Eşim geç geliyor

gelecek kaygısı olmadğı için herşey çok normal geliyor ona

hala gellmedı herhalde özgüvenlımıdır nedır bılemem ama evlendığınden haberı yok bu adamdan çocuk düşünme bana kalırsa en azından 2 yıl daha eve erken gelmeye başlamadan zaten zamanıda bulamıyorsunuzdurkı saate bak adam evde yok alışık olmadığımdan çok tuhaf geliyor bana bu yuzden çok yazdım bu konuda

ne yapayım peki geldğinde ne diyeyim heran gelebilir.. bide bu konuyu açtğmı görse al sana haklıyken haksız duruma düşmek diye buna denir...

Son düzenleme:
ne yapayım peki geldğinde ne diyeyim heran gelebilir.. bide bu konuyu açtğmı görse al sana haklıyken haksız duruma düşmek diye buna denir...

şimdi çok geç oldu ne konuşsan kafası almazda hafta sonu dışarı çıkar evdebulabılırsen al karşına konuş evlilik denen şeyin böyle olmadığını anlat artık bır değil biz olduğunuzu anlat tabı hemen düzelmez belki ama bu gidişatada dur denmesı lazım

Niye haksız duruma düşesiniz,endişeleriniz var bu konuda başka birşey yok ki
Pc.den geçmişi silin madem,çıkarken..

Eşiniz eve alkollü mü geliyor?
Eğer öyleyse,soracaklarınızı sabaha bırakın?

Ne soracağım diyorsanız da,dün gece ve son 1 aydır nerede ve ne yapıyordun?
İletişim madem kopuk,bunun için kaçamayacağı bir konuşma ortamı yaratmanız gerekiyor sanırım,
bu soruyu ilk sorarsanız cevap alamamanız kuvvetle muhtemel..

Konu başlğı içeriği yansıtmadığı ve Türkçe karakterler içermediğiğ gerekçesiyle değiştirildi. Bilginize.

eşinde işler mi bilmiyorum ama
ben eşime arkadaşlarıyla çıkmasına izin vermiştim ama o kadar geç geleceğini tahmin etmedim
ve ona msj attım
canım eve gelmene gerek yok bu saate kadar nerdeysen orda kalabilirsin haa eve girmeye de çalışma arkada anahtar var

bi dene istersen
ve bence aranızdaki iletişim sorunlarını halledin insanlar evlenseler de tabikii arkadaşlarıyla görüşmeye hasret kalıyorlar ama işin b... çıkarmamak lazım
sofra hazırla kocana içiyorsa içkisine kadar koy hatta sende eşlik et rahatsız olduğun durumları anlat beraber çözüm bulun sakın suçlayıcı konuşma kendinden uzaklaştırma

bu taktiği denemeyen türk kadını var mı hala ??? :)
evliliğimizin ilk ayları geldi aklıma. :)))))

arkadaşlarımlaydım bunda ne var.. diyo bana..

bi iletişim kopukluğu war doğru ama..inanın elimden geleni yapıyorum..ve ben yanlız kalmaktan çok korkan biriyim o bunu çok iyi biliyor ama ona rağmen böyle

eşim öğretmen 12de gidip 5te geliyor bende işten 8de geliyorum gelince o evde olmuyor tabi sonra bu saatlere yakın geliyor...

Şu yukarıda yazdıklarına bakarak,şöyle diyebilirsin :

Ben geldiğimde sen nasılsa evde olmuyorsun.Ben hem sıkılıyorum hem yalnız korkuyorum.
En iyisi arkadaşlara takılayım.Yarın akşam yemeğe gideceklermiş,ben de onlarla gideceğim.

Olmaz molmaz derse...E arkadaşlarım yani,ne var ki bunda,ben senin arkadaşlarınla gezmene birşey diyor muyum dersin :)

Ben olsam ben de arkadaşlarımla gece gezmeleri yaparım.
Bekar evli fark yapmaz uygun olan,akşam çıkabilenlerle
eve girmem valla çatlasın. Yemek de yapmam zıkkım ye diye not bırakırım

dün gece hiç sesimi çıkarmadım bdaha bu saate ewe gelirsen almam seni dedim....TEPKİSİ ..KOCAMAN BOMBOŞ Bİ GÜLÜMSEME....

Once guzellikle konusun, baktiniz ertesi gun yine ayni yapiyor...
Kapiyi kilitleyip uyuyun (bu arada anahtari çikarmayinki kapiyi açamasin);

Her gece onu mi bekleyeceksiniz, birakin kapida kalsinda akli basina gelsin....

evt şu an evde arka odada uyuyor misafrlermz vardı gittiler o da uyudu...

Son düzenleme:
Once guzellikle konusun, baktiniz ertesi gun yine ayni yapiyor...
Kapiyi kilitleyip uyuyun (bu arada anahtari çikarmayinki kapiyi açamasin);

Her gece onu mi bekleyeceksiniz, birakin kapida kalsinda akli basina gelsin....

allah kahretsin kıyamıyorum biliyorum ki kapı açıldığı zmaan kabak benim başıma patlicak..

Sen kıymazsan o sana kıyar böyle ama..
Hayat böyle işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…