Esim gay mi nasıl anlayacağım...

niye bu kadar olumsuzsunuz ?
biz düşmanınız değiliz ki sizide tanımayız etmeyiz..
eleştiri değil bunlar dışardan gördüklerimiz..
insan içinde yaşarken çoğu şeyi göremeyebilir bu konuyuda o amaçla açmadınız mı ?
fikir almak , farklı bakış açıları duymak..

Fikir almak tabiki farklı bakış amaç ama burda çoğu kişinin amacı yerden yere vurmak düşman olmak icin tanismak gerekmez ama burda eleştirilecek bir yön varsa bu sekilde karşıdaki insanı rencide ederek yapilmamali

Kendi yalnızlığınız için çocuk yapılmaz.

Ya ne bileyim canıma kıydım ne demek? Başka anlamı varda biz mi bilmiyoruz ölmüş olması gerekmiyor muydu? kafamda deli sorular
Öldüm öbür taraftan yazıyorum sizler ne yapmak istiyorsunuz anlamadım bu durum sizlerinde başına gelebilirdi

Suan mecburum burdaki herkes bana düşman gibi davranacagina keske yardımcı olmaya calissaydi

Suan mecburum burdaki herkes bana düşman gibi davranacagina keske yardımcı olmaya calissaydi

Oluyorlar zaten.
Belki ağır yazıyor olabilirler ama kötülüğünüz için değil.Keşke siz de yazan insanları düşman gibi görmeyi bıraksanız.
Şiddet uygulayan+aldatan adam gay olsa ne olur olmasa ne olur.

Ha ayrıca aynı durumda olmadığınız için bilemezsiniz lafını da kabul etmiyorum.Belki ben bu mantıkla dünyaya getirilmiş bir çocuğumdur nereden biliyorsunuz ?

Aslında tipik belirtiler oluyor sayfaların hepsinde okuyamasam da ne bileyim daha canlı renklerden hoşlanması, sanat ruhlu olması, çok bakımlı olması gibi şeyler yok mu? Ya da kadınsı bi tarafı?

Yardımcı böyle k olunur üsluba bakın pisman oldum böyle birşeyi dile getirdigime herkes eleştiri yapacak yer arıyor çözüm değil

Aslında tipik belirtiler oluyor sayfaların hepsinde okuyamasam da ne bileyim daha canlı renklerden hoşlanması, sanat ruhlu olması, çok bakımlı olması gibi şeyler yok mu? Ya da kadınsı bi tarafı?
Teşekkür ederim ilk defa adam gibi bir cevap veren oldu herkes burda aksine eleştirmeyi tercih ediyor

Biseksuel olabilir esiniz
Olmasa bile bir erkekle bunu yasayacak kadar sapkinda olabilir

Allah yardimciniz olsun fakat boyle bir adamla omur gecer mi ?

Biseksuel olabilir esiniz
Olmasa bile bir erkekle bunu yasayacak kadar sapkinda olabilir

Allah yardimciniz olsun fakat boyle bir adamla omur gecer mi ?
ispatlarsan yani emin olursam zaten gecirmeyecem benim sıkıntım da bu buradakiler anlamasada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…