Mesajları yeni gördüm kac gündür giremedim ama şiddet oyle yok ha diyeceksiniz ki farkeder mi evet eder ben çocuğu ailem olmadığı için istedim pisman da degilim sizler beni elestirin diye bu yazıyı yazmadım fikir verirken bu kadar kırıcı olmak kolayMesajlarin
Tabiki ayrilacam gay bir insanla devam etmem etmuycem ki soruyorumYazmışlar aynı şeyi ama bende merak ediyorum diyelim ki gay ? Napıcaksınız devam ediceksiniz sonunu göze alamadığınız şeyi kurcalamayın
Teşekkür ederimCanım eşin senden ters ilişki istemiş bu talebi senden yana yapmış. sana "bir vibratör alalım ve benimle ters ilişkiye gir dememiş"
Gay olan birinin hiç bir şekilde kadınla ilişkisi olmaz.
Lezbiyenin asla erkekle işi olmadığı gibi.
Biseksüel olabilir hem bayana hem erkeğe ilgi duyabilir bunu da ancak sen anlarsın. Biz değil.
Ben yaptığım hatanın zaten farkındayım ama bir anda şok geçirdim yapmamam gereken birşeyi yaptimO değil de sen neden intihar girişiminde bulunuyorsun? Adam binbir çeşit zevk peşinde, sen canına kıyıyorsun
Size söyledim elbette var sıkıntı olmasaydı burda sormazdım ama siz anlamak istemiyorsunuz ki aynisini söyleyip duruyirsunuzGay ise sıkıntı, değil ise aldatabilir sakıncası yok
Mesajları yeni gördüm kac gündür giremedim ama şiddet oyle yok ha diyeceksiniz ki farkeder mi evet eder ben çocuğu ailem olmadığı için istedim pisman da degilim sizler beni elestirin diye bu yazıyı yazmadım fikir verirken bu kadar kırıcı olmak kolay
Ben herşeyin farkındayım merak etmeyin benimde hukmumu süreceğim gün var ben o günü bekliyorum nasipse iste o zamsn için bütün bu sorulara cevap arıyorum ama suan buradaki hiçkimse beni anlayamaz ancak eleştiride bulunurarkadaşım sen kendine değer vermiyorsun şu mesajından ne kadar belli..
şiddet öyle yok ne demek ?
tokat şiddet değil mi ?
kırıcı değilim gerçekçiyim.. keşke sizde görebilseniz ..
adam tokat atmış şiddet yok diyorsunuz , aldatmış sanal diye üstünü örtmüşsünüz..
karşınızdaki sizin kendinize verdiğiniz değer ölçüsünde size davranış şeklini belirler..
Çok şey değişirGay diyelim, ne değişir?
Size de eğlence çıkmış belli ki alay etmenizden belli ama kimse bu sekilde bir konumda olmayı istemezdi eminim ve çok kişi vardır bunu itiraf edemeyen@glysldnl kardo beyler gelince ayaklari yikayip suyunu iciyoruz
Tabiki ayrilacsm boşa sormuyorum emin oluncaYazmışlar aynı şeyi ama bende merak ediyorum diyelim ki gay ? Napıcaksınız devam ediceksiniz sonunu göze alamadığınız şeyi kurcalamayın
Size komedi çıkmış farkındayım ve kac gündür giremedim Allah kimsenin başına vermesin kimse istemez bu durumuYa ne bileyim canıma kıydım ne demek? Başka anlamı varda biz mi bilmiyoruz ölmüş olması gerekmiyor muydu?kafamda deli sorular
Çok komiksinizfake bi erkek hesap açıp kocanla yazış
Kimse pipi vb için canına kiymadi yaşayan bilir siz eleştiri bile yapamıyorsunuz doğru dürüstay tamamini okuyamadim.. pipisinin derdinde bi i... icin canima kiyamam valla canim cok tatli
Tabiki ayrilacam gay bir insanla devam etmem etmuycem ki soruyorum
Tokat attı diye yazdığımı hatırlamıyorum başka bir konu olabilir o neyse evet ayrilacam tabiki ama zamanını bekliyorum ve emin olmak istiyorumneden evlilige devam etmek istiyorsunuz?
bence yeterli sebep bunlar ya, evet gay esiniz.. gay degilse de sadece kadinlara ilgi duymuyor. bunlar yeterli bence..
birde tokat atti yazmissiniz, baska bi kadinla sanal ortamda yazismis vs vs vs. devam etseniz bile hep bi supheniz olur gay mi degilmi diye. ben olsam baya sarsilirdim heralde ve tiksinirdim.
Sıkıntı çok da, siz sadece gay olmasına kafayı taktiginiz için ona yorum yapayım. Mesele sadece anal seks arzusunu gidermek olsaydi bunu bir kadınla da yapabilirdi. Demek ki erkeklere ilgi duyuyor ki bunu bir erkekle denemeye kalkışmış. Kendinizi öldürmeye çalışacağınıza ayrılıp yolunuza bakmayı niye düşünmediniz ?Kızlar ben 7 yıllık evliyim eşimi de çok fazla seviyorum malesef ama şüphelerim var ben yanasmadan bana yanaşmıyor bundan 6 yıl önce net ten faceden 1bulgaristanli kadınla yazismasini yakaladım.ve evi terkettim sonrasında geri döndüm neden diyeceksiniz sanal da olduğu için ve öylesine yazistım deyip bir sürü dil döktüğü için geri geldim sonrasında birsey olmadı ta ki çocuğumuz olup vefaat ettikten sonra bette bir yazismasini daha yakaladım ama çok kötü oldum ölmek istedim bir anda ve yaptim çünkü esim bir erkekle yazismisti yer ayarlamaya çalışıyorlardı fakat sonrası yoktu sadece bu sekilde yazmışlardı ama esim bu konularda çok cimridir vermez para fakat nasil böyle birsey yapar aklım almadı bir anda gözüm döndü canıma kiydim.sonrasında beni suçladı yanlis anladigin birsey için canına kiydin diye oysaki ben onu canımdan çok seviyordum bunu da biliyordu üç gün yoğun bakımda kaldım ama o çektiğim acılardan sonra dedim ki degmezmis kimse için sonra geldi bana çok kızgın olduğunu neden böyle birsey yaptığımı ve beni suçladı ve dedi ki ben orada bu kişinin gay olduğunu bilmeden öylesine yazmıştım sonra girgirinaydu dedi ben tatmin olmadım ama ailem hiç arkamda durmaz oyle şey yapmaz vs dediler ikna ettiler beni ondan beridir birsey yakalamadim ama ben ararsam arar ben dokunursam dokunur çok nadirdir kendiliğinden yanıma yanasmasi sizce nasil anlarım gerçekten gay mi değil mi çok üzücü ve utanç verici bir durum bunu başka kimseye de söyleyemiyor insan ama kendisiyle kac kez konuştum bu senin elinde olan birsey değil eğer oyle bir durumun varsa lutfen söyle diye ikimizi de mutsuz etme dedim yok oyle birsey dedi.ama benim tahminim bir kocamak yapmak istedi onda da beceremedi kaçamak ta şöyle çok afedersiniz bazi erkekler arkadan ister ya benim esim bana da daha once söyledi ben kabul etmedim günah çünkü.sanırım bunu başka şekilde karşılamak istedi ama şunu da soyluyeyim çok afedersiniz ters ilişki hariç eşimin her dediğini yaparım ve bu konuda hic sıkıntı olmuyor diye düşünüyorum hatta istediğinden fazlasını bile yapıyorum yeter ki o memnun olsun fakat dedigim gibi korkum da yok değil sizce ne yapmalıyım çok uzun oldu kusura bakmayın
Kesinlikle etmiyorum zaten dedim birkez daha olursa asla affetmem bunu bil dedim ki affetmem deKadınlarla yazışmalarını kabul ediyorsunuz ama.
Anal seks arzusu derken aynı şey değil benceSıkıntı çok da, siz sadece gay olmasına kafayı taktiginiz için ona yorum yapayım. Mesele sadece anal seks arzusunu gidermek olsaydi bunu bir kadınla da yapabilirdi. Demek ki erkeklere ilgi duyuyor ki bunu bir erkekle denemeye kalkışmış. Kendinizi öldürmeye çalışacağınıza ayrılıp yolunuza bakmayı niye düşünmediniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?