Valla ben kadın erkekten büyük olur mu diye laf edenlere ilk lafım Peygamber Efendimizde (sav) kendisinden 20 yaş büyük Hatice Validemizle evlenmiş diyorum. He bi de erkekler 3 kadın alıp sünnete uyalım diyince bunu diyorum. Neden 3 alıp kendinizden büyük bir eşi alıp sünnete uyayım demiyorsunuz diye. Neyse konuyu dağıtmayayım. Bu hissettiğiniz baskı toplumsal algı baskısı -mahalle baskısı-, ne dinen, ne ahlaken, ne vizdanen ne de hukuken bir sıkıntı göremedim. Aşk var mı? var. Severek mi evlendiniz, evet. Acaba siz kocanızdan içten içe utanıyor olabilir misiniz? Yani anneniz, diğer akrabalarınızın söyledikleri, çevrenizden duyduklarınız size acaba hata mı yaptım da kendimden küçük olgun görünmeyen bir erkekle evlendim dedirtiyor mu? Yani sanki onun sizi beğenmesinden ziyade siz artık eskisi gibi kocanızı beğenmiyor olabilir misiniz? Kadınlar toplum nazarında oturaklı, saygı duyulan erkekleri de sever. Sizin gözünüzden düşmüş olabilir mi? Cevap hayırsa espriyle, eğlenerek, severek, sevilerek bu meselelere takılmadan evliliğinizi yürütün derim ben.