özgüvenı olunca eve sığmıyormu anlamadım
gelecek kaygısı olmadğı için herşey çok normal geliyor ona
hala gellmedı herhalde özgüvenlımıdır nedır bılemem ama evlendığınden haberı yok bu adamdan çocuk düşünme bana kalırsa en azından 2 yıl daha eve erken gelmeye başlamadan zaten zamanıda bulamıyorsunuzdurkı saate bak adam evde yok alışık olmadığımdan çok tuhaf geliyor bana bu yuzden çok yazdım bu konuda
ne yapayım peki geldğinde ne diyeyim heran gelebilir.. bide bu konuyu açtğmı görse al sana haklıyken haksız duruma düşmek diye buna denir...
ne yapayım peki geldğinde ne diyeyim heran gelebilir.. bide bu konuyu açtğmı görse al sana haklıyken haksız duruma düşmek diye buna denir...
arkadaşlarınıza deyin,haklısınız,bende geç geleyim o zaman 2 lerde 3 lerde. ne olacak kiarkadaşlarımlaydım bunda ne var.. diyo bana.. bunu hep diyorum
eşinde işler mi bilmiyorum ama
ben eşime arkadaşlarıyla çıkmasına izin vermiştim ama o kadar geç geleceğini tahmin etmedim
ve ona msj attım
canım eve gelmene gerek yok bu saate kadar nerdeysen orda kalabilirsin haa eve girmeye de çalışma arkada anahtar var
bi dene istersen
ve bence aranızdaki iletişim sorunlarını halledin insanlar evlenseler de tabikii arkadaşlarıyla görüşmeye hasret kalıyorlar ama işin b... çıkarmamak lazım
sofra hazırla kocana içiyorsa içkisine kadar koy hatta sende eşlik et rahatsız olduğun durumları anlat beraber çözüm bulun sakın suçlayıcı konuşma kendinden uzaklaştırma
arkadaşlarımlaydım bunda ne var.. diyo bana..
bi iletişim kopukluğu war doğru ama..inanın elimden geleni yapıyorum..ve ben yanlız kalmaktan çok korkan biriyim o bunu çok iyi biliyor ama ona rağmen böyle
eşim öğretmen 12de gidip 5te geliyor bende işten 8de geliyorum gelince o evde olmuyor tabi sonra bu saatlere yakın geliyor...
Once guzellikle konusun, baktiniz ertesi gun yine ayni yapiyor...
Kapiyi kilitleyip uyuyun (bu arada anahtari çikarmayinki kapiyi açamasin);
Her gece onu mi bekleyeceksiniz, birakin kapida kalsinda akli basina gelsin....
Sen kıymazsan o sana kıyar böyle ama..
Hayat böyle işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?