- Konu Sahibi yorgunyurek
-
İstanbuldaysan gel bende kal
İnsan hayati tanidik olmaya ne gerek var ki can bu can Allah hepimizi beraber yasayin diye yaratti destek olalim acken tok yatmayin demis daha nice guzel seyler insallah sana ve ogluna birsey yapmaz hala merhametle yaklasiyorsun bunlar hep kefaretin olsun hersey bir cirpida duzelsin mutlu ol insallah ben bugun kil payi olumden dondum avcilarda yikilan koprurunun altinda kalacaktim 2 dk ile kurtuldum bunlar hep isaret iste yenecek ekmegimiz varsa ister tanidik ol ister yabanci Allah bir sekilde yollarimizi birlestiriyor bende avrupa yakasindayim basin sıkısırsa mesaj yollaman yeterliSimdi gozlerimden yas bosandi.canim arkadasim.seni hic tanimiyorum ama beni evine davet ettin.simdi daha cok kahroluyorum.canim dediklerim diyemedi bunu.evet istanbul avrupa yakasindayim.
allah razi olsun senden ve sizlerden.
esim de cok bikti .cok borcu var.koca isyetimiz vardi.batirdi.simdi ucan kusa borcluyuz.avukat nesini alacak.ben cok merhametli biriyim.hemen aciyorum.depresyonun dibinde.cikmak icin de hic cabalamiyor ama.ben veya oglum boyle kavgada muhakkak arardik onu.simdi hic aramadik.ankamistir herhalde sona gelindigini.cezadi var 20 ay.erteletti.bir adami dovmus.ama 10-15 gun yatip cikacak.onun icinciddi birsey yapacagini sanmiyorum.cunku yaparsa icceri girer.ve yeni is kurdu .bu son sansi.uzun sureli iceri giretse hayati biter.bence o da bunu biliyor ve birsey yaoamiyacak
Simdi gozlerimden yas bosandi.canim arkadasim.seni hic tanimiyorum ama beni evine davet ettin.simdi daha cok kahroluyorum.canim dediklerim diyemedi bunu.evet istanbul avrupa yakasindayim.
allah razi olsun senden ve sizlerden.
esim de cok bikti .cok borcu var.koca isyetimiz vardi.batirdi.simdi ucan kusa borcluyuz.avukat nesini alacak.ben cok merhametli biriyim.hemen aciyorum.depresyonun dibinde.cikmak icin de hic cabalamiyor ama.ben veya oglum boyle kavgada muhakkak arardik onu.simdi hic aramadik.ankamistir herhalde sona gelindigini.cezadi var 20 ay.erteletti.bir adami dovmus.ama 10-15 gun yatip cikacak.onun icinciddi birsey yapacagini sanmiyorum.cunku yaparsa icceri girer.ve yeni is kurdu .bu son sansi.uzun sureli iceri giretse hayati biter.bence o da bunu biliyor ve birsey yaoamiyacak
Senin esinin sonu ne olacak biliyormusun yalniz ictigi bir gun evde olecek olusunu 1 hafta sonra curuyup kokmaya basladigi icin bulacaklar
Yasadiklarinin aynisini yasayan komsumuz vardi esini oyle buldular Allahin adaleti iste
Allahin adaletine inaniyorum.parasi varken eve gelmezdi.kucuk daglari ben yarattim.allah onun elinden her seyi aldiSenin esinin sonu ne olacak biliyormusun yalniz ictigi bir gun evde olecek olusunu 1 hafta sonra curuyup kokmaya basladigi icin bulacaklar
Yasadiklarinin aynisini yasayan komsumuz vardi esini oyle buldular Allahin adaleti iste
Offf offf. Aslında bunkarı Size özel mesajla yazmak istiyordum ama hala mesaj hakkım yok sanırım.
Ne yazıkki eşiniz çok hasta.
Belki şuan farkında değilsiniz ama siz güçlü bir kadınsınız. Bunu yazışınızda gördüm olayları iadeler gibi konuşuyorsun. Cevaplarınızın hepsi kendinize birer çıkış noktası, bir çözüm arıyor. Ve Ben bir çözüm bulabileceğinize tün kalbimle inanıyorum.
Şuan karşınızdaki adam yıllardır Size zulme eden adam, Hz. Davut' un karşısındaki golyat gibi görünüyor. Evet korumakta haklusınız. Rab yardımcınız olsun, ama koskoca golyatın canını tek bir taş aldı. Bu adamında bir taşlık canı var....
Size şunu hatırlatmak istiyorum, şiddet gören her akıl bir süre, gücünü ve yapabileceklerini hatırlamakta zorlanıyor. Adeta unutuyor. Korkuyla yaşamanın sonuçları bunlar. Size tavsiyem sığınma evine haber verin, talepte bulunun. Oğlunuzu almıyorlar ise geçici bir süreliğine devlete teslim edin. Bunda kötü bir şey yok. Eğer anlattığınıza gibiyse aileden birinde kaldığında oradan gelip alacak. O zamanda sizi tehdit etmek için kullanabilir.
Sığınma evindeki avukatlar, Size boşanma konusunda yardımcı olacaktır. danışmanlar sizin iş bulmanızda da yanında olurlar.
Unutmadan normal çanta kullanmayı bırakın. Bir sırt çantası edinin ve kişisel eşyalarının bir eşofman gibi bişey yedek ayakkabı, (çoğu kadın kaçarken ayakkabımı bile gidemedim diyorlar) varsa geçmiş Polis tutanakları, darp raporu vs içinde hazır olsun. Bu artık sizin deprem çantanız. Sorun olursa yakın bir yerde bulundurun.
Ve Son olarak
Polis şiddet konusunda yeterli bir yardımcı olmadığını biliyorum. Ama en azından acil durumda bir gecelik kuruluştur unutmayın. Acil durumda aranacak bir komser numarası edinmeniz Size kolaylık olur.
Sizin için dua edicem...
Allah sana sabir dirayet cesaret versin merhametin fazlasiyla var esinin tek sorunu maniviyati yok Allah onada hidayet versin insallah bu geceyi atlatip mutlu olman icin sana bol bol dua edicem muhasebeden anliyorsan iste bulurum hic cekinmemelo,
Allahin adaletine inaniyorum.parasi varken eve gelmezdi.kucuk daglari ben yarattim.allah onun elinden her seyi aldi
S
kadin siginma evlerini bu kadar hafife almayin esinizin sizi orda bulmasi imkansiza yakin cok sessiz sedasiz hallediyorlar islerinizi artvimdeki kuzenimi bursaya yerlestirdiler kimsenin ruhu duymadi
183 arayip durumunuzu anlatin lutfen ordaki calisanlar hemen sizinle ilgileneceklerdir
Suresi dolunca diye birsey yok is buluyorlar ev tutmasina yardimci oluyorlar tum hukuki sureci takip ediyorlar gerek goruldugunu yeni kimlik bile cikariyorlar baska sehire gonderiyorlar psikolojik destek veriyorlar son zamanlardaki kadin cinayetlerindeki artislardan dolayi daha sıkı takip ediyorlar Allah kimseyi bu yollara dusurmesin zaten ama son care olarak ne yapacaksin denize dusen yilana sarilir misali kendini devlete emanet edeceksinsüresi doldugunda ne olacak peki? kapinin onune kondugunda?
Havayolu sirketini arayip ogrenebilirsin ucagininin saatini en azindan stres yapmazsin ne zaman gelecek diyeSimdi yurtdisondan oglumun telefonu caldi.babasi ariyor.okul kiyafetlerini aldinmi paraniz var mi diye soruyor.sanki hicbirsey olmamis gibi.ben konusmadim tabi.ben ne dusunuyorum adam nerde.onun yillardir tek dusundugu harcligimiz var mi yok mu.bizim duygularimizi unuttu malesef.o saniyor ki gelince biraz kusluk sonra yine itis kakis hayatimiza devam ederiz.
zaten herkes soyluyor .kendi ailesi de dahil buna.sen ondan ayrilirsan bu adam bir daha iflah olmaz diyorlar.benden ayrilmamasinin sebebi de bosanirsa benim kariyi kaparlar diye dusunuyir herhalde.38 beden 10 yas genc gorunen biriyim.sirkete gelenler onun esi oldumu soyledigimde sasiriyorlar.bazen saka yapiyorum.ben ucuncu esiyim diye.
yani simdi yine icmis.en sonunda aradi oglunu.demek haka yurtdisinda .yarinmi gelecek acaba.ama yarin gelecek olsa aksamdan aramazdi herhalde.offf tahmin yurutmek bile olanaksiz bu adamla.
ama geri adim atmayacagim.o bizi kaybettigini once bir anlayacak.anlamadi icin de ya o ya ben gitmem gerek.ha sonra duzelirmi.yok duzelmez.o artik oyle bir yolda ki ....acak allah bir lutufta bulunmasi gerek ki gitsin tedavi olsun ickiyi biraksin.o boyle ölüp gider herhalde
Acı değil akıllılık. Dediğim gibi siz akıllı ve güçlü bir bayansınız.Aynen
Aynen dedigin gibi arkadasim.buyuk bir omuz cantam var.bir esofman iccamasiri biraz para ustumuze hirka hep hazir duruyor.ne aci degilmi
Ha dogru soyledin kardesim.koruma kim ki.o korumayi cikarttiktan sonra bunu ogrendiginde beni ne yapar bu adam?????? Bir de evden uzaklastir diyorlar.ya adam hukuk kural tanimiyor ki.esim eve kapiya geldiginde polis o an benim kapiya isinlanacak mi.ben boyle ulkenin adaletine tukureyim ya. yemin ederim deliriyorum. ortada bi psikopat var caresiz bi kadin var ve elden gelen hicbi sey yok. hicbir sey. koruma iste karakola basvur diyen arkadaslar siz hangi ülkede yasiyorsunuz ya? polis gelecek mi sanıyorsunuz koruyacak mi saniyorsunuz. polis gelse bile bakip gidecek o adam o hirsla sonra ne yapacak haberiniz var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?