Tabiki böyle birsry var ise ayrilacam emin olmak istiyorum sadeceAnal seks arzusu derken aynı şey değil bence
Kesinlikle etmiyorum zaten dedim birkez daha olursa asla affetmem bunu bil dedim ki affetmem de
Ben herşeyin farkındayım merak etmeyin benimde hukmumu süreceğim gün var ben o günü bekliyorum nasipse iste o zamsn için bütün bu sorulara cevap arıyorum ama suan buradaki hiçkimse beni anlayamaz ancak eleştiride bulunur
Fikir almak tabiki farklı bakış amaç ama burda çoğu kişinin amacı yerden yere vurmak düşman olmak icin tanismak gerekmez ama burda eleştirilecek bir yön varsa bu sekilde karşıdaki insanı rencide ederek yapilmamaliniye bu kadar olumsuzsunuz ?
biz düşmanınız değiliz ki sizide tanımayız etmeyiz..
eleştiri değil bunlar dışardan gördüklerimiz..
insan içinde yaşarken çoğu şeyi göremeyebilir bu konuyuda o amaçla açmadınız mı ?
fikir almak , farklı bakış açıları duymak..
Sepetlemek oyle kolay olsaydı keske benim arkamda bir Allahın kulu yok önümde deİşte birkere kabul etmek bu olaylara kapı açıyor.
İspat etmeye çalışmaktansa bunla yorulmayın bile sepetleyin gitsin
Aslında oyle değil yani şöyleki erkektir yapar mantığında buyumedim çünkü babam çok şükür yapmadı ama beni çaresiz bırakan ailemin aslında var ama yok oluşu bana destek olmazlar hiçbir konuda hep eşimi desteklediler başka konularda da aynı onlar için gecinde esinle nasil gecinirsen geçin başka mantık yok şimdi hamileyim inanın bu çocuğu kendi yanlizligim için yaptim nasipse seneye okulum bitiyor ve ins atamam çıkarsa bu sorunları çözeceğim ins.
Kabul etmiyorumKadınlarla yazışmalarını kabul ediyorsunuz ama.
Aynı konumda olmadığınız için bilemezsinizKendi yalnızlığınız için çocuk yapılmaz.
Okuyup buraya sırf yorum yapmak için okumasaniz tabiki iyi olurdu benim derdim bana yeter ama burdaki bazı kişilere de malzeme olmuşKonun mıdemı bulandrdı keşke okumasaydım
Geldim de gördüklerine şaşırdım h emcinsim olarak benim başıma gelenin burdaki kimsenin başına gelmeyecek garantisi var ki burdaki herkes bol bol sadece eleştirmekle kalmış niye sorduysam pisman oldumOoo konu sahibi gelmiş çok sert
Öldüm öbür taraftan yazıyorum sizler ne yapmak istiyorsunuz anlamadım bu durum sizlerinde başına gelebilirdiYa ne bileyim canıma kıydım ne demek? Başka anlamı varda biz mi bilmiyoruz ölmüş olması gerekmiyor muydu?kafamda deli sorular
Olmayan şey sizin durumu farklı göstermeniz bu dedileriniz sadece varsayımBen hiçbir şey anlayamadım. Şiddet var, trans ilişkiye teşebbüs var, kadınla sanal seks var. Ama boşanmak yok.
Suan mecburum burdaki herkes bana düşman gibi davranacagina keske yardımcı olmaya calissaydineden evlilige devam etmek istiyorsunuz?
bence yeterli sebep bunlar ya, evet gay esiniz.. gay degilse de sadece kadinlara ilgi duymuyor. bunlar yeterli bence..
birde tokat atti yazmissiniz, baska bi kadinla sanal ortamda yazismis vs vs vs. devam etseniz bile hep bi supheniz olur gay mi degilmi diye. ben olsam baya sarsilirdim heralde ve tiksinirdim.
Evet sorun bu tövbe tövbe tabiki aldatmasi da bir sorun bir dahası yok bununSorun aldattığı kişinin gay olup olmaması galiba ben onu anladım.
Suan mecburum burdaki herkes bana düşman gibi davranacagina keske yardımcı olmaya calissaydi
Yardımcı böyle k olunur üsluba bakın pisman oldum böyle birşeyi dile getirdigime herkes eleştiri yapacak yer arıyor çözüm değilOluyorlar zaten.
Belki ağır yazıyor olabilirler ama kötülüğünüz için değil.Keşke siz de yazan insanları düşman gibi görmeyi bıraksanız.
Şiddet uygulayan+aldatan adam gay olsa ne olur olmasa ne olur.
Ha ayrıca aynı durumda olmadığınız için bilemezsiniz lafını da kabul etmiyorum.Belki ben bu mantıkla dünyaya getirilmiş bir çocuğumdur nereden biliyorsunuz ?
Teşekkür ederim ilk defa adam gibi bir cevap veren oldu herkes burda aksine eleştirmeyi tercih ediyorAslında tipik belirtiler oluyor sayfaların hepsinde okuyamasam da ne bileyim daha canlı renklerden hoşlanması, sanat ruhlu olması, çok bakımlı olması gibi şeyler yok mu? Ya da kadınsı bi tarafı?
ispatlarsan yani emin olursam zaten gecirmeyecem benim sıkıntım da bu buradakiler anlamasadaBiseksuel olabilir esiniz
Olmasa bile bir erkekle bunu yasayacak kadar sapkinda olabilir
Allah yardimciniz olsun fakat boyle bir adamla omur gecer mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?