• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim geceliklerden etkilenmiyor!

hahahah ilahi cute...
babaanne donu derim ben onlara..hani totonun tamamını kaplar,yüksek bel olur,pamuklu ,çiçekli falan olur ya onlardan..
dogru tabıkı ama ben onları sadece ped takacaksam gıyıyorum
o degılde bızım bır akraba var hatun 7 aylık karnı burnunda
aksamları cıplak uzerıne kurk( kurk ? :cool:) giyermiş ayagınada uzun cızme ıcı cıplak abov bana bı ayıp geldı anlatamam sana ölsemde yapamam herhalde bunu
ama yapmak ısterdım galıba
ama kurkum yok napcaz

kızlar benim eski eş de ben öyle şeyler giyince gülme krizine girerdi..
dumur olur kalırdım ne istek kalırdı ne bişey.. neden güldüğünü hiç anlamadım evlendiğimde 36 bedendim boşananan kadar ancak 40 beden olabildim boyum 1.73 valla endamım da yerindeydi yani..

şimdi kaçırdıklarına yansınnnnnnnn:KK30:
o konuyada gelelım
oyle cok zayıf olmak guzel bısey degıl
ele avuca gelecek etın butun he
katılıyorum buna :)

bende senin gibiiyim acıkcası gecelik merakım var eger begenmesin banada koyardı

benim eşimde rujlu öpülmesinden hoşlanmıyor.
ama belkide sadece gecelik yetmez herkesin bir hassas yanı vardır zamanla dneye deneye bulman gerek bence

aksamları cıplak uzerıne kurk( kurk ? :cool:) giyermiş ayagınada uzun cızme ıcı cıplak abov bana bı ayıp geldı anlatamam sana ölsemde yapamam herhalde bunu
ama kurkum yok napcaz
ben ped takarken bile küçük olanını giyip kenarında illa dantel olsun istiyorum mesela..:)
sana mı ayıp geldi ,inanmam cute..sen ki fantaziler kraliçesi :21::KK8::KK8:
sahtesin, al sen de kürkün,şaka maka iyi fantaziymiş de ,gebeyken zor olmaz mı..

Yani sonuçta tercih meselesi. Herkes herşeyden hoşlanacak diye birşey yok. Dua etki daha tersi değil. düşüncesene sana sürekli konsept kıyafetler giydirip makyaj yaptırdğını :KK70:

Doğallık seven insanlara ayrı bir saygı duyuyorum gerçekten. Rujlu öpüşmek de gerçekten rahatsız edici bence.

tuhaf olcak biraz ama, o kıyafetleri sadece hemen öncesinde mi giyiyorsunuz? yani giyinip, etkilensin beraber olalım mı yapıyorsunuz?
Buna cevap verirseniz bi kaç öneride buluncamda:)

ama kurkum yok napcaz

cut al sonrada kk hatunlarına sırayla kiralarsın :D:D
tek gecelik kürk :D:D:D

ben ped takarken bile küçük olanını giyip kenarında illa dantel olsun istiyorum mesela..:)
sana mı ayıp geldi ,inanmam cute..sen ki fantaziler kraliçesi :21::KK8::KK8:
sahtesin, al sen de kürkün,şaka maka iyi fantaziymiş de ,gebeyken zor olmaz mı..
gebeyken dusunemıyorum :D koca gobekle
bende fantazıler saglamya
evlenmeseymısım kotu yollara dusecektım galıba
kıyafet alırken bıle cekıcılıgıne dıkkat ederım ben ama gebeyken ben rahıbe :KK49:

cut al sonrada kk hatunlarına sırayla kiralarsın :KK70::KK70:
tek gecelik kürk :KK70::KK70::KK70:
fena fıkır degıl he
ama topuklu ayakkabıyı bende severım ama ortam olacak yanı herıf ıcerde gobegını kasıyıp tv ızlerken o sekılde hazırlanamam
yanı adam mesaıde olacak oyle olmalı yoksa yapamam benımde esref saatım var

fena fıkır degıl he
ama topuklu ayakkabıyı bende severım ama ortam olacak yanı herıf ıcerde gobegını kasıyıp tv ızlerken o sekılde hazırlanamam
yanı adam mesaıde olacak oyle olmalı yoksa yapamam benımde esref saatım var

ooo sen istedikten sonra ortamı her türlü halledersin :D
merak ettim akrepmisin?

ooo sen istedikten sonra ortamı her türlü halledersin :KK70:
merak ettim akrepmisin?
vallahı akrep
yukselen bıle akrep :kk77:
bende etrıka cok ya
bıyeremı gıdılecek
gıdıp bakıyorum bazen bacak bazen sırt bazen kol acabılırım
hep aklım kocamı yoldan cıkarmakta saka degıl
lıbıdom tavanda gezıyorumn

vallahı akrep
yukselen bıle akrep :kk77:
bende etrıka cok ya
bıyeremı gıdılecek
gıdıp bakıyorum bazen bacak bazen sırt bazen kol acabılırım
hep aklım kocamı yoldan cıkarmakta saka degıl
lıbıdom tavanda gezıyorumn

2. ye öyle şeyler giymeyede çekinirim heralde... ne bileyim..
normal gecelikler neysede mesela vücut çorabı gördüm internette yokk sanırsam ben onu giyemem

Merhabalar herkese, başlık biraz tuhaf oldu farkındayım ama konuyu hemen açıp aydınlatayım.
Biz mayıs ayında benim atamalarımdan dolayı yıldırım nikahıyla evlenen bir çiftiz. 3. ayını doldurmak üzere olan şimdilik mutlu bir evliliğimiz var. Şu ana kadar aramızda hiç bir anlaşmazlık olmadı diyebilirim yalnızca bu konu dışında:KK43:
Ben süsüne püsüne çok düşkün ve çeyizime aldığım onlarca geceliği giymek için evlenmeyi beklemiş biriyim. Evlendikten hemen sonra ramazan ayı girdi araya derken yeni yeni alıştım ilişkiye ve bu son zamanlarda o binbir hevesle aldığım gecelikleri giyerek sözde kocamı etkileyeceğim. Ama her giydiğimde beni hayal kırıklığına uğrattı malesef. Görünce etkilenmekten ziyade bön bön bakıyor. :KK12: Neymiş efendim o böyle gecelikleri sevmiyormuş, bana doğal giyinmek daha çok yakışıyormuş bilmem ne. Allah aşkına normal mi bu kızlar? Üstelik sadece gecelik değil makyajdan da hoşlanmıyor beyefendi. Dudağımda ruj olsa asla öpmez mesela. Evlenmeden önce nasıl farkedemedim ben bu özelliğini anlamıyorum. :KK43:
Belki bu mu derdin diyeceksiniz ama gerçekten zoruma gidiyor bu durum. Bu arada geceliklerim de öyle fantezi falan değiller, sıradan güzel şık bazıları tül bazıları saten gecelikler. Zaten hele fantezi geceliklerden hiç haz etmiyor kendisi. Bu gecelik muhabbetleri dışında cinsel hayatımızda bi sıkıntı yok. Ama beni gerçekten çileden çıkartıyor bu durum. Hangi adam karısını seksi gecelikler içinde görür de etkilenmez yahu!?:mad: Bana bir akıl verin kızlar, var mı bunun gibi bir erkek daha dünyada? Yoksa bir bana mı çattı böylesi.:KK67:
: var cnm onun benzeri bende profesyonellere yarışabilecek kadar güzel oryantal yapar fena raks ederim benimkide bu olaya ayar olur millet oryantal izlemek için dünya para döker ben adamı eğlensin die raks edeyim diyorum kaşları çatar istemez otur der
odun bunlar ya..

Benim eşim de bu tip geceliklerden hoşlanmaz.
Ondan önce ben hoşlanmam zaten.
Balayında giyeyim dedim, o saten gecelik çıkıyor tepeme.
Yatakta ben sağa dönüyorum, gecelik sola gidiyor.
Bir bakıyorum, kolumdan fırlamış, bir bakıyorum belimde rulo olmuş.
Bütün gece boğuştum, en sonunda fırlattım kenara!
Nasıl saçma şeydir saten gecelik!
Bir insan nasıl onlarla rahat eder, aklım almadı ve giymeyi bıraktım tövbeler olsun.

Onun yerine tülden babydoll, tulum, şort tarzı şeyler aldım sevimli bir markadan.
Bu arada erkeklerle ilgili bilinen bir gerçek şudur ki; çıplaklık ya da fazla seksepalite onları itiyor.
Kendileri hayal kurmayı, sevimli duran normal bir şort takımla salaş bir görüntüyü daha çekici buluyorlar.
Kendinize bu tarz şeyler almanızı öneririm, hem daha rahat hem de eşinizin göz zevkine hitap edebilir.

2. ye öyle şeyler giymeyede çekinirim heralde... ne bileyim..
normal gecelikler neysede mesela vücut çorabı gördüm internette yokk sanırsam ben onu giyemem
ben gıyebılırım :D
ama yanı dedıgım gıbı herıf ıcerde gobek kasırken onları gıyemem
ılk evlılıgımde p aketınde cıkmayan gecelıklerın canına okudum
oyle dusunme

Tam tersi olanıda var birde :)
Bende çeşit çeşit almıştım çeyizime ama şu 14 ayda bi sor kaç tanesini giydim diye :D
2 takım şortlu almıştım onları giyiyorum sürekli.
Aksine benim eşim de alışverişe çıktığımızda gösterir şunu alsana diye hatta bi kaç sefer kendi alıp gelmişti ama hala giyilmemiş duranlar var. O söylemeden de ben giyemiyorum.
Utanıyorum geceliği giyiyip tataaaaaam ben geldim diyip atlayamıyorum üzerine :KK23:

Back
X