• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim geceliklerden etkilenmiyor!

Merhabalar herkese, başlık biraz tuhaf oldu farkındayım ama konuyu hemen açıp aydınlatayım.
Biz mayıs ayında benim atamalarımdan dolayı yıldırım nikahıyla evlenen bir çiftiz. 3. ayını doldurmak üzere olan şimdilik mutlu bir evliliğimiz var. Şu ana kadar aramızda hiç bir anlaşmazlık olmadı diyebilirim yalnızca bu konu dışında:KK43:
Ben süsüne püsüne çok düşkün ve çeyizime aldığım onlarca geceliği giymek için evlenmeyi beklemiş biriyim. Evlendikten hemen sonra ramazan ayı girdi araya derken yeni yeni alıştım ilişkiye ve bu son zamanlarda o binbir hevesle aldığım gecelikleri giyerek sözde kocamı etkileyeceğim. Ama her giydiğimde beni hayal kırıklığına uğrattı malesef. Görünce etkilenmekten ziyade bön bön bakıyor. :KK12: Neymiş efendim o böyle gecelikleri sevmiyormuş, bana doğal giyinmek daha çok yakışıyormuş bilmem ne. Allah aşkına normal mi bu kızlar? Üstelik sadece gecelik değil makyajdan da hoşlanmıyor beyefendi. Dudağımda ruj olsa asla öpmez mesela. Evlenmeden önce nasıl farkedemedim ben bu özelliğini anlamıyorum. :KK43:
Belki bu mu derdin diyeceksiniz ama gerçekten zoruma gidiyor bu durum. Bu arada geceliklerim de öyle fantezi falan değiller, sıradan güzel şık bazıları tül bazıları saten gecelikler. Zaten hele fantezi geceliklerden hiç haz etmiyor kendisi. Bu gecelik muhabbetleri dışında cinsel hayatımızda bi sıkıntı yok. Ama beni gerçekten çileden çıkartıyor bu durum. Hangi adam karısını seksi gecelikler içinde görür de etkilenmez yahu!?:mad: Bana bir akıl verin kızlar, var mı bunun gibi bir erkek daha dünyada? Yoksa bir bana mı çattı böylesi.:KK67:

alışır alışır.senin onun için degil de sevdiğin için giydiğini anlarsa daha doğal karşılar.kendisini etkilemeye çalıştığını düşünürse ters teper

fiziğinizle ilgili bir sıkıntı yok dime.. Hani öyle gecelikler sexi kıyafetleri malum 90 60 90 mankenlerde görmeye alıştı gözler tam tersi olunca, ne umdum ne buldum demesin:KK11:

Kabullenecek gibi değilki dediğin gibi insan giyince beğenilmek istiyo, iltifat bekliyo :)

İçime azcık sular serptiniz kızlar. Ben de yavaş yavaş alışacağım bu duruma sanırım.
Hayır yanarım yanarım, bir sürü markalı fiyakalı onlarca geceliğime yanarım. Ben zaten bekarken anlamalıydım. Gecelik aldım diyordum, hayırlı olsun deyip bitiriyordu. İnsan bi sorar dimi nasıl ne renk. :63:
Ulan bari ben alırken diyeydin ben sevmiyorum, paranı harcama boşuna diye.:KK12::KK12:

Ya boşverin sevmemesi daha iyi ya bir de sevip kendi gidip alıp yok bunu giyeceksin yok elinde kırbaç olacak gibi teklifler de bulunsaydı :KK51: bu forum bunları da gördü.:KK53: O yüzden adam sadelikten yana sizi de zorlamıyor ne güzel işte.. :-) Bana bazen onları giymek bile zor geliyor. Zaten çıkartıyoruz. :-)

Merhabalar herkese, başlık biraz tuhaf oldu farkındayım ama konuyu hemen açıp aydınlatayım.
Biz mayıs ayında benim atamalarımdan dolayı yıldırım nikahıyla evlenen bir çiftiz. 3. ayını doldurmak üzere olan şimdilik mutlu bir evliliğimiz var. Şu ana kadar aramızda hiç bir anlaşmazlık olmadı diyebilirim yalnızca bu konu dışında:KK43:
Ben süsüne püsüne çok düşkün ve çeyizime aldığım onlarca geceliği giymek için evlenmeyi beklemiş biriyim. Evlendikten hemen sonra ramazan ayı girdi araya derken yeni yeni alıştım ilişkiye ve bu son zamanlarda o binbir hevesle aldığım gecelikleri giyerek sözde kocamı etkileyeceğim. Ama her giydiğimde beni hayal kırıklığına uğrattı malesef. Görünce etkilenmekten ziyade bön bön bakıyor. :KK12: Neymiş efendim o böyle gecelikleri sevmiyormuş, bana doğal giyinmek daha çok yakışıyormuş bilmem ne. Allah aşkına normal mi bu kızlar? Üstelik sadece gecelik değil makyajdan da hoşlanmıyor beyefendi. Dudağımda ruj olsa asla öpmez mesela. Evlenmeden önce nasıl farkedemedim ben bu özelliğini anlamıyorum. :KK43:
Belki bu mu derdin diyeceksiniz ama gerçekten zoruma gidiyor bu durum. Bu arada geceliklerim de öyle fantezi falan değiller, sıradan güzel şık bazıları tül bazıları saten gecelikler. Zaten hele fantezi geceliklerden hiç haz etmiyor kendisi. Bu gecelik muhabbetleri dışında cinsel hayatımızda bi sıkıntı yok. Ama beni gerçekten çileden çıkartıyor bu durum. Hangi adam karısını seksi gecelikler içinde görür de etkilenmez yahu!?:mad: Bana bir akıl verin kızlar, var mı bunun gibi bir erkek daha dünyada? Yoksa bir bana mı çattı böylesi.:KK67:
öyleyse geceliğe harcayacağın parayı çamaşırına harca bacım :KK53: ruj konusunu ben bile sevmiyorum adamın sevmemesi çok normal :KK14: herkes pilav sevmez sana da böylesi çıkmış demek ki sen de adamına göre muamele yap şekerim:KK14:

Benim eşim de öyle. Makyajmış gecelikmiş saç boyasıymış yok doğal sade ol : D neyse ki böyle biri yoksa ben satenli dantelli gecelikler zaten giyemem. Daha sade şeyler hoşuma gidiyor. Birbirimizi bulmuşuz kısaca. Ya bir de seksi gecelikler tam olarak ne zaman Üzerinizde duruyor merak ediyorum. :D beni aydınlatın nolur.

bizim bir arkadaşın annesin, zaten üstünde bir kaç dk sürecek çok para harcamayın demişti :D:D:D

Biz mayıs ayında benim atamalarımdan dolayı yıldırım nikahıyla evlenen bir çiftiz. 3. ayını doldurmak üzere olan şimdilik mutlu bir evliliğimiz var. Şu ana kadar aramızda hiç bir anlaşmazlık olmadı diyebilirim yalnızca bu konu dışında:(
Benim eşimde asla makyajlım sevmez ama biz tee sevgiliyken makyajı bıraktırdı gecelikte de gidip almaz alsam karışmaz giysem geri çevirmez ama hani şunu giy şu renk al yada gecelik aldım filan hiç bugüne kadar rastlamadım ama giydiğimde bon bon bakmaz yani bi acayip işte herkesin huyu

Bir de gecelik var gecelik var. Bazı gecelikler gerçekten çok basit duruyor. Varoş duruyor. Bu noktada zevk meselesi de işin içine girer. Belki gecelikten hoşlanacak ama tarzı hoşuna gitmiyor. Illa gecelik giymek istiyorsan internetten birlikte gecelikler bakın, daha çok beğendiği modeller vardır illa ki. Ille de giyecekseniz en beğendiklerinden alın.

Sevmeyebilir gayet dogal..bnde hic hoslasmiyorm mesela gecelik giymektn adamda sni öle qörnce etkilenmeyebilir üstne varma adamn derm ; )

Sende daha kapalı şeyler giy belki onu sever zoru seviyordur kendi açıcak herşeyi :D

Şaka bir yana haz etmeyebilir karakter yapısı gibi huy yapısı da değişik herkesin

fiziğinizle ilgili bir sıkıntı yok dime.. Hani öyle gecelikler sexi kıyafetleri malum 90 60 90 mankenlerde görmeye alıştı gözler tam tersi olunca, ne umdum ne buldum demesin:KK11:
Yok anacım ya 168 boyunda 54 kiloyum. Vücut ölçülerim ideal sayılır da benim koca ideal değil.:KK48:
Kabullenecek gibi değilki dediğin gibi insan giyince beğenilmek istiyo, iltifat bekliyo :)
İşte beni anlayan biri.:KK19:
Ya boşverin sevmemesi daha iyi ya bir de sevip kendi gidip alıp yok bunu giyeceksin yok elinde kırbaç olacak gibi teklifler de bulunsaydı :KK51: bu forum bunları da gördü.:KK53: O yüzden adam sadelikten yana sizi de zorlamıyor ne güzel işte.. :-) Bana bazen onları giymek bile zor geliyor. Zaten çıkartıyoruz. :-)
Evet haklısın öylesi daha kötüymüş. Şimdi benimki daha masum gelmeye başladı.:-)
öyleyse geceliğe harcayacağın parayı çamaşırına harca bacım :KK53: ruj konusunu ben bile sevmiyorum adamın sevmemesi çok normal :KK14: herkes pilav sevmez sana da böylesi çıkmış demek ki sen de adamına göre muamele yap şekerim:KK14:
Harcayacağımı malesef bekarken harcadım.:KK51: bundan sonra öyle yapacağım ama:KK17:
giysen nolacak ki üstünde ne kadar duruyo zaten :KK45:
bizim bir arkadaşın annesin, zaten üstünde bir kaç dk sürecek çok para harcamayın demişti :KK70::KK70::KK70:

bizde öyle bir durum yok işte kızlar. Giyince baya duruyor. Adamda kıpraşma olmadığı için:-):-)

Bir de gecelik var gecelik var. Bazı gecelikler gerçekten çok basit duruyor. Varoş duruyor. Bu noktada zevk meselesi de işin içine girer. Belki gecelikten hoşlanacak ama tarzı hoşuna gitmiyor. Illa gecelik giymek istiyorsan internetten birlikte gecelikler bakın, daha çok beğendiği modeller vardır illa ki. Ille de giyecekseniz en beğendiklerinden alın.
Onu da denedik canım. Victoria secret'ına kadar baktık. Yok yok, adam odun olunca pahalısı da ucuzu da varoşu da seksisi de farketmiyor.:KK43:

aynen özellikle saten olanların ağzı burnu biyerde para verip almak değil giy diye para verseler giyilmez..

Back
X