esim geliyor.bu gece ipler kopacak

Is ariyorum.arayinca da bulunmuyor iste.artik onun sirketine de gitmeyecegim.alsin sirketini basina calsin

Yok.artik duzelecek mi diye ne bir umudum var ne de beklentim.onunki bir kisilik bozuklugu.bizi de mahvetti.bol bol dua ediyorum.kazasiz belasiz bu surec gecsin diye.bu nasil adam ya.hadi beni gec.adam iki haftafir cocugunu aramadi ya.tavira bak.ogluma ara mesaj yaz babana dedim.bu ikimizin konusu.sen icinde olma dedim.oglum da artik delikanli.aramayacagim.bir kere de o arasin dedi.adamdaki tavira bak.bir de tavir aliyor.kim kime alacak acaba taviri.

Bize iki gun evvel para gondertmis.hala adam gorevinin sadece para vermek oldugunu saniyor.evlilik bilincine asla varamiyacak.yazikk

Bir insanın en cesur olduğu an en çok korktuğu andır canim saglam dur s..tir git de daha iyisini haketmiyor senin kocan oğlun vardi birde eğer karistirmiyorsam eski konunu okumuştum rabbim yardımcın olsun

Konusmak kolayda sen niye evi terk etmedin

Ben konu sahibine soruyorum siz cevap veriyorsunuz birakin o ifade etsin kendini

bu da yeni moda herhalde. hem yoruma yorum yapıp üzerinden polemik tarzım değil demek.

konu sahibine soralım, bu gece oğlunu korumak adına tedbir almış mı yoksa çocuk da evde mi olucak?

Nereye gideyim.evim yok.param yok.isim yok.o andan bahsediyorum.evi cok kez terkettik.akrabama gittik kaldik bir gece.parkta oturduk saatlerce.kayinbiradere gittik cok kez.eeee nereye gidicem.ailem ondan korkuyor zaten.ben eve gelmek istiyorum .artik kendi evime donmeyecegim dedigimde gelme dedil

bu da yeni moda herhalde. hem yoruma yorum yapıp üzerinden polemik tarzım değil demek.

konu sahibine soralım, bu gece oğlunu korumak adına tedbir almış mı yoksa çocuk da evde mi olucak?
Bunu ben de merak ettim. Çocukla ilgili bir önlem aldınız mı yoksa oğlunuz yine herşeye tanık hatta ortak olacak mı?

Ne yapmami bekliyorsun.polis cagirip eve mi davet edeyim.eve gelince kayinbiraderi cagiracagim.henen o gelecek.ne tedbiri.sen arkadasim galiba sen baska ulkede yasiyorsun.ya da deli birine catmamissin

Bunu ben de merak ettim. Çocukla ilgili bir önlem aldınız mı yoksa oğlunuz yine herşeye tanık hatta ortak olacak mı?

Lutfen bu konuda bana yardimci olurmusunuz.nasil bir tedbir alabilirim.siz bu konuda bilgilisiniz sanirim cocuk dedigin 16 yasinda.ben simdi sizi dinliyorum......

Ne yapmami bekliyorsun.polis cagirip eve mi davet edeyim.eve gelince kayinbiraderi cagiracagim.henen o gelecek.ne tedbiri.sen arkadasim galiba sen baska ulkede yasiyorsun.ya da deli birine catmamissin

en azından amcalarına gönderebilirsiniz değil mi? bunun için başka ülkede olmak mı şart? yani bir de sanıyorsunuz ki herkesin bir eli yağda bi eli balda.

her şey zor olabilir ama çocugu evden göndermenin zor olan tarafı neresi? psikolojik olarak yaşadıklarını saymıyorum ama yarın öbür gün o arbedede babasına zarar verirse bunun vebalinden nasıl kurtulacaksınız?

Lutfen bu konuda bana yardimci olurmusunuz.nasil bir tedbir alabilirim.siz bu konuda bilgilisiniz sanirim cocuk dedigin 16 yasinda.ben simdi sizi dinliyorum......
Bende onu diyorum işte. Aklı her şeye eriyor. Daha önceki konularınızı da okudum fevrileşmeye gerek yok. Siz memnun musunuz oğlunuz herşeye şahit olmasından? Babası size küfür ederken belki hırpalarken görmesinden... hiç sanmam. Ortamdan uzaklaştırabilirsiniz, bir akrabaya, bir arkadaşına gönderebilirsiniz. Çevrenizde hç mi insan yok? bunu düşünmek için uzman olmaya gerek yok.

Nereye gideyim.evim yok.param yok.isim yok.o andan bahsediyorum.evi cok kez terkettik.akrabama gittik kaldik bir gece.parkta oturduk saatlerce.kayinbiradere gittik cok kez.eeee nereye gidicem.ailem ondan korkuyor zaten.ben eve gelmek istiyorum .artik kendi evime donmeyecegim dedigimde gelme dedil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…