- Konu Sahibi passiflora1
-
Bayramda eşimin ailesinin evinde tartışmamız sonucu eşimin eve gelip eşyalarını toplayıp gitmesinden daha önce "Boşu Boşuna Boşanıyoruz" konu başlığı altında bahsetmiştim.
1 Haftadır mide ağrısı çekiyordum, hastalığımı duyunca cuma günü geri geldi. Endoskopi yaptırdık 1,5cm yara varmış. Stresten tabiki..
Hastane işlerinden sonra oturup biraz konuştuk. Ailesinin yanında tartıştığımız için onuru kırılmış, suçluyum ablama söz dinletemedim dedi. Onurunu kurtarması için ailesinden özür dilememi istiyor. Giderken sarıldı, ağladı. Keşke mutlu olabilseydik, senden vazgeçemiyorum dedi. Gidelim ailemle konuşalım, bir dah da onlarla görüşmeyelim, en baştan başlayalım dedi. ılk defa ağladığını gördüm, ben de duygulandım.
Ama yine aynı şey değil mi?:sm_confused:
Onların bana yaptıklarına karşı ailesini bırakın eşim bile benden özür dilemedi, üstüne onları savundu. Şimdi ben suçluyum diye ki tamamen ben suçlu değilim kendisi de biliyor benim onlara gidip konuşmamı bekliyor. Ailesi hata yaptığında hiçbir şey yok, ben yaptığımda onlardan özür dileyeceğim. Sanırım yine en başa döndük. Benim en büyük sorunum bir tarafta ailesi bir tarafta ben olduğumda her zaman onların tarafını tutması idi. Şuan yaptığı şey de pek farklı değil.
Kendimi bir nokta kabul edersem, sen çevremdeki ilk çembersin, sonra ailem diyor:roflol: Ama pek inanamadım. Madem onuru kırılan eşim, niye ailesinden özür dileyecekmişim!!
Siz ne dersiniz kızlar, yerimde olsanız naprdınız. Bu arada işe de girmiş, salı günü başlıyomuş..
Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim..
onların suçluluğundan emin isen ,özür dileme...
ama eşinin kırılan gururu için eşinden özür dileyebilirsin ve onların yanında tarışma ortamına meyil verdiğin için özür dileyebilirsin...
ama zarar görüyor iseniz,görüşmeyin! mesafeli olun siz...
eşinizde biraz tavrını onlara karşı belirleyip,masaya yumruğunu vurup ,buna bir son verin demeli..ve size söylediği o çember cümlesini ,onlara da bir şekilde aksettirmeli...o zaman onlarda oğullarını kaybetmeyi göze alamayacakları için sizi iyi bir iletişim kurmak durumunda kalacaklardır..eşinizin sizin ve aileniz arasında bir köprü kurabilmesi şart..herşey eşinizde bitiyor...bir şans daha verin ama fedakarlıkları hep siz üstlenip,kendinizi ve hissettikleriniz de gözardı etmeyin ...hazır eşiniz bu şekilde size yaklaşmışken kararlılığınızı gösterin ve onun da göstermesini isteyin ...size güven aşılamasını ,ve aynı şeyler yaşanacak ise dönüşünün olamayacağını,herşeyi yoluna sokacak kişinin o olduğunu,sizi kişlilerle bu konularda muhattab etmemesini iletin..
önemli olan söylemler değil,gerçekleşen icraatlar,ve hayata ne denli geçirildiğidir...
sen özür dileyecek birşey yapmamıştın.yazılarını hatırlıyorum.
eğer yaptıysan özür dile.ama yapmadıysan
madem seni çok seviyor ailesine özür diletsin.
timsah gözyaşlarına aldırma,timsah yavrusunu yerken gözyaşı dökermiş.çünkü menfaatine göre hareket etmek isyenler de gözyaşı dökerler.sengözlerimebaksanab
Senin özür dilemen gerekmiyor...Eşinin isteği bana çok garip geldi..Çelişkili yani..
Muhtemelen ailesine karşı gövde gösterisi yapmak istiyor
Karısına sözünü geçirebilen bi adam rolü oynayacak
bencede.bakın karım nasılda benim kölem olmuş.size saygı duyuruyorum.ezin,tepin gelininizi imajını vercek kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?