Esim gay mi nasıl anlayacağım...

Mesajları yeni gördüm kac gündür giremedim ama şiddet oyle yok ha diyeceksiniz ki farkeder mi evet eder ben çocuğu ailem olmadığı için istedim pisman da degilim sizler beni elestirin diye bu yazıyı yazmadım fikir verirken bu kadar kırıcı olmak kolay

Teşekkür ederim

arkadaşım sen kendine değer vermiyorsun şu mesajından ne kadar belli..
şiddet öyle yok ne demek ?
tokat şiddet değil mi ?
kırıcı değilim gerçekçiyim.. keşke sizde görebilseniz ..
adam tokat atmış şiddet yok diyorsunuz , aldatmış sanal diye üstünü örtmüşsünüz..

karşınızdaki sizin kendinize verdiğiniz değer ölçüsünde size davranış şeklini belirler..

Ben herşeyin farkındayım merak etmeyin benimde hukmumu süreceğim gün var ben o günü bekliyorum nasipse iste o zamsn için bütün bu sorulara cevap arıyorum ama suan buradaki hiçkimse beni anlayamaz ancak eleştiride bulunur

Ya ne bileyim canıma kıydım ne demek? Başka anlamı varda biz mi bilmiyoruz ölmüş olması gerekmiyor muydu? kafamda deli sorular
Size komedi çıkmış farkındayım ve kac gündür giremedim Allah kimsenin başına vermesin kimse istemez bu durumu

Tokat attı diye yazdığımı hatırlamıyorum başka bir konu olabilir o neyse evet ayrilacam tabiki ama zamanını bekliyorum ve emin olmak istiyorum

Sıkıntı çok da, siz sadece gay olmasına kafayı taktiginiz için ona yorum yapayım. Mesele sadece anal seks arzusunu gidermek olsaydi bunu bir kadınla da yapabilirdi. Demek ki erkeklere ilgi duyuyor ki bunu bir erkekle denemeye kalkışmış. Kendinizi öldürmeye çalışacağınıza ayrılıp yolunuza bakmayı niye düşünmediniz ?

Anal seks arzusu derken aynı şey değil bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…