- 6 Haziran 2014
- 236
- 104
- 83
- Konu Sahibi yorgunyurek
-
Bir insanın en cesur olduğu an en çok korktuğu andır canim saglam dur s..tir git de daha iyisini haketmiyor senin kocan oğlun vardi birde eğer karistirmiyorsam eski konunu okumuştum rabbim yardımcın olsunEski mesajlarimda sorunu yazmistim.gerci sorun degil sorunlar.cok uzun....oofff heyecanliyim.korkaklikla cesaret arasinda bir yerdeyim.iki dakikada bir tuvalete gidiyorum.ya adam beni ne hale koymus.allahtan guc diliyorum onun karsisinda.psikolojimizi nahfetti
Konusmak kolayda sen niye evi terk etmedinTama
m
Tamam dogru soyluyorsun.neteye giderse gitsin.beni rahat biraksa.adam hem istedigini yapiyor hem istedigini yaptiriyor.uzaktan sana konusmasi kolay.cunku bu evde sen yasamiyorsun.karsinda adam olursa konusursun.bosanma davasi acarsin.adam evegeliyor ikinci ayakkabisini cikarmadan icki koy diyor.offf oyle dediginiz gibi kolay olmuyor onu sunu yapmak
Gidecek yeri yoktur belki kadinin nasıl bu kadar kesin hükümlü olabiliyorsunuzKonusmak kolayda sen niye evi terk etmedin
Konu sahibine sordum polemige gerek yokGidecek yeri yoktur belki kadinin nasıl bu kadar kesin hükümlü olabiliyorsunuz
Empati kuramiyorsaniz cevap yazmaya gerek yok asıl kadın cidden dertli ozguvene ihtiyaci var şunu neden yapmadin bunu neden yapmadın için geç bundan sonrası için destek olmak lazımKonu sahibine sordum polemige gerek yok
Sagol arkadasim.benim icin dua edin.Bir insanın en cesur olduğu an en çok korktuğu andır canim saglam dur s..tir git de daha iyisini haketmiyor senin kocan oğlun vardi birde eğer karistirmiyorsam eski konunu okumuştum rabbim yardımcın olsun
Ben konu sahibine soruyorum siz cevap veriyorsunuz birakin o ifade etsin kendiniEmpati kuramiyorsaniz cevap yazmaya gerek yok asıl kadın cidden dertli ozguvene ihtiyaci var şunu neden yapmadin bunu neden yapmadın için geç bundan sonrası için destek olmak lazım
polemige girme konusuna gelince tarzim değil zaten :)
Empati kuramiyorsaniz cevap yazmaya gerek yok asıl kadın cidden dertli ozguvene ihtiyaci var şunu neden yapmadin bunu neden yapmadın için geç bundan sonrası için destek olmak lazım
polemige girme konusuna gelince tarzim değil zaten :)
Bunu ben de merak ettim. Çocukla ilgili bir önlem aldınız mı yoksa oğlunuz yine herşeye tanık hatta ortak olacak mı?bu da yeni moda herhalde. hem yoruma yorum yapıp üzerinden polemik tarzım değil demek.
konu sahibine soralım, bu gece oğlunu korumak adına tedbir almış mı yoksa çocuk da evde mi olucak?
bu da yeni moda herhalde. hem yoruma yorum yapıp üzerinden polemik tarzım değil demek.
konu sahibine soralım, bu gece oğlunu korumak adına tedbir almış mı yoksa çocuk da evde mi olucak?
Bunu ben de merak ettim. Çocukla ilgili bir önlem aldınız mı yoksa oğlunuz yine herşeye tanık hatta ortak olacak mı?
Ne yapmami bekliyorsun.polis cagirip eve mi davet edeyim.eve gelince kayinbiraderi cagiracagim.henen o gelecek.ne tedbiri.sen arkadasim galiba sen baska ulkede yasiyorsun.ya da deli birine catmamissin
Bende onu diyorum işte. Aklı her şeye eriyor. Daha önceki konularınızı da okudum fevrileşmeye gerek yok. Siz memnun musunuz oğlunuz herşeye şahit olmasından? Babası size küfür ederken belki hırpalarken görmesinden... hiç sanmam. Ortamdan uzaklaştırabilirsiniz, bir akrabaya, bir arkadaşına gönderebilirsiniz. Çevrenizde hç mi insan yok? bunu düşünmek için uzman olmaya gerek yok.Lutfen bu konuda bana yardimci olurmusunuz.nasil bir tedbir alabilirim.siz bu konuda bilgilisiniz sanirim cocuk dedigin 16 yasinda.ben simdi sizi dinliyorum......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?