- 9 Eylül 2007
- 21.427
- 66.417
- 1.123
- Konu Sahibi yorgunyurek
-
Polise basvurdunuz mu ilcelerde kadin siginma evleri var oralara ulasmayi denediniz mi darp raporunuz var mi bunlar cok onemli bulundugunuz il ve ilceyi soylerseniz ben arastirayim size esinizin sizi oldurmesinden korkuyorsunuz daha once girisimleri olmus sanirim eski konularinizi bulamadim mobilden kisaca yazin ki yardimci olalimNereye gideyim.evim yok.param yok.isim yok.o andan bahsediyorum.evi cok kez terkettik.akrabama gittik kaldik bir gece.parkta oturduk saatlerce.kayinbiradere gittik cok kez.eeee nereye gidicem.ailem ondan korkuyor zaten.ben eve gelmek istiyorum .artik kendi evime donmeyecegim dedigimde gelme dedil
Esinizin bu aksam size ve evladiniza zarar vereceginden %100 eminseniz en azindan bu geceyi sag olarak gecirmeniz icin yardimci olalimBi diger amcasi da alkolik.esi de benim esimin yillar once yasadigi kadinla gorusuyor.biz en son evden kactigimizda sabah esim diger biraderi aramis herhalde.cunku esimin telefonlarini acmadim.sonra birader beni uc kete aradi acmadim.inanmazsin sonra ibsan bir merak eder de arar.yok.aksamlari ayik olmayan silahla adam yaralamis birinin yanina mi gondereyim.diger kayinbiradere de gonderebilirim.ama evde oglunu gormezse ve amcasina gonderdim desem iste kiyamet o zaman kopar.niye gonderdin diye
Ya var ya çok uzuluyorum, bir insan bu kadar çaresiz kalabilir mi? Annenize de bravo, ne demek gelme eşinden korkuyorum. Benm bildiğim anneler evlatları söz konusuyken panter olur. Ben mi yanlış biliyorum? Bir arkadaşın dediği gb bulunduğunuz yerde sığınma evi gb yerler var mı araştırdınız mı hç? Allah o eşinizi bildiği gb yapsın.Bi diger amcasi da alkolik.esi de benim esimin yillar once yasadigi kadinla gorusuyor.biz en son evden kactigimizda sabah esim diger biraderi aramis herhalde.cunku esimin telefonlarini acmadim.sonra birader beni uc kete aradi acmadim.inanmazsin sonra ibsan bir merak eder de arar.yok.aksamlari ayik olmayan silahla adam yaralamis birinin yanina mi gondereyim.diger kayinbiradere de gonderebilirim.ama evde oglunu gormezse ve amcasina gonderdim desem iste kiyamet o zaman kopar.niye gonderdin diye
Yeni modami bilemem ama ben bu kadinin caresizligini anlayabiliyorum şunu niye yapmadin bidi bidi için çok geç suanda ne yapacağıyla alakalı fikir verebiliriz diye düşünüyorumbu da yeni moda herhalde. hem yoruma yorum yapıp üzerinden polemik tarzım değil demek.
konu sahibine soralım, bu gece oğlunu korumak adına tedbir almış mı yoksa çocuk da evde mi olucak?
Siginma evlerine gitsem ne olacak.adam beni kapisinda oldurur.onunla tartismadan konusacagim.konulari acmadan.artik ikimz de cok mutsuzuz.birbirimizi cok yiprattik falan.ya bilmiyorum ki.yani tahmin etmek o kadar zorki ne yapacagini.bazen eyvah eve gelince kesin su olacak bu olacak diye bazen korkarken kapiyi actigimizda aglayarak bize sarildigini biliyorum.normal konusurken de espiri yaparken de 30sn icinde siIn bir kaginizi alip kendine gore yorup delirdigini de biliyorum.ya gercekten cok zor bir durumdayim.surekli agliyorum.bitap dustum.cok yoruldum.ne derseniz diyin.ama oyle soylediginiz gibi olmuyor.belki sag ve saglikli bir babam olsaydi veya bir erkek kardesim bu evlilik zaten bu kadar surmezdi.yadama hevesim kalmadi artik.uyuyamiyorum.simdi oglum disardaydi.sitenin bahcesinde.zili caldi eve gelmis.ben de esim geldi sandim.ya inanin kalbim agzimda atmaya basladi.bayilacaktim.kapiyi actim.baktim oglum.ayaklarimin bagi cozuldu sanki.yere oturdum.basim dondu dedim.oysa bedenim coktu.
kadin siginma evlerini bu kadar hafife almayin esinizin sizi orda bulmasi imkansiza yakin cok sessiz sedasiz hallediyorlar islerinizi artvimdeki kuzenimi bursaya yerlestirdiler kimsenin ruhu duymadiSiginma evlerine gitsem ne olacak.adam beni kapisinda oldurur.onunla tartismadan konusacagim.konulari acmadan.artik ikimz de cok mutsuzuz.birbirimizi cok yiprattik falan.ya bilmiyorum ki.yani tahmin etmek o kadar zorki ne yapacagini.bazen eyvah eve gelince kesin su olacak bu olacak diye bazen korkarken kapiyi actigimizda aglayarak bize sarildigini biliyorum.normal konusurken de espiri yaparken de 30sn icinde siIn bir kaginizi alip kendine gore yorup delirdigini de biliyorum.ya gercekten cok zor bir durumdayim.surekli agliyorum.bitap dustum.cok yoruldum.ne derseniz diyin.ama oyle soylediginiz gibi olmuyor.belki sag ve saglikli bir babam olsaydi veya bir erkek kardesim bu evlilik zaten bu kadar surmezdi.yadama hevesim kalmadi artik.uyuyamiyorum.simdi oglum disardaydi.sitenin bahcesinde.zili caldi eve gelmis.ben de esim geldi sandim.ya inanin kalbim agzimda atmaya basladi.bayilacaktim.kapiyi actim.baktim oglum.ayaklarimin bagi cozuldu sanki.yere oturdum.basim dondu dedim.oysa bedenim coktu.
Siginma evlerine gitsem ne olacak.adam beni kapisinda oldurur.onunla tartismadan konusacagim.konulari acmadan.artik ikimz de cok mutsuzuz.birbirimizi cok yiprattik falan.ya bilmiyorum ki.yani tahmin etmek o kadar zorki ne yapacagini.bazen eyvah eve gelince kesin su olacak bu olacak diye bazen korkarken kapiyi actigimizda aglayarak bize sarildigini biliyorum.normal konusurken de espiri yaparken de 30sn icinde siIn bir kaginizi alip kendine gore yorup delirdigini de biliyorum.ya gercekten cok zor bir durumdayim.surekli agliyorum.bitap dustum.cok yoruldum.ne derseniz diyin.ama oyle soylediginiz gibi olmuyor.belki sag ve saglikli bir babam olsaydi veya bir erkek kardesim bu evlilik zaten bu kadar surmezdi.yadama hevesim kalmadi artik.uyuyamiyorum.simdi oglum disardaydi.sitenin bahcesinde.zili caldi eve gelmis.ben de esim geldi sandim.ya inanin kalbim agzimda atmaya basladi.bayilacaktim.kapiyi actim.baktim oglum.ayaklarimin bagi cozuldu sanki.yere oturdum.basim dondu dedim.oysa bedenim coktu.
Oglunu almazlar oraya ama 12 yasindan büyük erkek çocukları almiyorlarmis bir arkadasim için arastirmistimS
kadin siginma evlerini bu kadar hafife almayin esinizin sizi orda bulmasi imkansiza yakin cok sessiz sedasiz hallediyorlar islerinizi artvimdeki kuzenimi bursaya yerlestirdiler kimsenin ruhu duymadi
183 arayip durumunuzu anlatin lutfen ordaki calisanlar hemen sizinle ilgileneceklerdir
Kardesime kayinbiradere de soyledim.beni buevden cikmama izin vermezse kacacagim siginma evine gidecegim dedim.ya jardesim nesiginma evi demedi bile.hayirli olsun diyor.o bunlar yine barisirlar hayatlari oyle biyke devam eder dusuncesinde.son carem dedigini yapacagim arkadasim siginma evi son carem artik.bunu esime de soyleyecegim.benim artik bu hayattan nasil biktigimi belki anlar da onsuz bir hayat sunar bize.S
kadin siginma evlerini bu kadar hafife almayin esinizin sizi orda bulmasi imkansiza yakin cok sessiz sedasiz hallediyorlar islerinizi artvimdeki kuzenimi bursaya yerlestirdiler kimsenin ruhu duymadi
183 arayip durumunuzu anlatin lutfen ordaki calisanlar hemen sizinle ilgileneceklerdir
dOglunu almazlar oraya ama 12 yasindan büyük erkek çocukları almiyorlarmis bir arkadasim için arastirmistim
ben yüz yüze konusmak yerine gidip bosanma davasi acip evsen uzaklaştırma karari cikartmasinin daha mantıklı oldugunu düşünüyorum çocuğu bu babayla yalnız birakmakda vicdansizlik olur tüm sinirini o yavrudan çıkarır
offf çok zor ya
Oglunu almazlar oraya ama 12 yasindan büyük erkek çocukları almiyorlarmis bir arkadasim için arastirmistim
ben yüz yüze konusmak yerine gidip bosanma davasi acip evsen uzaklaştırma karari cikartmasinin daha mantıklı oldugunu düşünüyorum çocuğu bu babayla yalnız birakmakda vicdansizlik olur tüm sinirini o yavrudan çıkarır
offf çok zor ya
İstanbuldaysan gel bende kalValla
Kardesime kayinbiradere de soyledim.beni buevden cikmama izin vermezse kacacagim siginma evine gidecegim dedim.ya jardesim nesiginma evi demedi bile.hayirli olsun diyor.o bunlar yine barisirlar hayatlari oyle biyke devam eder dusuncesinde.son carem dedigini yapacagim arkadasim siginma evi son carem artik.bunu esime de soyleyecegim.benim artik bu hayattan nasil biktigimi belki anlar da onsuz bir hayat sunar bize.
Yüz yüze konusmak bu tip adamlarla tehlikeli canım ben bunu böyle cozebilecegine inanmıyorum uzaklastirma karari al önce savciliktan boşanma davani falan aç mahkemeyle hallet allah korusun adam nevrotik birsey falan yapar sana ama mutlaka cocugunu bu ortamdan uzak tut onun yaninda kavga etmeyin yazik çocuğaEvet arka
d
evet arkadasim siinma evine buyuk cocuk almiyorlar.arastirmadimmi saniyorsunuz.ee ben siginma evinde cocugumu ne yapacagim.cocugumu telef eder.e devlete yurda versem.oglumun psikolojisi daha iyi mi olacak.iki ucu b..lu degnek anlayacaginiz.yani ben bu gece donecek diye duydum.emin degilim.belki de tarin gelir.ya 13 gundur oglunla bile konusmadi.baba olacak guya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?