Eşim galiba aldatıyor. Acil bakar mısınız?

Yani bazen burda yazan yorumlarada kızıyorum yuva yıkmaya teşvik var gibi geliyor o kadar da akıl vermeseler keşke diyorum içimden sonuç olarak çoluk çocuk bir evlilik var ortada.ayrica önce sakinlesin boşanmayı enine boyuna düşünün eğer yaparım diyorsaniz o zman bu konuyu desin ama yok hiç bilmiyim hiçte yuvamı bozmiyim diyorsanız eşinize inanmayı tercih edin birşey varsa eninde sonunda ortaya çıkar ama hem mevzuyu patlatıp hemde ayrilmazsaniz o zman ne yuva kalır huzur önce bunları bir dusunun derim

Kimse şu devirde artık başkasının üstüne kolay kolay hat çıkartamaz herşey interaktif ve denetlenebilir çünkü. Zaten çıkartanda gidip o adamın resmini yüklemez. Ortada eşinizin sizden gizli kullandığı bir hat var belli, kaldıki savcılığa gitseniz herşey kabak gibi çıkar. Eşiniz kendine güveniyorsa gidin şikayetçi olsun sizin gözünüzün önünde sizin istediğiniz bir avukata vekalet versin ve dosyayı siz takip edin o avukatla. Zaten o hattı açtırdığınızda da bazı şeyler ortaya çıkmaya başlar watsap kurunca.

Hanımwfwndı o foto oraya göktwn ınemez.esınız geberwnw kadar ınkar edebılır, hayatında ilk defa rakun göemüş gibi şaşırabılır, sherlock holmes edasıyla kendı kullandıgı hattı arastırmaya kalkıp yanınızda musteri hız etlerinş arayabılır.. Sız de ınanmak istedıgınız an ınanırsınız. Fakat cok basit.esınızın fotosunu karsı komsunuz yuklemedı whatsaba.kullandıgı bır hat bellı kı. Ocak diyor daha ne olsun. Kendınızı kandırmak için azıcık da olsa akla yatkın bır seyler

Eşinizin kimlik nosuna birisi hat çıkartacak olsa bile bildiği halde çıkartamaz anca o işde torpille çalışan biri olucak da, eşinin tc sini bilcekte ooo ohhh..

Benim hattım eşimin üzerine, farklı bi aboneye taşımak için bayiye gittim (eşim gün içinde çalışıp vakti olmadığı için) nüfus cüzdanını da bana verdi. Gidip bayiye anlattım kendi cüzdanımla onunkini gösterdim numaramı taşımak istiyorum dedim.

Hanım efendi eşiniz gelip imza atmadan nüfus cüzdanı bile olsa kesinlikle işlem yapamayız dedi.

Gerisini siz düşünün.

Ama bence kurcalamayın. Çocuklarınız varmış boşanmama ihtimaliniz var. Bunu öğrenip de kabullenirseniz, olmayan yüzü vermiş olursunuz.

Buradaki hanimlar bana gene saldiracak biliyorum ama neyse...... Herkesin ikili iliskileri farklidir, hemen bosan diyenler belki kendileri icin dogru karar vermislerdir onlara saygim sonsuz. Diyelim ki en kotu senaryo gercek oldu ve sizi aldatti. Siz radikal bir karar almadan once aile danismani bir psikolog ile kari koca olarak gorusun. Deneyimli bir psikolog esiniz ile yalniz gorustugunde gercegi itiraf ettirecek ve bunu size soylemeyecektir. Ancak evliligi kurtarmaniza yardimci olacaktir. Uzulmeyin sizin sabriniz ve dirayetiniz ile pek cok sey halledilebilir.

Yine kadın bedeninde yaşayan bir erkek.Toplum baskısı sebebiyle kadın rolü oynamaca, mış gibi yapma..
Zinhar böylesine erkeği aklayan bir kadın olamaz, hele ki dişi köpek kuyruk yorumunuzu öğrenince de hayattan soğudum 5 dk.lığına..
Ameliyat olmayı hiç düşündünüz mü, tıp ilerledi...

Buradaki yorumları okuyunca cidden inanamıyorum. Aldatılan şiddet gören kadına boşanabilirsin diyene yuva yıkıcı gözüyle bakılıyor. Bunlar kanunda açık boşanma nedeni zaten. Benim algım cidden almıyor bazı şeyleri, kadının toplumda ikinci plana ötelenmesinin suçunu biz hep erkeklere atıyoruz ama bazı kadın zihniyetleri var ki erkekten beter. Bir erkeğin karısı erkeği aldatınca bir Allahın kulu 10 çocuklarıda olsa affet çocuğun var demez, hatta adam boşanmazsa onursuz midesiz olmakla suçlanır toplum tarafından dışlanır, daha ağır sıfatlar yakıştırılır. Ama iş kadın olunca erkeklerden önce kadınlar başlıyor, yuva kolay kurulmuyor, çocukların hayatını yakma, zaten dişi köpek kuyruk sallamış, yoksa masum saf koca niye aldatsın diye. Ya kardeşim adam yuvasını çocuğunu düşünmeden boynuzu takınca sorun yok, sen kocayı boşayınca boşanmanın tüm yükü sende; sanırsın kadınlar can sıkıntısından boşuyor kocayı. Epey zamandır takip ediyorum buradaki bayanların %80 i zaten sadece şiddet ve ihanette boşan diyor ama bazı kadın üyeler durup durup sanki ortada mutlu bir yuva varmışta buradaki kadınlar boşan diye tutturuyormuş edasıyla yorum yapıyor. Allah tüm kullarını eşit yaratmış, ben bir kadının adamın karısı yaptığında gözünün yaşına bakmayacağı bir konuda senin için affetmeyip boşanmakta bir seçenek dedim diye niye ben yuvayı bozmak isteyen kişi oluyorum?

Buradaki yorumları okuyunca cidden inanamıyorum. Aldatılan şiddet gören kadına boşanabilirsin diyene yuva yıkıcı gözüyle bakılıyor. Bunlar kanunda açık boşanma nedeni zaten. Benim algım cidden almıyor bazı şeyleri, kadının toplumda ikinci plana ötelenmesinin suçunu biz hep erkeklere atıyoruz ama bazı kadın zihniyetleri var ki erkekten beter. Bir erkeğin karısı erkeği aldatınca bir Allahın kulu 10 çocuklarıda olsa affet çocuğun var demez, hatta adam boşanmazsa onursuz midesiz olmakla suçlanır toplum tarafından dışlanır, daha ağır sıfatlar yakıştırılır. Ama iş kadın olunca erkeklerden önce kadınlar başlıyor, yuva kolay kurulmuyor, çocukların hayatını yakma, zaten dişi köpek kuyruk sallamış, yoksa masum saf koca niye aldatsın diye. Ya kardeşim adam yuvasını çocuğunu düşünmeden boynuzu takınca sorun yok, sen kocayı boşayınca boşanmanın tüm yükü sende; sanırsın kadınlar can sıkıntısından boşuyor kocayı. Epey zamandır takip ediyorum buradaki bayanların %80 i zaten sadece şiddet ve ihanette boşan diyor ama bazı kadın üyeler durup durup sanki ortada mutlu bir yuva varmışta buradaki kadınlar boşan diye tutturuyormuş edasıyla yorum yapıyor. Allah tüm kullarını eşit yaratmış, ben bir kadının adamın karısı yaptığında gözünün yaşına bakmayacağı bir konuda senin için affetmeyip boşanmakta bir seçenek dedim diye yuvayı bozmak isteyen kişi oluyorum.

Anlattıklarınız hepsi doğru fakat bu çok önceden gelen saçma sapan ve cahiliye zamanından kalma yetiştirme tarzıyla alakalı.

Erkek çocuğuna sen ne canlar yakıcan büyünce.

Kız çocuğuna aman başını eğdiğin yerden kaldırma, kimseyle konuşma adın çıkar.

Diye diye diye bizleri mahfettiler böyle...

Anlattıklarınız hepsi doğru fakat bu çok önceden gelen saçma sapan ve cahiliye zamanından kalma yetiştirme tarzıyla alakalı.

Erkek çocuğuna sen ne canlar yakıcan büyünce.

Kız çocuğuna aman başını eğdiğin yerden kaldırma, kimseyle konuşma adın çıkar.

Diye diye diye bizleri mahfettiler böyle...
İşte tamam geçmişteki insanlar cahilmiş yapmış ama şimdi koca koca üniversite mezunu iş güç sahibi kadınlar veriyor bu akılları, ben illa kadın boşansında demiyorum, kişinin kendi dünyasıdır, kendi tercihidir, kendi onuru gururudur boşanır boşşanmaz ama ben olsam boşanırdım diyene neden sanki yuvayı o kadın bozmuş ve boşanma gerçekleşse onun menfaatine birşey olacakmış gibi , sen buradaki kadınlara bakma bunlar yuva yıkıcı tarzında yorumlara çıldırıyorum.
Evli bir adamla beraber olan kadın ahlaksızdır ama kimse kimseyi karşısındakinin niyeti olmadan baştan çıkaramaz, bir ilişki yaşamak için kandıramaz. Yani ikinci kadına o fırsatı veren hep erkektir.
Ama öyle yorumlar yapılıyorki masum kocayı yoldan kötü kadın çıkarır, başka kadınlar boşan der yuvanın yıkılmasına vesile olur, zavallı aldatılan kadın başkasının lafına uyar aldatan kocasını boşayınca yuvasını dağıtır. Çocuklar bu kadınlar yüzünden babasız kalır, evlilik bu kadınlar yüzünden biter, burada bir Allahın kulu demez asıl suçlu elin kadının koynuna giren, karısına etmediği iltifatlatı eden, karısına almadığı hediyeleri elin kadınına alan kocadır asıl suçlu diye. Kazara söyleyende boşanma tellalığı yapmakla suçlanır. Birde üstüne evliliği bozan sanki aldatılan kadınmış gibi, evliliğin için mücadele et, kocanı terapiste gitmeye ikna et, çocuklarının babasız kalmasına sen sebep olma, hatta süslen, kilo ver, kocanı eve bağla diye akıllar verilir. Biz kadınlar bu kafada olduğumuz sürece erkeklere birşey demiyorum artık.

İşte tamam geçmişteki insanlar cahilmiş yapmış ama şimdi koca koca üniversite mezunu iş güç sahibi kadınlar veriyor bu akılları, ben illa kadın boşansında demiyorum, kişinin kendi dünyasıdır, kendi tercihidir, kendi onuru gururudur boşanır boşşanmaz ama ben olsam boşanırdım diyene neden sanki yuvayı o kadın bozmuş ve boşanma gerçekleşse onun menfaatine birşey olacakmış gibi , sen buradaki kadınlara bakma bunlar yuva yıkıcı tarzında yorumlara çıldırıyorum.
Evli bir adamla beraber olan kadın ahlaksızdır ama kimse kimseyi karşısındakinin niyeti olmadan baştan çıkaramaz, bir ilişki yaşamak için kandıramaz. Yani ikinci kadına o fırsatı veren hep erkektir.
Ama öyle yorumlar yapılıyorki masum kocayı yoldan kötü kadın çıkarır, başka kadınlar boşan der yuvanın yıkılmasına vesile olur, zavallı aldatılan kadın başkasının lafına uyar aldatan kocasını boşayınca yuvasını dağıtır. Çocuklar bu kadınlar yüzünden babasız kalır, evlilik bu kadınlar yüzünden biter, burada bir Allahın kulu demez asıl suçlu elin kadının koynuna giren, karısına etmediği iltifatlatı eden, karısına almadığı hediyeleri elin kadınına alan kocadır asıl suçlu diye. Kazara söyleyende boşanma tellalığı yapmakla suçlanır. Birde üstüne evliliği bozan sanki aldatılan kadınmış gibi, evliliğin için mücadele et, kocanı terapiste gitmeye ikna et, çocuklarının babasız kalmasına sen sebep olma, hatta süslen, kilo ver, kocanı eve bağla diye akıllar verilir. Biz kadınlar bu kafada olduğumuz sürece erkeklere birşey demiyorum artık.
Çünkü onları bahsettiğim kalıp ta " sen erkeksin" diye yeriştiren gene biz kadınlarız.

Oğlumun babannesi 8 yaşındaki oğluma çok canlar yakıcan ne kızlar koşucak peşinden diyor, eşim de aynı hiç sesini çıkarmıyor.

4 yaşında kızım var. Bende dedim ki o zaman bu kız da çok erkeğin peşin de koşucak?
Şimdiden işlemeyin çocukların bilinç altına böyle saçma şeyleri dedim. Biraz sessizlik oldu. Başka zaman bir araya gelmemiz de babaanne gene aynı laflar!!

Bu bahsettiğimiz zihniyet, algı, cahillik kolay kolay değişmez, değişemez...

İşte ben kendi çapımda doğru şekilde yetiştirmeye çalışıyorum en yakın örnek ama babanneden mi alır, bende mi bilemiyorum ki.

3 üniversite de bitirse, oğlumun bi bilinç altı olucak sonuçta. Kızım da erkek yaparmış die bilinç altıma işlenicek. Yani çok geniş bu konu.

Allah yardımcımız olsun.

Allahım o kadar zor bir durum ki çarşamba günü randevu aldım avukattan boşanma konusunda netim. Yalnız arkadaşlar benim çocuklarım biri 5 diğeri 1.5 yaşında. Arkamda maddi manevi destek olabilecek bir ailem yok kız kardeşim hariç. Ben diyorum ki bir iş bulup çalışayım düzenimi oturtayım sonrasında çocuklarımı geri alabilirmiyim. Onlarsız nasıl dayanıcam bilmiyorum çok küçük ve bana çok düşkünler. Ama gururum onurum herşey den önce gelir. Eş kişisinin ayağının altına paspas yapamam. Boşanma sürecini nasıl yönetmeliyim sizce

Allahım o kadar zor bir durum ki çarşamba günü randevu aldım avukattan boşanma konusunda netim. Yalnız arkadaşlar benim çocuklarım biri 5 diğeri 1.5 yaşında. Arkamda maddi manevi destek olabilecek bir ailem yok kız kardeşim hariç. Ben diyorum ki bir iş bulup çalışayım düzenimi oturtayım sonrasında çocuklarımı geri alabilirmiyim. Onlarsız nasıl dayanıcam bilmiyorum çok küçük ve bana çok düşkünler. Ama gururum onurum herşey den önce gelir. Eş kişisinin ayağının altına paspas yapamam. Boşanma sürecini nasıl yönetmeliyim sizce
Kocanız kabul etti mi hattın kendisine ait olduğunu.

Çocukların olmadan 1 gün bile geçirme

Son durum ne diye bakmaya geldim kesinleşti mi ki? Yorumları okuyamadım. Kabul etti mi hattın kendisine ait olduğunu? Okudunuz mu yazışmaları falan?

Hattı öylesine açmış ama gerekirse savcılığa bile başvurup tüm geçmişi talep edebilirmiş vicdanı rahatmış mış mış mış. Hernryse uzadıkça çirkinleşiyor konu. Şu an yegane derdim çocuklar mahkeme babaya verse ben düzen kurduktan sonra geri alabilir miyim. Bir de Allahım bana dayanma gücü versin onlar olmadan nasıl yaşarım kalbim sıkışıyor düşündükçe

Hattı öylesine açmış ama gerekirse savcılığa bile başvurup tüm geçmişi talep edebilirmiş vicdanı rahatmış mış mış mış. Hernryse uzadıkça çirkinleşiyor konu. Şu an yegane derdim çocuklar mahkeme babaya verse ben düzen kurduktan sonra geri alabilir miyim. Bir de Allahım bana dayanma gücü versin onlar olmadan nasıl yaşarım kalbim sıkışıyor düşündükçe
Çok küçükler asla babaya verilmez, vermez yani hakim.

Çok hızlı ilerliyorsunuz ,
Sakin olun.

Öfke ile kalkan zarar ile oturur.

Çocukları ailenize bırakıp , başbaşa tüm detayları görüşün.

Belki de hiç yoktan yuvanızı yıkacaksınız.

Back
X