• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim gerçekten hasta mi acil yardım

Diyorsun ya , evimi sattirmazsam babam geçimimı sağlayacak ,bunun için ne engelin var ,babanın yardımını kabul et diyorum .esin evi mi vermiyo nedir problem ?
Kusura bakmayın sizi yalnis anlamışım Tabiki evi vermek istemicek çocuklarım bu süreçte çok etkilenecek onlar uzuldukce ben ölüyorum sanki

Kusura bakmayın sizi yalnis anlamışım Tabiki evi vermek istemicek çocuklarım bu süreçte çok etkilenecek onlar uzuldukce ben ölüyorum sanki
Rica ederim .. evi vermek istemeyecek diye birşey yok ..yarısı senin zaten ..hepsini vermiyorsa yarısını alırsın , biraz kredi çekip daha iyi bir eve sahip olursun yada daha küçük bir ev alırsın elindeki parayla ..yeter ki cesaret et ,herşeyi yaparsın ..konunu takip edemediğim için çok ayrıntı bilmiyorum ama katlanmak yerine çabalayıp yeni bir hayata adım atmalısın ..

Rica ederim .. evi vermek istemeyecek diye birşey yok ..yarısı senin zaten ..hepsini vermiyorsa yarısını alırsın , biraz kredi çekip daha iyi bir eve sahip olursun yada daha küçük bir ev alırsın elindeki parayla ..yeter ki cesaret et ,herşeyi yaparsın ..konunu takip edemediğim için çok ayrıntı bilmiyorum ama katlanmak yerine çabalayıp yeni bir hayata adım atmalısın ..
Keşke biraz güçlü olabilsek kızacaksın iz ama beni burda tan ne bende bilmiyorum mutsuzluktan geberecem galiba

Hasta olduğunu kabul etmiyor ki daha geçen akşam ben uyuyamıyorum uyku sorunum var hastaneye gidecem diyorum sacmalama bı o eksikti falan diyor ve benim le gün içinde dalga geçiyor ne yapıyorsun ruh hastası benim hasta olduğumu kabul ediyor kendini etmiyor

şöyle teklifte bulunsan
psikologtan randevu alıp gitsen
desen ki eşine bana yardımcı olurmusun
yardıma ihtiyacım var çağırsan gelir mi

Back
X