• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim gerçekten hasta mi acil yardım

Bugün bana yaptığı ayiriyetten canımı sıktı. Kızımın okulu başladı senin 2.sinif ama yanında olmak istedim sizin gelmemize gerek yok dedi bende olurmu öyle şey dedim tabiki gittim ama kızdı suratı on kat falan bizi bıraktı gitti o sonra dönüşte 6senelik arkadaşım la döndük eve eşim de tanır bilir arkadAsimi sim di eşim Oglen yemeğe eve gelir oyuzden aradım ben geldim eve arkadaşım da var diye iyi tamam gönder evine dedi TLF da sinir oldum ama takmadim ben başladım yemekleri ısıtmaya aradı gene ben gelmicem annem yemek hazırlamış burda dedi bende arkadaşım var diye bişey demedim. ama bey efendi orda yemeğini yemiş yakın bizim. Evler geldi bize laf sokmaya inanır mısınız arkadaşım Mayıs duyura duyura hakaret etti vay sen otur keyfine bak siz kadınlar zaten oturun sen zaten şeytanlık insanlarla otur falan çok sinir oldum sanmayinki sustum cevabını verdim süs sanane diye arkadaşım salondaydi kapısını çektim ama ya şuan ona cok kızgınım yanına bile yatmadım bu sefer konuşacam ya düzgün kocalık yapsın yada bosanalim gerçekten yoruldum. ama çok konuştuk hep tamam özür dilerim ama gene aynı

Onu hiç cezalandırdınız mı?
Hizmetini yapmayarak, konuşmayarak hiç muhattap olmayarak, yatak ayırarak, evi terkederek ya da?
Laftan anlayacak biri değil belli kaybetme korkusunu yaşatın tedavi olmalısın hastasın sen olmazsan da bitti bu iş diyerek
bırakın.
Sizsiz kalması gerekiyor ciddi ciddi.

Onu hiç cezalandırdınız mı?
Hizmetini yapmayarak, konuşmayarak hiç muhattap olmayarak, yatak ayırarak, evi terkederek ya da?
Laftan anlayacak biri değil belli kaybetme korkusunu yaşatın tedavi olmalısın hastasın sen olmazsan da bitti bu iş diyerek
bırakın.
Sizsiz kalması gerekiyor ciddi ciddi.
Evet dün arkadaşıma öyle yapması çok üzdü beni eve geldi akşam hiç konuşma dün gittim salona yattım beni kırdığı için bak inan oda uyuyamadi sabaha kadar gezdi evin içinde ama sabah kalktı çocuklarıma kahvaltı hazırladım daha o trip atıyor oturmadı kahvaltıya ya umrumda değil ben bu adamı nasıl duzeltecem kafam çok karışık

Evet dün arkadaşıma öyle yapması çok üzdü beni eve geldi akşam hiç konuşma dün gittim salona yattım beni kırdığı için bak inan oda uyuyamadi sabaha kadar gezdi evin içinde ama sabah kalktı çocuklarıma kahvaltı hazırladım daha o trip atıyor oturmadı kahvaltıya ya umrumda değil ben bu adamı nasıl duzeltecem kafam çok karışık

Sürdür bu tepkini.
Günlerce hatta aylarca.
Yemezse de yemesin boşver.
Güler yüzlü eş istiyorsan yüzümü güldür o zaman diye not koy cebine iş yerinde okuyup düşünsün.

Sabaha kadar o da uyumadi dediniz ya, siz ayri yattiginiz icin uzuldu de mi yatmadi, yoksa orda da kiskanacak birsey bulup sinirden mi yatamadi?

Ruh hastası adam kesin kendisi yapıyor ondan herkese bok atıyor.
Yazık 3 kız üniversite yüzü bile görmeden hayvanın bir ile evlenip mahfolacaklar

Sabaha kadar o da uyumadi dediniz ya, siz ayri yattiginiz icin uzuldu de mi yatmadi, yoksa orda da kiskanacak birsey bulup sinirden mi yatamadi?
Dalgami geçiyorsun iz bilmiyorum ama evet be
Dalga mı geçiyor sunuz bilmiyorum ama evet beni uzdugu zamannnn uyuyamaz

Back
X