- 21 Aralık 2009
- 913
- 698
- 123
- Konu Sahibi yeduaetsev_
Böyle biri için darısı başıma mı desem ne desem... 
Ayıcıklı pijamalarımı giyerim yatarım sıkıntı yok...

Ayıcıklı pijamalarımı giyerim yatarım sıkıntı yok...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
belki abisi kardeşi vardır diye. oldu mu?neden hep bekarım yazıyorsun![]()
benim kardeşim varbelki abisi kardeşi vardır diye. oldu mu?
ay zavallım konusu açılmıştı geçen gün o kadar açıldık ki konu cinselliğe taşındı.benimkide sevmez rujlu öpmez http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/esinize-dans-eder-misiniz.846287/page-5:KK23:Merhabalar herkese, başlık biraz tuhaf oldu farkındayım ama konuyu hemen açıp aydınlatayım.
Biz mayıs ayında benim atamalarımdan dolayı yıldırım nikahıyla evlenen bir çiftiz. 3. ayını doldurmak üzere olan şimdilik mutlu bir evliliğimiz var. Şu ana kadar aramızda hiç bir anlaşmazlık olmadı diyebilirim yalnızca bu konu dışında![]()
Ben süsüne püsüne çok düşkün ve çeyizime aldığım onlarca geceliği giymek için evlenmeyi beklemiş biriyim. Evlendikten hemen sonra ramazan ayı girdi araya derken yeni yeni alıştım ilişkiye ve bu son zamanlarda o binbir hevesle aldığım gecelikleri giyerek sözde kocamı etkileyeceğim. Ama her giydiğimde beni hayal kırıklığına uğrattı malesef. Görünce etkilenmekten ziyade bön bön bakıyor.Neymiş efendim o böyle gecelikleri sevmiyormuş, bana doğal giyinmek daha çok yakışıyormuş bilmem ne. Allah aşkına normal mi bu kızlar? Üstelik sadece gecelik değil makyajdan da hoşlanmıyor beyefendi. Dudağımda ruj olsa asla öpmez mesela. Evlenmeden önce nasıl farkedemedim ben bu özelliğini anlamıyorum.
Belki bu mu derdin diyeceksiniz ama gerçekten zoruma gidiyor bu durum. Bu arada geceliklerim de öyle fantezi falan değiller, sıradan güzel şık bazıları tül bazıları saten gecelikler. Zaten hele fantezi geceliklerden hiç haz etmiyor kendisi. Bu gecelik muhabbetleri dışında cinsel hayatımızda bi sıkıntı yok. Ama beni gerçekten çileden çıkartıyor bu durum. Hangi adam karısını seksi gecelikler içinde görür de etkilenmez yahu!?Bana bir akıl verin kızlar, var mı bunun gibi bir erkek daha dünyada? Yoksa bir bana mı çattı böylesi.
![]()
benim kardeşim var![]()
bende bayılırım geceliklere kostümlere
yakın bi arkadaşımla gidip kendimize gecelik almıştık.
benimkinde etki tavan olmuşken arkadaşımın eşi sen kötü kadınlara mı özeniyorsun o kadınlardan mı olacaksın diye yırtmış..
hepsi bir değil işte.
var demek ki hala.Yahu var mı bu devirde öyle şeyleri kötü kadınların giydiğini düşünen krolar hala? Hem nerden bilmiş kötü kadınların giyimini, hımmm >:)
ALLAH böyle öküzlerden korusun, amin.
var demek ki hala.
birde erkekten erkeğe değişiyor sanırım bu durum.
siz de penye şortlu takımlardan alın. illa saten kaygan şeyler olmak zorunda değil ki. ya da tüllü penye gecelikler oluyor ev kıyafeti gibiMerhabalar herkese, başlık biraz tuhaf oldu farkındayım ama konuyu hemen açıp aydınlatayım.
Biz mayıs ayında benim atamalarımdan dolayı yıldırım nikahıyla evlenen bir çiftiz. 3. ayını doldurmak üzere olan şimdilik mutlu bir evliliğimiz var. Şu ana kadar aramızda hiç bir anlaşmazlık olmadı diyebilirim yalnızca bu konu dışında![]()
Ben süsüne püsüne çok düşkün ve çeyizime aldığım onlarca geceliği giymek için evlenmeyi beklemiş biriyim. Evlendikten hemen sonra ramazan ayı girdi araya derken yeni yeni alıştım ilişkiye ve bu son zamanlarda o binbir hevesle aldığım gecelikleri giyerek sözde kocamı etkileyeceğim. Ama her giydiğimde beni hayal kırıklığına uğrattı malesef. Görünce etkilenmekten ziyade bön bön bakıyor.Neymiş efendim o böyle gecelikleri sevmiyormuş, bana doğal giyinmek daha çok yakışıyormuş bilmem ne. Allah aşkına normal mi bu kızlar? Üstelik sadece gecelik değil makyajdan da hoşlanmıyor beyefendi. Dudağımda ruj olsa asla öpmez mesela. Evlenmeden önce nasıl farkedemedim ben bu özelliğini anlamıyorum.
Belki bu mu derdin diyeceksiniz ama gerçekten zoruma gidiyor bu durum. Bu arada geceliklerim de öyle fantezi falan değiller, sıradan güzel şık bazıları tül bazıları saten gecelikler. Zaten hele fantezi geceliklerden hiç haz etmiyor kendisi. Bu gecelik muhabbetleri dışında cinsel hayatımızda bi sıkıntı yok. Ama beni gerçekten çileden çıkartıyor bu durum. Hangi adam karısını seksi gecelikler içinde görür de etkilenmez yahu!?Bana bir akıl verin kızlar, var mı bunun gibi bir erkek daha dünyada? Yoksa bir bana mı çattı böylesi.
![]()
Merhabalar herkese, başlık biraz tuhaf oldu farkındayım ama konuyu hemen açıp aydınlatayım.
![]()
vah yazıkarkadaşımın eşi de aynen böyle...dert yanmıştı bir ara o da bana, eşi nefret edermiş saten dantel,hele ki fantazi çamaşırlardan..onlar yerine pamuklu düz babane donlarını,çiçekli pazen pijamaları ve makyajsız yüzleri severmiş...
çok garip geliyor ama öyle erkekler var neticede..sizin eşiniz de onlardan sanırım..
arkadaşım da günlük hayatında gstring giyen,dantelsiz sütyen kullanmayan birisidir:)
hahahah ilahi cute...vah yazık
ya sımdı konu sahıbının esını ayrı tutalımda
babanne donu nedır yahu?
sapkınlık olmalı bu