• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim geceliklerden etkilenmiyor!

Merhabalar herkese, başlık biraz tuhaf oldu farkındayım ama konuyu hemen açıp aydınlatayım.
Biz mayıs ayında benim atamalarımdan dolayı yıldırım nikahıyla evlenen bir çiftiz. 3. ayını doldurmak üzere olan şimdilik mutlu bir evliliğimiz var. Şu ana kadar aramızda hiç bir anlaşmazlık olmadı diyebilirim yalnızca bu konu dışında:KK43:
Ben süsüne püsüne çok düşkün ve çeyizime aldığım onlarca geceliği giymek için evlenmeyi beklemiş biriyim. Evlendikten hemen sonra ramazan ayı girdi araya derken yeni yeni alıştım ilişkiye ve bu son zamanlarda o binbir hevesle aldığım gecelikleri giyerek sözde kocamı etkileyeceğim. Ama her giydiğimde beni hayal kırıklığına uğrattı malesef. Görünce etkilenmekten ziyade bön bön bakıyor. :KK12: Neymiş efendim o böyle gecelikleri sevmiyormuş, bana doğal giyinmek daha çok yakışıyormuş bilmem ne. Allah aşkına normal mi bu kızlar? Üstelik sadece gecelik değil makyajdan da hoşlanmıyor beyefendi. Dudağımda ruj olsa asla öpmez mesela. Evlenmeden önce nasıl farkedemedim ben bu özelliğini anlamıyorum. :KK43:
Belki bu mu derdin diyeceksiniz ama gerçekten zoruma gidiyor bu durum. Bu arada geceliklerim de öyle fantezi falan değiller, sıradan güzel şık bazıları tül bazıları saten gecelikler. Zaten hele fantezi geceliklerden hiç haz etmiyor kendisi. Bu gecelik muhabbetleri dışında cinsel hayatımızda bi sıkıntı yok. Ama beni gerçekten çileden çıkartıyor bu durum. Hangi adam karısını seksi gecelikler içinde görür de etkilenmez yahu!?:mad: Bana bir akıl verin kızlar, var mı bunun gibi bir erkek daha dünyada? Yoksa bir bana mı çattı böylesi.:KK67:
ya bazi adamlar bole malesef. cokda buyutme gozunde. cinsel hayatinizda problem yok madem birak nasi hosuna gidiosa oyle yasayin sen de yatarken giyersin kendi zevkin icn. bu arada bende aksine dudaimda ruj varken esimin beni opmesine gicik olurum. farkinda olmadan yapio ama gicik oluorm sonra o da sinir oluo ne var sanki suruosun bu ruju ne anliosun vs vs vs die esinin opmek istememesi de cok normal. cnk ruj sonucta bulassin istemiodur tadi hosuna gitmioduur. buyutme bence. evet insan heves yapio giymek icn ama birak o zevk almiosa sen uyurken kendin icn giy bosver

Tam tersi olanıda var birde :)
Bende çeşit çeşit almıştım çeyizime ama şu 14 ayda bi sor kaç tanesini giydim diye :KK70:
2 takım şortlu almıştım onları giyiyorum sürekli.
Aksine benim eşim de alışverişe çıktığımızda gösterir şunu alsana diye hatta bi kaç sefer kendi alıp gelmişti ama hala giyilmemiş duranlar var. O söylemeden de ben giyemiyorum.
Utanıyorum geceliği giyiyip tataaaaaam ben geldim diyip atlayamıyorum üzerine :KK23:
gıdıp kanepeye oturacaksın
canımda sıkıldı dıyeceksın
sonrada uzun sure nazlan

Merhabalar herkese, başlık biraz tuhaf oldu farkındayım ama konuyu hemen açıp aydınlatayım.
Biz mayıs ayında benim atamalarımdan dolayı yıldırım nikahıyla evlenen bir çiftiz. 3. ayını doldurmak üzere olan şimdilik mutlu bir evliliğimiz var. Şu ana kadar aramızda hiç bir anlaşmazlık olmadı diyebilirim yalnızca bu konu dışında:KK43:
Ben süsüne püsüne çok düşkün ve çeyizime aldığım onlarca geceliği giymek için evlenmeyi beklemiş biriyim. Evlendikten hemen sonra ramazan ayı girdi araya derken yeni yeni alıştım ilişkiye ve bu son zamanlarda o binbir hevesle aldığım gecelikleri giyerek sözde kocamı etkileyeceğim. Ama her giydiğimde beni hayal kırıklığına uğrattı malesef. Görünce etkilenmekten ziyade bön bön bakıyor. :KK12: Neymiş efendim o böyle gecelikleri sevmiyormuş, bana doğal giyinmek daha çok yakışıyormuamaş bilmem ne. Allah aşkına normal mi bu kızlar? Üstelik sadece gecelik değil makyajdan da hoşlanmıyor beyefendi. Dudağımda ruj olsa asla öpmez mesela. Evlenmeden önce nasıl farkedemedim ben bu özelliğini anlamıyorum. :KK43:
Belki bu mu derdin diyeceksiniz ama gerçekten zoruma gidiyor bu durum. Bu arada geceliklerim de öyle fantezi falan değiller, sıradan güzel şık bazıları tül bazıları saten gecelikler. Zaten hele fantezi geceliklerden hiç haz etmiyor kendisi. Bu gecelik muhabbetleri dışında cinsel hayatımızda bi sıkıntı yok. Ama beni gerçekten çileden çıkartıyor bu durum. Hangi adam karısını seksi gecelikler içinde görür de etkilenmez yahu!?:mad: Bana bir akıl verin kızlar, var mı bunun gibi bir erkek daha dünyada? Yoksa bir bana mı çattı böylesi.:KK67:
benim kocam da sevmiyor ne gerek var diyor ama hoşunada gidiyor tuhaf bu erkek milleti geçenlerde utana sıkıla bu konuyu açtım kocama ona göre kadının ne giydiği kilosu boyu önemli degilmiş yeterki adam kadını kadın adamı sevsin yoksa kilo milo bahane diyor bide erkekler senin zannettiğin gibi sürekli bunu düşünmüyorlar dedi bizim de cinsellik ile ilğili sorunlarımız vardı konustuk bakalım 2 3 haftadır düzelir gibi olduk belki senin eşinin huyu da böyledir soguk ve bencil degilse kafana takma

Ben süsüne püsüne çok düşkün ve çeyizime aldığım onlarca geceliği giymek için evlenmeyi beklemiş biriyim. Evlendikten hemen sonra ramazan ayı girdi araya derken yeni yeni alıştım ilişkiye ve bu son zamanlarda o binbir hevesle aldığım gecelikleri giyerek sözde kocamı etkileyeceğim. Ama her giydiğimde beni hayal kırıklığına uğrattı malesef. Görünce etkilenmekten ziyade bön bön bakıyor. :KK12: Neymiş efendim o böyle gecelikleri sevmiyormuş, bana doğal giyinmek daha çok yakışıyormuş bilmem ne. Allah aşkına normal mi bu kızlar? Üstelik sadece gecelik değil makyajdan da hoşlanmıyor beyefendi. Dudağımda ruj olsa asla öpmez mesela. Evlenmeden önce nasıl farkedemedim ben bu özelliğini anlamıyorum. :KK43:
:)her erkek farklı işte tatlım ya zıtlıklar birbirini çekiyo galiba sen öyle şeyler giyinmek istiyosun ama eşin için fark etmiyor. mesela bende o tür gecelikleri hiç sevmem. evlenirken annem zorla aldırdı lazım olur evlilikte al kime çektiysen diye. ama gösterişsiz gecelik bile giysem eşim sanki hazır oldaki asker gibi bildiğin hücum ediyor yani:):):) keşke benimkide geceliklerden hoşlanmasa üşeniyorum giymeye:)

Yok olmuyo bi kaçkere denedim giyindim, salonun kapısından bacağımı uzatıp hu huuuu falan yaptım ama aşırı derece utandım o akşam kızarmaktan içim cayır cayır yandııı :KK70:
bacagını uzatıp hu huu yapmak bak bu iyiymiş bende regl dönemi bitsin bi deneyim :KK45:

Var canım kaynım.. eltimde aynı dertten şikayetçi uzun tumanlar giysin ama öyle şeyler giymesin geçen yaz kız bana heves edip vücut çorabı aldı kocası burnundan getirmiş bende laf aramızda bayılırım öyle fantezik şeylere eşimde sever ama bağzıları sevmiyo işte olanda oluyo sende başka sorununuz yoksa dert etme doğal ol çıplak gir yatağa

Var canım kaynım.. eltimde aynı dertten şikayetçi uzun tumanlar giysin ama öyle şeyler giymesin geçen yaz kız bana heves edip vücut çorabı aldı kocası burnundan getirmiş bende laf aramızda bayılırım öyle fantezik şeylere eşimde sever ama bağzıları sevmiyo işte olanda oluyo sende başka sorununuz yoksa dert etme doğal ol çıplak gir yatağa
vucüt çorapı ne ki 6 yıllık evliyim sadece 2 tül gecelik var fırsat bulup alamadım acayip utanırım iç çamaşırı alırken

:oops:
:)her erkek farklı işte tatlım ya zıtlıklar birbirini çekiyo galiba sen öyle şeyler giyinmek istiyosun ama eşin için fark etmiyor. mesela bende o tür gecelikleri hiç sevmem. evlenirken annem zorla aldırdı lazım olur evlilikte al kime çektiysen diye. ama gösterişsiz gecelik bile giysem eşim sanki hazır oldaki asker gibi bildiğin hücum ediyor yani:):):) keşke benimkide geceliklerden hoşlanmasa üşeniyorum giymeye:)
Ay yok artık bende fizik kalmadı çocuklardan sonra aah ah yoksa bende neler giyerdim :oops:zamanında....:oops:

Canim bunlarin hepsi bi cins. Benimki de penye gecelikler olurr ya bide ev elbiseleri bayiliyor. Cok hosuna gidiyor. Bazisida hep seksi gecelik ister . Anam memnun etmek zor . Sende bosver cok ayrintiya takilma belki gercekten dogal gorunmeni istiyodur

bende özenerek birsürü fantezi gecelik aldım ama evleneli 1 yıl oldu hiç giymediklerim var içinde giydiğimi toplasan belki 2 bilemedin 3. Benim eşimde pek hoşlanmıyor sanırım hoşlansa sürekli giy derdi. Giydiğimde hoşuna gidiyor ama giy demedi bana göre çok büyük dert değil

:oops:
Ay yok artık bende fizik kalmadı çocuklardan sonra aah ah yoksa bende neler giyerdim :oops:zamanında....:oops:
bir gün giyeyim dedim eşim Allaaaaaaah diye sevinçten zıplayıp hopladı adam ya bende konu sahibesinin eşi gibi bön bön baktım:)kimi seviyo kimi sevmiyo işte

Back
X