• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim geceliklerden etkilenmiyor!

Böyle biri için darısı başıma mı desem ne desem... :KK31:
Ayıcıklı pijamalarımı giyerim yatarım sıkıntı yok... :KK49:

bende bayılırım geceliklere kostümlere :rolleyes:
yakın bi arkadaşımla gidip kendimize gecelik almıştık.
benimkinde etki tavan olmuşken arkadaşımın eşi sen kötü kadınlara mı özeniyorsun o kadınlardan mı olacaksın diye yırtmış..
hepsi bir değil işte.

Merhabalar herkese, başlık biraz tuhaf oldu farkındayım ama konuyu hemen açıp aydınlatayım.
Biz mayıs ayında benim atamalarımdan dolayı yıldırım nikahıyla evlenen bir çiftiz. 3. ayını doldurmak üzere olan şimdilik mutlu bir evliliğimiz var. Şu ana kadar aramızda hiç bir anlaşmazlık olmadı diyebilirim yalnızca bu konu dışında:KK43:
Ben süsüne püsüne çok düşkün ve çeyizime aldığım onlarca geceliği giymek için evlenmeyi beklemiş biriyim. Evlendikten hemen sonra ramazan ayı girdi araya derken yeni yeni alıştım ilişkiye ve bu son zamanlarda o binbir hevesle aldığım gecelikleri giyerek sözde kocamı etkileyeceğim. Ama her giydiğimde beni hayal kırıklığına uğrattı malesef. Görünce etkilenmekten ziyade bön bön bakıyor. :KK12: Neymiş efendim o böyle gecelikleri sevmiyormuş, bana doğal giyinmek daha çok yakışıyormuş bilmem ne. Allah aşkına normal mi bu kızlar? Üstelik sadece gecelik değil makyajdan da hoşlanmıyor beyefendi. Dudağımda ruj olsa asla öpmez mesela. Evlenmeden önce nasıl farkedemedim ben bu özelliğini anlamıyorum. :KK43:
Belki bu mu derdin diyeceksiniz ama gerçekten zoruma gidiyor bu durum. Bu arada geceliklerim de öyle fantezi falan değiller, sıradan güzel şık bazıları tül bazıları saten gecelikler. Zaten hele fantezi geceliklerden hiç haz etmiyor kendisi. Bu gecelik muhabbetleri dışında cinsel hayatımızda bi sıkıntı yok. Ama beni gerçekten çileden çıkartıyor bu durum. Hangi adam karısını seksi gecelikler içinde görür de etkilenmez yahu!?:mad: Bana bir akıl verin kızlar, var mı bunun gibi bir erkek daha dünyada? Yoksa bir bana mı çattı böylesi.:KK67:
ay zavallım konusu açılmıştı geçen gün o kadar açıldık ki konu cinselliğe taşındı.benimkide sevmez rujlu öpmez http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/esinize-dans-eder-misiniz.846287/page-5:KK23:

benim eşimde makyajı sevmez. ki Allahtan sevmiyor. bende hiç sevmem. acayip üşenirim ben bakım olaylarına. :D
gecelik mevzusuna birşey diyemem. bende yeni evliyim. 4 ay bitti 5e girdik bizde. ben şimdiye kadar hiç gecelik giymedim. hatta pijimalarla yattım. ama çok şükür hiç sorunumuz olmadı.
misal geçen doğumgünüydü. bari dedim bu akşam giy birini de, geceyi beklemedik o ayrı. yine kaldı yani.

bende bayılırım geceliklere kostümlere :rolleyes:
yakın bi arkadaşımla gidip kendimize gecelik almıştık.
benimkinde etki tavan olmuşken arkadaşımın eşi sen kötü kadınlara mı özeniyorsun o kadınlardan mı olacaksın diye yırtmış..
hepsi bir değil işte.

Yahu var mı bu devirde öyle şeyleri kötü kadınların giydiğini düşünen krolar hala? Hem nerden bilmiş kötü kadınların giyimini, hımmm >:)
ALLAH böyle öküzlerden korusun, amin.

Herkes bir değil işte olduğu gibi kabul etmek lazım :) benim eşimde seninki gibi ama Allahtan bende sevmiyorum pek saten gecelik falan 2 tane almıştım çeyizime biri tül biri saten valla 1 senedir evliyiz toplasan 5 er kez giymedim hoşlanmıyorum dedi. Ama ayıcıklı penye bir geceliğim var adam bayılıyor ona. Onu giyince peşimden ayrılmıyor :) zevkler ve renkler tartışılmaz diye boşuna dememişler

Merhabalar herkese, başlık biraz tuhaf oldu farkındayım ama konuyu hemen açıp aydınlatayım.
Biz mayıs ayında benim atamalarımdan dolayı yıldırım nikahıyla evlenen bir çiftiz. 3. ayını doldurmak üzere olan şimdilik mutlu bir evliliğimiz var. Şu ana kadar aramızda hiç bir anlaşmazlık olmadı diyebilirim yalnızca bu konu dışında:KK43:
Ben süsüne püsüne çok düşkün ve çeyizime aldığım onlarca geceliği giymek için evlenmeyi beklemiş biriyim. Evlendikten hemen sonra ramazan ayı girdi araya derken yeni yeni alıştım ilişkiye ve bu son zamanlarda o binbir hevesle aldığım gecelikleri giyerek sözde kocamı etkileyeceğim. Ama her giydiğimde beni hayal kırıklığına uğrattı malesef. Görünce etkilenmekten ziyade bön bön bakıyor. :KK12: Neymiş efendim o böyle gecelikleri sevmiyormuş, bana doğal giyinmek daha çok yakışıyormuş bilmem ne. Allah aşkına normal mi bu kızlar? Üstelik sadece gecelik değil makyajdan da hoşlanmıyor beyefendi. Dudağımda ruj olsa asla öpmez mesela. Evlenmeden önce nasıl farkedemedim ben bu özelliğini anlamıyorum. :KK43:
Belki bu mu derdin diyeceksiniz ama gerçekten zoruma gidiyor bu durum. Bu arada geceliklerim de öyle fantezi falan değiller, sıradan güzel şık bazıları tül bazıları saten gecelikler. Zaten hele fantezi geceliklerden hiç haz etmiyor kendisi. Bu gecelik muhabbetleri dışında cinsel hayatımızda bi sıkıntı yok. Ama beni gerçekten çileden çıkartıyor bu durum. Hangi adam karısını seksi gecelikler içinde görür de etkilenmez yahu!?:mad: Bana bir akıl verin kızlar, var mı bunun gibi bir erkek daha dünyada? Yoksa bir bana mı çattı böylesi.:KK67:
siz de penye şortlu takımlardan alın. illa saten kaygan şeyler olmak zorunda değil ki. ya da tüllü penye gecelikler oluyor ev kıyafeti gibi

Haklısın ama adamı değiştiremeyeceğine göre sen daha sade giyeceksin.

arkadaşımın eşi de aynen böyle...dert yanmıştı bir ara o da bana, eşi nefret edermiş saten dantel,hele ki fantazi çamaşırlardan..onlar yerine pamuklu düz babane donlarını,çiçekli pazen pijamaları ve makyajsız yüzleri severmiş...
çok garip geliyor ama öyle erkekler var neticede..sizin eşiniz de onlardan sanırım..
arkadaşım da günlük hayatında gstring giyen,dantelsiz sütyen kullanmayan birisidir:)

arkadaşımın eşi de aynen böyle...dert yanmıştı bir ara o da bana, eşi nefret edermiş saten dantel,hele ki fantazi çamaşırlardan..onlar yerine pamuklu düz babane donlarını,çiçekli pazen pijamaları ve makyajsız yüzleri severmiş...
çok garip geliyor ama öyle erkekler var neticede..sizin eşiniz de onlardan sanırım..
arkadaşım da günlük hayatında gstring giyen,dantelsiz sütyen kullanmayan birisidir:)
vah yazık
ya sımdı konu sahıbının esını ayrı tutalımda
babanne donu nedır yahu?
sapkınlık olmalı bu

bence bu erkekler cocukken eski turk filmelrinde hani su sigara icen sarisin geceliklikli kadinlari gorup travma yasamislar :D geceligi ahlaksizlikla bagdastiriyorlar.
yoksa niye sevmesinler geceligi.

Garip biri. Ben bekarım ona rağmen saten ve dantelli gecelikler giyer yatarım. Ki sevgilimin böyle şeyler sevdiğini biliyorum evlenirsek hoşuna gider giymem. Kendiniz seviyorsanız giymeye devam edin. Giymeyince de adı 'karım kendine bakmıyor' oluyor.

Normal olup olmamakla ne ilgisi var? Herkes sevmek beğenmek zorunda mı? Seksi geceligin karşılığı paçalı don mu yani ? Her kadın illa bu ikisinden birini giymiyor. Ben de o fantazi gecelikleri seksi bulan erkekleri basit buluyorum mesela.

kızlar benim eski eş de ben öyle şeyler giyince gülme krizine girerdi..
dumur olur kalırdım ne istek kalırdı ne bişey.. neden güldüğünü hiç anlamadım evlendiğimde 36 bedendim boşananan kadar ancak 40 beden olabildim boyum 1.73 valla endamım da yerindeydi yani..

şimdi kaçırdıklarına yansınnnnnnnn:KK30:

Back
X