oturursun evde ozaman herşeyin dört dörtlük olur dedikten sonra agzını açmıyor daha
Eve hizmetçi aldığını düşünen bir adam dahabeş aylık evliyiz üç aylık hamileyim çalışıyorum kamu kurumunda hamileliğim zor geçiyor mide bulantıları çok eşim sürekli imalarda bulunuyor lavabo pis çaydanlık dışı pis sürekli eksik arıyor şurda toz var şurda leke var makinadan çıkan çatal kaşığı bile siler . Ben de ancak yetişiyorum diyorum çalışıyorum işten geliyorum yemek vs zor yetişiyor hafta sonları temizlik yapıyorum hepsine yetişemiyorum ama az önce bu sebep yüzünden sesini yükseltti ben de erkeklik ses yükseltmekle mi oluyor dedimtatli dille şu kirlenmiş orayı temizler misin demek çok mu zor dedim
Biz aynı yerde çalışıyoruz beraber çıkıyoruz 7buçuk gibi evdeyiz valla hiç yemek hazırlamaya bile halim olmuyo yeri geldiğinde temiz ol temiz dursun ev diyorum çocuk olsa bukadar kirletmez evi bunlar hep yetiştirilme tarzından dolayı böyle prens gibi davranılmış bunlara oğlum olursa kılıbık yapıcam onu :)Öyle dediğimde çalışıp evi temiz olanlar varmış ablasını örnek veriyor ablası da öğretmen her gün üç te evde ben se sekiz beş çalışıyorum eve gelesiyle saat 6 oluyor
Sizin eviniz mi sadece? Kendi evinde pis gördüğü şeyleri gelip size söyleyene kadar temizleyiversin madem çok temiz bir bey kendileri. Evlenirken temizlik işlerinin hepsini mükemmel yapmak zorundayım diye imza mı attınız? Bebek doğunca hem bütün temizlik işlerini mükemmel yapıp hem de bebeğin bütün sorumluluklarını da üzerinize alacaksınız. Şöyle adamlar yalnız kalsa diyorum her seferinde ama görüyoruz hep kadınların çocuklarının hayatı kararıyor. Oğlunuz olursa babasından paşalık öğrenecek size gelip kız kardeşine gelip orası burası kirli diye emir verecek sırf pipisi var diye. Kızınız olursa da hizmetçi gibi yetişecek. Ne denir ki bilemedim. Kabul edip evlenmişsiniz evliliğinizden emin olup üzerine çocuk da yapmışsınız şimdi gelip şikayet etmenin nasıl faydası olur bilemedim. Geçmiş olsun size de doğacak bebeğinize de.beş aylık evliyiz üç aylık hamileyim çalışıyorum kamu kurumunda hamileliğim zor geçiyor mide bulantıları çok eşim sürekli imalarda bulunuyor lavabo pis çaydanlık dışı pis sürekli eksik arıyor şurda toz var şurda leke var makinadan çıkan çatal kaşığı bile siler . Ben de ancak yetişiyorum diyorum çalışıyorum işten geliyorum yemek vs zor yetişiyor hafta sonları temizlik yapıyorum hepsine yetişemiyorum ama az önce bu sebep yüzünden sesini yükseltti ben de erkeklik ses yükseltmekle mi oluyor dedimtatli dille şu kirlenmiş orayı temizler misin demek çok mu zor dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?