esim geliyor.bu gece ipler kopacak

gidecek yeriniz yok, arkanızda duracak kimse yok, peki neden zıtlaşıyorsunuz? bırakın ne halt yiyorsa yesin, oğlunuzu büyütün, ciddi anlamda para biriktirin.. şirketini başına çalsın diyorsunuz ama bunu diyerek kendinizi daha da köşeye sıkıştırıyorsunuz.. para biriktirin, bir eve çıkın.. yahut oğlunuz üniversiteye başlayana kadar dişinizi sıkın, belli ki yapabileceğiniz birşey yok..

bu konuda yorum yapmak çok tehlikeli arkadaşlar. ..lütfen olumsuz yorum yapmayın. ..eski konularina istinaden uyariyorum konu sahibi olumsuz şeyleri kaldıramaya cak biri yasadiklarindan ötürü vebali almayalim sonra...

hakikaten ne yapılır bilemedim. Öyle düşündüm olmadı böyle düşündüm olmadı. ..ikiniz in de psikolojisi iyi değil. ..üstüne esin alkol alıyor ve saldırganlasiyor. ..Bu durumda onu delirtecek bir hareket katliama bile sebeb olabilir?ne yaparsın hakikaten bilemedim ama lütfen delirtme şu adamı hele de yalnızsaniz. ..bilmiyorum ama esiniz çok tehlikeli geldi bana...bir de erkek çocuğunuz vardı dimi sizin kaç yaşındaydı hatırlamıyorum ama çokta küçük değildi? bari o olmasın o ortamda Allah korusun biri psikopat biri delikanlı. ..Allah yardımcınız olsun inşaallah. ..

Polise basvurdunuz mu ilcelerde kadin siginma evleri var oralara ulasmayi denediniz mi darp raporunuz var mi bunlar cok onemli bulundugunuz il ve ilceyi soylerseniz ben arastirayim size esinizin sizi oldurmesinden korkuyorsunuz daha once girisimleri olmus sanirim eski konularinizi bulamadim mobilden kisaca yazin ki yardimci olalim

Bi diger amcasi da alkolik.esi de benim esimin yillar once yasadigi kadinla gorusuyor.biz en son evden kactigimizda sabah esim diger biraderi aramis herhalde.cunku esimin telefonlarini acmadim.sonra birader beni uc kete aradi acmadim.inanmazsin sonra ibsan bir merak eder de arar.yok.aksamlari ayik olmayan silahla adam yaralamis birinin yanina mi gondereyim.diger kayinbiradere de gonderebilirim.ama evde oglunu gormezse ve amcasina gonderdim desem iste kiyamet o zaman kopar.niye gonderdin diye

Esinizin bu aksam size ve evladiniza zarar vereceginden %100 eminseniz en azindan bu geceyi sag olarak gecirmeniz icin yardimci olalim
Eger abisinden cekiniyorsa bu aksam davet edin konuyu onun yaninda acin ama ikisi bir olup size zarar vermeye kalkarsa en yakin komsunuzla anlasin bir sifre belirleyin oda polisi cagirsin kavgayi belgelerseniz uzaklastirma alir koruma talep edersiniz

Ya var ya çok uzuluyorum, bir insan bu kadar çaresiz kalabilir mi? Annenize de bravo, ne demek gelme eşinden korkuyorum. Benm bildiğim anneler evlatları söz konusuyken panter olur. Ben mi yanlış biliyorum? Bir arkadaşın dediği gb bulunduğunuz yerde sığınma evi gb yerler var mı araştırdınız mı hç? Allah o eşinizi bildiği gb yapsın.

bu da yeni moda herhalde. hem yoruma yorum yapıp üzerinden polemik tarzım değil demek.

konu sahibine soralım, bu gece oğlunu korumak adına tedbir almış mı yoksa çocuk da evde mi olucak?
Yeni modami bilemem ama ben bu kadinin caresizligini anlayabiliyorum şunu niye yapmadin bidi bidi için çok geç suanda ne yapacağıyla alakalı fikir verebiliriz diye düşünüyorum

çocuk konusunda haklısınız çocuğu hem psikolojik hemde fiziksel olarak korumak bir annenin temel görevi bencede bu konusma çocuğun önünde yapilmamali en azından bir iki günlüğüne bir arkadasina falan gönderilebilir diye düşünüyorum

Siginma evlerine gitsem ne olacak.adam beni kapisinda oldurur.onunla tartismadan konusacagim.konulari acmadan.artik ikimz de cok mutsuzuz.birbirimizi cok yiprattik falan.ya bilmiyorum ki.yani tahmin etmek o kadar zorki ne yapacagini.bazen eyvah eve gelince kesin su olacak bu olacak diye bazen korkarken kapiyi actigimizda aglayarak bize sarildigini biliyorum.normal konusurken de espiri yaparken de 30sn icinde siIn bir kaginizi alip kendine gore yorup delirdigini de biliyorum.ya gercekten cok zor bir durumdayim.surekli agliyorum.bitap dustum.cok yoruldum.ne derseniz diyin.ama oyle soylediginiz gibi olmuyor.belki sag ve saglikli bir babam olsaydi veya bir erkek kardesim bu evlilik zaten bu kadar surmezdi.yadama hevesim kalmadi artik.uyuyamiyorum.simdi oglum disardaydi.sitenin bahcesinde.zili caldi eve gelmis.ben de esim geldi sandim.ya inanin kalbim agzimda atmaya basladi.bayilacaktim.kapiyi actim.baktim oglum.ayaklarimin bagi cozuldu sanki.yere oturdum.basim dondu dedim.oysa bedenim coktu.

eğer anneniz hayatta ve şu yaşadıklarınızı gördüğü halde hiçbir şey yapmıyorsa kusura bakmayın yatacak yeri yok.. bu ne ya hu resmen hasta olacaksınız korkudan, yazık. hiç mi kimseniz yok ailede size sahip çıkabilecek? mesleğiniz var mı?

S
kadin siginma evlerini bu kadar hafife almayin esinizin sizi orda bulmasi imkansiza yakin cok sessiz sedasiz hallediyorlar islerinizi artvimdeki kuzenimi bursaya yerlestirdiler kimsenin ruhu duymadi
183 arayip durumunuzu anlatin lutfen ordaki calisanlar hemen sizinle ilgileneceklerdir

evde evladın ve sen olacaksan yalnızca, bu konuşma için birkaç önlem alman gerek canım ne halt yapacağı hiç belli olmaz bu herifin. bi akrabanı falan ara utanma sıkılma, siteye varmadan yakında biyerde beklesin sizi. eşinle konuşma yaptığın sırada cep telefonunu cebinde tut olası bi ihtiyaç anı için. bir akrabadan yardım isteme konusunda çok ciddiyim, insan olan hiçkimse yardım isteğini geriye çevirmez

Bu evde zaten artik boguluyorum.yani kaldirimda oturayim butun gun bu eve gelmeyeyim.onu gormeyeyim.oyle kus gibi de olamiyoruz.ben salonda oturur konusmam.bu ayagina cagirir.emirler verir.sus konusma iste.ya da gelir salina kufurler eder.beni tahrik eder.ben ne yapayim susarim.cogu zaman ozur diletim hic sucum olmadigi halde.yeter ki sakinlessin de evde gurultu kopmasin.cocuk huzursuz olmasin diye.defalarca ozur dilerim.gercekten esim ciddi bir tedavi gormesi lazim.benim de.beni de hasta etti cunku.tek bana degil ki.kapiciyi dovdu.ust komsuyu dovdu.musterisini dovdu.hep bir kavga icinde.kavga edince alkol de var hirs yapiyor kendine.mesela kavga eder yatar.sizar uc dort saat sonra uyanir.su icmeye ya da wc ye kalkar.herkes yatiyor mesela oglu ben.gelir yanima kufur etmeye badlar bagirir ustune yurur.cocuk yatagindan kalkar vs.vs.artik bunlari ogluma ne yasatmak ne de artik yasamak istiyorum.yas ilerledikce insanin sabri da tukeniyor.kavga edecek gucu de kalmiyor.

Oglunu almazlar oraya ama 12 yasindan büyük erkek çocukları almiyorlarmis bir arkadasim için arastirmistim

ben yüz yüze konusmak yerine gidip bosanma davasi acip evsen uzaklaştırma karari cikartmasinin daha mantıklı oldugunu düşünüyorum çocuğu bu babayla yalnız birakmakda vicdansizlik olur tüm sinirini o yavrudan çıkarır

offf çok zor ya

Valla
Kardesime kayinbiradere de soyledim.beni buevden cikmama izin vermezse kacacagim siginma evine gidecegim dedim.ya jardesim nesiginma evi demedi bile.hayirli olsun diyor.o bunlar yine barisirlar hayatlari oyle biyke devam eder dusuncesinde.son carem dedigini yapacagim arkadasim siginma evi son carem artik.bunu esime de soyleyecegim.benim artik bu hayattan nasil biktigimi belki anlar da onsuz bir hayat sunar bize.

Evet arka
d

evet arkadasim siinma evine buyuk cocuk almiyorlar.arastirmadimmi saniyorsunuz.ee ben siginma evinde cocugumu ne yapacagim.cocugumu telef eder.e devlete yurda versem.oglumun psikolojisi daha iyi mi olacak.iki ucu b..lu degnek anlayacaginiz.yani ben bu gece donecek diye duydum.emin degilim.belki de tarin gelir.ya 13 gundur oglunla bile konusmadi.baba olacak guya.

Hangi sehirdesiniz? Cok uzuldum gercekten ama lutfen damarina basmayin,onu kasiyacak seyler soylemeyin.lutfen kendinize zarar vericek hicbiseye sebep llmayin.oglunuzun arkadasidami yok.o orda olmasin lutfen.bunlarin yaralarini olene kadar saramayacak.aklindan hic cikmayacak.size nasil yardim edebilirim bilmiyorum gercekten bu kadar kimsesizmisiniz?

Cocuguda olumle tehdit ediyor dersek
Sokaga atmazlar kisa surede olsa barinacak bir yer bulurlar o surecte arkadas bosanir siginma evlerindeki avukatlar cok disli nesi var nesi yok alirlar

İstanbuldaysan gel bende kal

Yüz yüze konusmak bu tip adamlarla tehlikeli canım ben bunu böyle cozebilecegine inanmıyorum uzaklastirma karari al önce savciliktan boşanma davani falan aç mahkemeyle hallet allah korusun adam nevrotik birsey falan yapar sana ama mutlaka cocugunu bu ortamdan uzak tut onun yaninda kavga etmeyin yazik çocuğa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…