Esim gay mi nasıl anlayacağım...

Teşekkür ederim ilk defa adam gibi bir cevap veren oldu herkes burda aksine eleştirmeyi tercih ediyor

Olabiliyor öyle çok takmayın, en azından kadınla aldatması beklendik bir şey ki bu da hiç kabul edilemez ama ihtimal dahilindedir, erkekle olunca hem hayallerin karşındaki insanın profili hem sana hiçbir şey hissetmeden beraber oluşu birden yıkıyor insanı, daha ağır olabiliyor çünkü gerçek anlamda kandırılmışlık hissi. Cevap vermediniz öyle belirgin bir şeyi var mıydı eşinizin?

sen intihara kalkışınca adam o kadar korkmustur ki bence gay olsa bile ömrü boyunca bir daha boyle bir seye kalkısmaz ya da asla caktırmaz icine atar icinde ne varsa icinde kalır.
Allah aşkına bu sekilde yorum yapınca egonuzu mu tatmin ediyorsunuz burda adam gibi soru sorduk cevaplara bak sizler de bu durumda olabilirsiniz

Yardımcı böyle k olunur üsluba bakın pisman oldum böyle birşeyi dile getirdigime herkes eleştiri yapacak yer arıyor çözüm değil

Çözüm önerisi verenler de var.Ayrılmak.
Tamam belki duygusal bir dönemdesiniz ama lütfen başınıza bu kadar şey gelmiş hala gay mi gayse ayrılırım diyorsunuz.Ayrılmanız için yeterince sebep var zaten.En başta intihara kalkışmanız bile bir şeylerin yanlış gittiğinin ispatı.

Ne gibi belirgin görmedim ki sinirlerimi bozdu burda sırf eleştirmek için yorum yapanlar

Intihara gitmiş olmak hersey vardı çocuğumu kaybetmek de dahil eşimin böyle bir ihtimali değil bir bayanla bir erkekle ile kaldıramayacağım birşeydi ben yanlis yaptim farkındayım ama kim Sen olmadığı için o an ölmek te bulmuştum çareyi kimsesizlik çok zordur hele ki böyle durumlarda

Eşiniz biseksüel muhtemelen.
Benim biseksüel arkadaşım var. Bazen takılıyor ama bazen ciddi ilişkisi oluyor kadınlarla yada erkeklerle.
Fakat burada asıl sorun eşinizin biseksüel yada gay olması değil. Defalarca aldatma teşebbüsüne rağmen devam etmeniz. Yakalamasaydınız teşebbüs olmayacaktı aldatılacaktınız, aldatılmaktan farkı yok ki? Neden aldatıldığınız halde devam ediyor yetmiyor o eve bir de yalnızlık dindirmek için çocuk yapıyorsunuz ki?
Benim annem intihara teşebbüs edecek kadar mutsuz bir kadın olsa ve o mutsuz evliliğe beni can sıkıntısını almak için doğursa asla affetmezdim. Bakalım o çocuk erkeklerle cinsi münasebet kuracak bir baba istiyor mu? Yada siz biseksüel bir baba ister miydiniz?
İnanılmaz bencilce bir iş yapmışsınız.
Yapmanız gereken şey ilk aldatılma teşebbüsünde ayrılmaktı. Erkek yada kadınla aldatılmanın ne önemi var ki? Adam iki kere başkasıyla yatmaya kalkmış. Asıl sindirememeniz gereken şey mesajlaşması randevulaşması olmalıydı.
Ama en önemlisi o çocuğu muhtemelen istemeyeceği mutsuz ve karışık bir ortama getirmemeliydiniz. Ben olsam bunu asla affetmezdim.

Tamam ama sonuç olarak eşiniz sizi aldatmış ve şiddet görmüşsünüz.Lütfen kendinize gelin çocuğunuz için çok üzgünüm ama siz hala yaşıyorsunuz.Bütün ömrünüzü eşinizin sizi aldatıp aldatmadığını düşünerek geçiremezsiniz ya da gay olup olmadığını.Bırakmanız için yeterince sebep var bana göre.

Size artık cevap bile verme tenezzulunde bulunmuyirum alay etmek kolay tarafı işin
sız ınsanlara atar yapmak ıcın mı konu actınız ?
ödümüz kopuyor buraya bırsey yazarken
sımdı agır bırsey soylemek ıstemıyorum
neyse...

Siz merak etmeyin ben çocuğumu böyle bir ortama getirmeyecegim ki bu soruyu sordum ama burdaki çoğunluk eleştiri odaklı cevaplar vermiş ben gerçekten sizin vb cevap verenlere sormuştum

Ya belirgin bi şey anladığınız yoksa demek ki biseksüel olabilir, ya da gerçekten heyecan aramış olabilir. Ama üstüne gidip sorarsanız bence de cevap vermez. Allah yardımcınız olsun.
Belirgin birsey erkeklere yönelik tarzda dediğiniz gibi bir durumu yok oyle erkeklere bakayım vs demek istediniz sanırım

Belirgin birsey erkeklere yönelik tarzda dediğiniz gibi bir durumu yok oyle erkeklere bakayım vs demek istediniz sanırım

Hayır pembe,kırmızı gibi renkleri sevmesi, sanatla içiçe olması, makyaj vs ilgi duyması daha dar giyinmesi, modadan anlaması, çok bakımlı olması, bizim hanzo erkeklere göre daha kibar olması yani vs...

sız ınsanlara atar yapmak ıcın mı konu actınız ?
ödümüz kopuyor buraya bırsey yazarken
sımdı agır bırsey soylemek ıstemıyorum
neyse...
Peki buradaki kişiler eleştirip yerden yere vursun diye ki konu acmaliydim pardon ama bin pisman oldum sorduguma gerçekten düzgün cevap veren sayısı 5 yada 10geçmez eleştirmeyi seven bir milletiz malum

Hayır pembe,kırmızı gibi renkleri sevmesi, sanatla içiçe olması, makyaj vs ilgi duyması daha dar giyinmesi, modadan anlaması, çok bakımlı olması, bizim hanzo erkeklere göre daha kibar olması yani vs...
Bunların hiçbiri yok canım

Emin olunca zaten gecirmeyecem bu yuzden sordum bu soruyu da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…